Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

berakit-rakit kehulu, berenang-renang ketepian, lama-lama en.me jadi penatt

with 62 comments

from observation tower
tanjong piai, pontian, johor

Esok sudah mula cuti sekolah. Begitu juga blog me yg ini.

Dan dikesempatan ini (walaupun pun belum tiba hariraya), me memohon maaf zahir bathin sekiranya ada kekasaran bahasa semasa me komen-komen blog kawan-kawan me itu. Tanpa kawan-kawan yg best-best itu, siapalah me yg ini kan.

Sebenarnya me sudah mandi. Tapi me hendak berpantun lah pula macam biasa. Boleh kan.

Kalau ada sumur diladang,
Boleh me menumpang mandi..
ammvoiii makcik su tewww
Kalau ada umur yg panjang,
Boleh kita berjumpa lagi.. kannnns

Untuk kawan-kawan semua, hati-hati di jalanraya. Majulah sukan untuk negara.

Alahai.

Written by en_me

Fri 29 May 09 at 12:09 am

Posted in photography

62 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. buatla live posting via handphone en_me
    hehe sekali sekala mcm saya buat.
    cool gak rasanya. hehe🙂

    KNizam

    Fri 29 May 09 at 12:18 am

  2. sama²..
    aku pun nak menumpang mandi juge.

    penyubiru

    Fri 29 May 09 at 1:11 am

  3. *Gua jeles sbb blog ini sgt santekkk*
    ;P
    Selamat bercuti wahai en_me.

    S.Yanaz

    Fri 29 May 09 at 2:37 am

  4. kalau nak berpantun, elok buat sebelum mandi eh ;p

    ف wildchild ۞

    Fri 29 May 09 at 3:35 am

  5. hijau nyeeeeeeeeeeeeeee~

    iKHMAR

    Fri 29 May 09 at 3:52 am

  6. cuti sekolah memang best…
    tapi kalau blog en-me cuti…
    daku kuchewa..uarrgghhh!!tidak!
    majulah sukan untuk negara en-me..

    pinatbate

    Fri 29 May 09 at 5:31 am

  7. Salam en me… selamat bercuti…

    Atikah

    Fri 29 May 09 at 6:28 am

  8. nk cuti2 malaysia ke abg me tew….
    take care n selamat bcuti ye…
    ingatlah daku dlm ole2 mu…ahaks….

    INTAN

    Fri 29 May 09 at 7:52 am

  9. oo patut ler nak menumpang mandi, dah penat berakit rupanya hehe..
    selamat bercuti bang me😀

    iza

    Fri 29 May 09 at 8:16 am

  10. bestnye..heheh..slmat bercoti en me..majula sukan utk negara..heehe

    ez

    Fri 29 May 09 at 8:17 am

  11. cam kenal je titi nie…
    bro masa sy kat sinie… atas titi nie la saya berbaring bersama nikon d60 sambil mengambil gmbr pada permukaan tanah paya bakau nie.. cantik sgt…tp sy xshare lg gambar tue dalm blog sy

    framestone

    Fri 29 May 09 at 8:32 am

  12. selamat bercuti!!!

    oli

    Fri 29 May 09 at 8:49 am

  13. en_me nak bercuti ke mana?

    anis

    Fri 29 May 09 at 9:01 am

  14. selamat bercuti dan berenang-renang ketepian…😀

    sebaliktabir

    Fri 29 May 09 at 9:30 am

  15. selamat untuk en_me..
    jangan letih2, kena banyakk powerr.. ; )

    rya

    Fri 29 May 09 at 9:35 am

  16. Kuak lentang, kuak kupu-kupu bukan acara kegemarannya
    Gaya dada juga kegemaran yang paling diminati
    Ya betul… Majulah sukan untuk negara
    En-me memang lumayan, selamat bercuti.

    Minum air kopi tongkat ali barulah power beb…
    Selamat bercuti en-me, jaga kesihatan dan keluarga…

    zara aluwi

    Fri 29 May 09 at 10:32 am

  17. Thanks for posting, I very much enjoyed reading your most recent post. I think you should post more frequently, you clearly have natural ability for blogging!

    Anoni kk

    Fri 29 May 09 at 10:38 am

  18. hmm

    jalan2 cari makan rupanya…..

    hati2 dengan che putih tu, pastikan dia pun dapat rehat secukupnya sebelum terbang jauh.. hehhehe

    maza

    Fri 29 May 09 at 11:11 am

  19. salam me..
    samalah saya pun minta maaf klu terlebih kasar ok selamat bercuti

    faizal@poyan

    Fri 29 May 09 at 11:18 am

  20. hah?

    eh! aku dah mandilah

    mandi bersahaja jer

    Mak Su

    Fri 29 May 09 at 11:36 am

  21. Salam En.Me,

    Mau bercuti2 ye..Hati n snap gambar byk2 utk diupload dlm blog ni..

    Ain

    Fri 29 May 09 at 1:18 pm

  22. selamat cuti sekolah jgk bt en_me..saya pn mau cuti jgk tp xdpt..huhu..

    selamat memandu..berhati2 di mana jua anda berada..salamzzz🙂

    yus

    Fri 29 May 09 at 1:24 pm

  23. salam..
    mekasih dtg bertandang ke FP akak..
    bestlah blog en. me ni.. mcm2 cerita & info ada.. keep it up!

    MaDiHa

    Fri 29 May 09 at 1:45 pm

  24. aik?
    blog en. me ni bdk sekolah gak ke?
    knp bercuti juga?

    - j o h a r i -

    Fri 29 May 09 at 3:29 pm

  25. Waahhhh.. bwk family jln² yek..

    Nak ikuuuuuuuuuuuuuutttt

    AyuIkhwani

    Fri 29 May 09 at 4:15 pm

  26. wah.. cuti sekolah… blog pun cuti yerk?….

    romzi

    Fri 29 May 09 at 5:00 pm

  27. en me bercuti pon ade update gak kannss??
    mane voley en me coti…
    en me kan fofuler…

    bak kate mentor en me ittew, sehari tak berbelog, seorang kawan akan pergi…
    lebey kureng ccemtu laa..
    kaannss??

    chekguBH

    Fri 29 May 09 at 5:31 pm

  28. Heh … coti2 blog eh?

    Precious

    Fri 29 May 09 at 9:07 pm

  29. slmt bercuti..

    sorong papan tarik papan
    adoii tersepit!

    maxx

    Fri 29 May 09 at 9:14 pm

  30. Salam….Selamat bercuti….Saya pun dah mula cuti jugak…he he he…

    Abu Musaddad

    Fri 29 May 09 at 10:22 pm

  31. selamat bercuti en me yg ittewww…:D

    cinta cukulet

    Fri 29 May 09 at 11:30 pm

  32. kemana kau merayau cuti sekolah nie….aku mungkin ker utara…jalan-jalan cari makan

    mamai

    Sat 30 May 09 at 12:47 am

  33. Berapa lama cuti?? sama ngan budak sekolah ker??

    Adry

    Sat 30 May 09 at 1:30 am

  34. pergi melancong ker cuti2 ni?

    Monkey D Luffy

    Sat 30 May 09 at 1:35 am

  35. Mana destinasi kali ni? Hehe.

    aTiQah

    Sat 30 May 09 at 2:53 am

  36. en me mau jalan2 mane pulak cuti skolah ni?😀
    bulih pegi jauh2 sket~

    a01lida

    Sat 30 May 09 at 5:57 am

  37. pulau pandan jauh ke tengah
    gunung daik bercabang tiga
    update blog jangan berlengah
    nanti peminat me. rasa curiga..

    selamat bercuti en.me

    zino

    Sat 30 May 09 at 10:19 am

  38. cuti sekolah dtg ler ke melaka.. ada pesta sungai dr 30 mei – 7 jun …..dtg jgn x dtg!

    aida

    Sat 30 May 09 at 10:56 am

  39. incik in_me…slm singgah

    sy membalas kunjungan anda =)

    fotografi yg menarik!

    aianna

    Sat 30 May 09 at 12:47 pm

  40. selamat bercuti sekolah…. arap2x dapatlah teruskan update blog nie….keep on posting….🙂

    hazman aka species1980

    Sat 30 May 09 at 3:34 pm

  41. Pemandangan yang best menyegarkan mata…..buat saya minat fotografi la pulak…

    kisahsensasi

    Sat 30 May 09 at 4:12 pm

  42. dari sumur hendak ke ladang
    pergi bersama dgn cik nini
    kalau ada umur yang panjang..
    hari2 akak singgah ke sini..

    slmt bercuti..

    Rozita

    Sat 30 May 09 at 5:45 pm

  43. en_me…
    dah macam budak sekolah la pulak ye en_me…
    nak jalan pi mana pulak cuti kali ni?
    Have a nice holiday..take care and see you later kay!

    norm707

    Sat 30 May 09 at 6:53 pm

  44. sumur tu apa?
    macam sumo ke?? sampai sekarang neeza tak tahu.. hehehh..
    belia benci dadah!!!

    dr kamus dewan, sumur = perigi, telaga

    Neeza

    Sat 30 May 09 at 10:57 pm

  45. selamat bercuti en_me ! saya pun bercuti gak ..

    ASE1

    Sun 31 May 09 at 1:04 am

  46. selamat bercuti en_me!
    cuti jgn lame2 kalah budak skola ye!🙂

    *secret

    Sun 31 May 09 at 4:22 am

  47. jgn lupe sambung berblog lps cti skolah yer ena-me..ehehhe

    y[o]n

    Sun 31 May 09 at 9:21 am

  48. huh. sori. jd ena-me plak
    dok menaip dlm taxi jln bedebuk bedebuk
    (otw ke kerteh dr kusntan)

    y[o]n

    Sun 31 May 09 at 9:24 am

  49. eh..mau kemana pulak en,me?..jgn lupa bsedekah jika berjumpa fakir…

    Mr.Jojo

    Sun 31 May 09 at 9:32 am

  50. Salam bercuti. Hati2 di jalan raya…

    nong

    Sun 31 May 09 at 4:05 pm

  51. Wuih, lama dah tak singgah ke blog En. Me, kan? Almaklumlah jadi busy bee all this while. Hehe. Sekarang saya dah tukar link blog blogger dulu http://contengkertas.blogspot.com/ dan untuk blog WP, http://kertasconteng.wordpress.com/. Ni untuk info je…hehe. Majewww lah sukan untuk negareeee.

    Zatil

    Sun 31 May 09 at 4:31 pm

  52. lawa la hutan tu… tenang aje…

    buzzybug

    Sun 31 May 09 at 8:23 pm

  53. Subhanallah… mmg cantik bumi Malaysia nie kan.. tetiba teringat pusat rekreasi sungai dinding yg dh lama tak tinggal jejak… pun lebih kurang mcm nie…

    Selamat Cuti2 Malaysia buat en_me & keluarga ittew….

    umie

    Mon 1 Jun 09 at 12:37 am

  54. salam en me!

    mekaseh kerana sudi ke blog saya yg tak seberapa tuh dan slmt bercoti-coti mehsia…yeah!

    *saya pun nak masuk hutan sat lagi…hutan batu…ahaks!*

    KC

    Mon 1 Jun 09 at 8:57 am

  55. jgn la berakit2 lg en_me, naik bot laju laa baru asyikkk hahahaha

    Masy

    Mon 1 Jun 09 at 9:40 am

  56. cuti2 jugak..jgn lupe singgah page kite..hehe..mentang2 baru update..;)

    fizahbari

    Mon 1 Jun 09 at 9:55 am

  57. sekolah je cuti, pejabat tak tutup. yang kerja tetap kena kerja en_me. haha!

    addyaholix

    Mon 1 Jun 09 at 11:33 am

  58. en_me bercuti yea? kemane plak kali ni?

    dakchomey

    Mon 1 Jun 09 at 12:42 pm

  59. cuti 2 minggu ker blog en me ini..
    ahhhhh…tidak!!!!!!!!

    yus sayanghasni

    Mon 1 Jun 09 at 2:31 pm

  60. selamat bercuti juga, jgn lupa kami di sini…
    jeng jeng jeng

    myself

    Mon 1 Jun 09 at 5:06 pm

  61. En _me,

    kalo rajin pergilah berjalan-jalan ke jeram toi di jelebu. bolehlah tinjau genting peras yang popular tu.

    aliff

    Mon 1 Jun 09 at 5:45 pm

  62. en_me pun nk berehat mcm cikgu laks..orang umah cikgu ye..:P hik3x “Selamat Bercoti”..kalau ada story yang nmpk peliks..jgn lupe hapdet ye..:)

    zieha

    Mon 1 Jun 09 at 8:17 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: