Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

i don’t mind

with 37 comments

you can buy any hot branded handbags with your hard earned money
| coach | salvatore ferragamo | sembonia |

Tapi beg tangan mewah louis vuitton yg harga hibu hibu hinggit dari perancis itu juga lagi mancongkam kan.

Model oleh aBo.

Alahai.

Advertisements

Written by en_me

Wed 8 Apr 09 at 12:08 am

Posted in property

37 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Memang mencongkam gitew… hu.. hu.. masih tak mampu memilikinya…

    Atikah

    Wed 8 Apr 09 at 12:15 am

  2. handbag pasar malam je diriku mampu πŸ˜›

    nadxoxo

    Wed 8 Apr 09 at 12:37 am

  3. x mampu bli branded2 gtu…student..

    pRicesS_N

    Wed 8 Apr 09 at 12:39 am

  4. wa…
    for real?
    kekeke

    @tune

    Wed 8 Apr 09 at 12:47 am

  5. aderkkk….sorry ler, maza gagal utk mencari sekelumit erti appreciation on the hand beg…..heheeheh

    sbb bagi maza tak ada bezanya beg plastik berharga RM2 berjenama Kedai Pajak Man, dengan beg yg berjuta2 hinggit tu….fungsinya tetap sama, SIMPAN barang!

    wakakakaka

    psst: begitulah kalau org tak minat….. I dont Mind….hehehe

    maza

    Wed 8 Apr 09 at 12:58 am

  6. nk satu handbag itu…lalalala~

    intan.dayana

    Wed 8 Apr 09 at 1:04 am

  7. uhu.., ni mesti kes kene paksa jdi model bag nih!! hehehe~

    iKHMAR

    Wed 8 Apr 09 at 1:15 am

  8. hehe…

    aku suke simpan beg2 kertas je…

    messyremo

    Wed 8 Apr 09 at 1:17 am

  9. kena sujud syukur sebanyak harga beg tu… ihiks..

    Maryam

    Wed 8 Apr 09 at 2:35 am

  10. wah, beruntung ABO. nak satu leh?

    cahaya

    Wed 8 Apr 09 at 3:07 am

  11. yang penting ..apa isi dalam beg tu!

    Pinatbate

    Wed 8 Apr 09 at 5:26 am

  12. kalau mampu apa di ragukan lagi hehe

    zino

    Wed 8 Apr 09 at 6:17 am

  13. tak mampu memang akak tak mampuuu. Tp klu nak gak merasa, gi je le Holiday Plaza..hihi

    ain

    Wed 8 Apr 09 at 7:54 am

  14. perempuan + handbag = xdapat dipisahkan! πŸ˜‰

    fizahbari

    Wed 8 Apr 09 at 8:16 am

  15. model handbeg lagi mencongkam pd pengamatan aku…

    intan

    Wed 8 Apr 09 at 8:17 am

  16. yup..enbeg LV mmg best, tp tak mmpu nak beli…

    Rozita

    Wed 8 Apr 09 at 8:29 am

  17. baru je beli sling bag coach (tak ori kot) kat Padang Besar. RM50 je hohohohoh

    Masy

    Wed 8 Apr 09 at 9:32 am

  18. ~ tak mampu lagi nak beli coach or LV. tunggu next year lah. kot2 gaji bertambah. hehehe… πŸ˜‰ ~

    ~ mizzAmy ~

    Wed 8 Apr 09 at 11:03 am

  19. pekh memula tgk gamba neh igtkan kes ragut tadi huhuhuh.

    ad3ck

    Wed 8 Apr 09 at 11:42 am

  20. takde seibjik pun handbag..purse pun dah nak koyak ni hahahaa

    cintacukulet

    Wed 8 Apr 09 at 11:45 am

  21. LV memang best..kalo nak yg ori beribu riban..heheh..bg sy kalo xpakai yg x ori xpe asalkan kite pandai gayakannye..ehhehe

    ez

    Wed 8 Apr 09 at 12:00 pm

  22. branded tp […] πŸ™‚

    harimau

    Wed 8 Apr 09 at 12:39 pm

  23. Jarang tukar h/beg, 5 tahun sekali… berkualiti walau bukan hibu hengget

    Seri

    Wed 8 Apr 09 at 12:45 pm

  24. Birthday baru ni dapat hadiah h/bag. Mahal tu tapi akak takut nak pakai. Yalah… bukan style akak melaram dg h/bag mahal2 ni. Harapkan beg aje mahal tapi dalam kosong… kah3x

    zara aluwi

    Wed 8 Apr 09 at 1:29 pm

  25. owh…bukan setakat ribu…puluh2 ribu gitew..huhu

    cikf=)

    Wed 8 Apr 09 at 2:22 pm

  26. sy beli kat siam tp branded..

    jentayutiara

    Wed 8 Apr 09 at 3:32 pm

  27. salam en_me, mancongkam hati orang2 yang mampu la.. bagi yang tak mampu ni, terpaksa la mancongkam perut kalau nak beli.. huhu..

    nurdaniella

    Wed 8 Apr 09 at 3:42 pm

  28. beli beg besar ok kot..
    bleh pakai buat handbag dan
    beg baju time travel

    hehehee πŸ˜›

    s h i n o

    Wed 8 Apr 09 at 3:53 pm

  29. ai loikee to use jenama piieeee yeeeiimmm

    (jenama pasar malam)

    Mak Su

    Wed 8 Apr 09 at 5:57 pm

  30. ribu2 utk beg? tak berbaloi lah.

    buzzybug

    Wed 8 Apr 09 at 6:18 pm

  31. x sampai hati nak beli hensbeg libu2….yg ratus2 pon baru nak blaja jeling2 je…huhuhu

    vivavogue

    Wed 8 Apr 09 at 6:44 pm

  32. perghh…melelehh….

    Sha

    Wed 8 Apr 09 at 6:58 pm

  33. hahahahhahahhahah… betul betul. you can buy any hot branded handbags with your hard earned money…sebab itu duit yang awak earned kan? =))))))

    tak sabar untuk mampu beli handbag beribu-ribu en-me.. once in a life time apa salahnya.. dah bosan, jual πŸ˜›

    nono

    Wed 8 Apr 09 at 8:32 pm

  34. nama nye begitu gah~

    Mohd Hafizd

    Wed 8 Apr 09 at 9:10 pm

  35. en_me beli smua ke?? xlarat abo nk pakai smue tu..bg kt saye 1 jd lah..nk Coach πŸ˜‰

    y[o]n

    Thu 9 Apr 09 at 9:23 am

  36. mak aihhhh riban2 kan.

    KNizam

    Sat 11 Apr 09 at 10:15 pm

  37. wahhh!!!!
    sy still xde prasaan sgt kat handbag haha
    yg funky2 la best!

    best kannns..

    Adila

    Sun 12 Apr 09 at 9:16 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: