Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

apa kelas buat tag – katernyerr

with 29 comments

a king also needs to be respected
taman bunga raya, kuala lumpur

Me jawab tag sebab tiada idea memblog? Apa ke*jadah.

Selepas lebih sehibu entri-entri me kemaskini setiap hari – me tiada idea memblog katanya? Lu pikirlah sendiri.

Dan selepas me bertungkus lumus, meredah hujan lebat anjing dan kucing semalam, sampai hati sidia kata tak payah lah jawab tag itu pula. Sodeyyyy kannns.

Alahai.

Written by en_me

Tue 7 Apr 09 at 12:07 pm

Posted in ho hum

29 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. en_me..tamau la sedey2 Ok..hepi2 aje..
    senyum slalu tau..

    senyum sokmo ghiteww..

    intan.dayana

    Tue 7 Apr 09 at 12:16 pm

  2. x paham la en_me. hehe🙂

    x paham larr fulakkks.. veryy derr

    KNizam

    Tue 7 Apr 09 at 12:30 pm

  3. hehe….jawab tag pun blogging juga aper!

    dia soh me jangan buat tag ghitewww aper..

    ain

    Tue 7 Apr 09 at 12:58 pm

  4. Sodehh kan en_me apabila org tak menghargai apa yang kita buat…

    fenatt tauuu..

    atikah

    Tue 7 Apr 09 at 1:02 pm

  5. hehhehe..ala en me..wat pe nak sesedey..x de maknanye…hehhe…byk lg bnda kene pk drpd sedih..jawab aje tag tu..ape pon org kata tu x penting..yg penting ape yg kita rase..eheh..wokey..be eppy..

    hepi kanns..

    ez

    Tue 7 Apr 09 at 1:07 pm

  6. lorr… jawab tag lambang setiakawan ape? ehe.. dah kawan-kawan tag kan…

    kanns..

    Maryam

    Tue 7 Apr 09 at 1:13 pm

  7. Alahai…Buat dunno je pada org2 begitu. Huhuhu~

    ghiteww kanns..

    iKHMAR

    Tue 7 Apr 09 at 1:17 pm

  8. ignore the ignorant

    volleee kannns..

    Rya

    Tue 7 Apr 09 at 2:06 pm

  9. ha..apa kes nie?

    kes dengkil dengkil ghitewww.. uhuhu

    apex

    Tue 7 Apr 09 at 2:08 pm

  10. Iye la en me nih. tag saya pun tak buat eh. tp takpela..salah saya lupa nak beritau.:)
    Hepy go lucky!!

    manerlarr me tahu one uoolsss.. veryy very derr ghiteww

    Asmara

    Tue 7 Apr 09 at 2:10 pm

  11. 4 hari cuti blogging sekali gambar van jenazah daaa…
    toksah ahh..ambil peduli pasal komen mengondem nie..
    dia jeles tu takder orang tak tag dia…

    think positiffff..

    yus

    Tue 7 Apr 09 at 2:19 pm

  12. eh, en_me jangan salah anggap komen saye tu… bukan itu yang saya maksudkan…
    takpalaa… anggaplah saya salah cakap… sorry ya…😀😀

    oke.. terlajak perahu boleh diundur kannns

    syah shah

    Tue 7 Apr 09 at 2:19 pm

  13. Alahai.. en me pun boleh kekeringan entri ker.. selalunyer kalau saffa bukak jer.. penuh.. sampai tak terkomen.. huhu

    nih lagikks satewww.. ‘kekeringan entri’ katernyerrr.. ammvoiii, veryy derr..

    saffa

    Tue 7 Apr 09 at 2:23 pm

  14. aku nak create 1 tag…
    nanti aku bagi kat en_me…pas tu leh pass around the world…kita mmg world lah!
    hehe

    ko masih tak paham ghupernyerrr.. uhuhu

    benludin

    Tue 7 Apr 09 at 2:38 pm

  15. rasanya dia tu takde org tag…tu yg jeles bila en_me buat tag..kekekekeke..
    btw, kita tag dan bagi award..en_me tak amik pun *sambil cekak pinggang, sambil buat muka garang, sambil pgg bulu ayam* ekekekeke…
    sila2 ke blog kita dan selongkar entry ok…:) buat tag dan ambil award sekali k..:)

    ammvoiiii.. japp me nak amik cermin mater me satt.. hmmm, maner me letak tadikks.. ooops, me luper one uoolsss.. me dah tak pakey cermin mater ghitewww.. ayooooo

    nani

    Tue 7 Apr 09 at 3:15 pm

  16. sedey..jgn nangis ye..

    uhuhu..

    Rozita

    Tue 7 Apr 09 at 3:20 pm

  17. apesal me selalu sodey2 sejak akhir2 nih~ jangan sodey2 k

    sodeyyy kannns..

    nadxoxo

    Tue 7 Apr 09 at 3:21 pm

  18. tag yg lu jawab tu best gak..

    best fulakkks katernyerr..

    aloy paradoks

    Tue 7 Apr 09 at 3:36 pm

  19. si dia tu jeles kt en_me teww..sbb xde org nk tag die
    abaikan aje en_me
    asalkan ktorg suke ape saje yg en_me tulis (taip lah)
    okaii~~

    tak taularr fulakkks..

    y[o]n

    Tue 7 Apr 09 at 4:10 pm

  20. Sabor jer ler…

    tengah sabor larr nih.. grrrr

    Pinatbate

    Tue 7 Apr 09 at 5:03 pm

  21. untuk tenangkan hati, elok pergi ke Labis membawa rajuk tu sekali…
    kita rendam kaki di kolam air panas di Kampung Air Panas Labis tu ha…..huhuhuhu
    nak tahu lebih lanjut….sila ke http://www.mazaaida.blogspot.com

    slow larr u abang maza itteww.. me dah pergi dulu kat sini: LABI-LABI

    maza

    Tue 7 Apr 09 at 5:39 pm

  22. Main tag-tag best apa…tapi aku tak suka tag orang…orang komen yg positif kita pun gembira tapi bila orang komen negatif…nak buat macam manakan…
    kalau komen negatif lepas tu bagi jalan penyelesai tak apa jugak…:-)

    hmmm.. tau takperr

    Active Blogger

    Tue 7 Apr 09 at 6:37 pm

  23. sodeyy kannsss…
    alahai…

    ayoooo chekgu..

    chekguBH

    Tue 7 Apr 09 at 7:24 pm

  24. mula2 x paham…kendian aku cuma memahami…dan akhirnya aku paham…
    xpe me….jgn ambil ati ek..org macho cam ko..sure kental kan…hepi2kan diri..bila ko hepi…ko menghepikan org lain secara tidak langsung…cthnya aku yg membaca N3 ko…ok…alahai!

    me mat kental katernyerrr.. uhuhu

    INTAN

    Tue 7 Apr 09 at 7:46 pm

  25. sapa tu yg ckp cmtu..dengki tu…xbaik dengki2 ni..jgn amk ati ngan dia ye me..

    oke..

    yus

    Tue 7 Apr 09 at 8:09 pm

  26. ‘a king also needs to be respected’
    ya, 100% agree… Daulat Tuanku…

    ampunnn tuanku..

    SyazRea

    Tue 7 Apr 09 at 9:21 pm

  27. adui. sori la. thanks eh jwb tag.

    oke cek siti.. u r welkammmm.. fenatt tauuu me vuatt .. ehehe

    cik siti

    Tue 7 Apr 09 at 9:45 pm

  28. alahai en_me, jom la sekali lagi….tau ler Labis tu bukan area2 kita…huhuhu
    zoom malaysia!
    hehehhe

    ahaha..

    maza

    Wed 8 Apr 09 at 1:00 am

  29. cool beb….
    hanya kita yg tahu apa dihati kita..

    ghitewww..

    jentayutiara

    Wed 8 Apr 09 at 3:29 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: