Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

me manusia biasa juga kan kann

with 27 comments

undertaker’s van
masjid jamek kampung felda bukit batu, kulai jaya

Me nak ucap semua kawan-kawan yg best-best itu dalam keadaan sihat walafiat hendaknya.

Kalau esok lusa tulat, me tiada blog lagi, maknanya me sudah padam.

Kalau hilang kekasih lama, cari yg lain sebagai ganti kan kan. 

Alahai.

Written by en_me

Sun 5 Apr 09 at 12:05 am

Posted in ho hum

27 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. uik…..x suka cari kekasih baru le..letih…
    kenapa mengapa?

    INTAN

    Sun 5 Apr 09 at 12:10 am

  2. uiks….daku 1st kah ?
    iye kah?…kagum 2 saat!!

    INTAN

    Sun 5 Apr 09 at 12:11 am

  3. alahai en me…
    jangan camtu..
    ku masih mahu en me disini..uhuks~

  4. banyak koleksi en.me ya hehe

    zino

    Sun 5 Apr 09 at 1:01 am

  5. heyy..dah seriau dah perut aku..hari-hari en_me tampal gambar van mayat..tak boleh tidor lorr..

    pinatbate

    Sun 5 Apr 09 at 1:46 am

  6. en me adalah kekasih hati semua orang….
    kalau sehari me takde, semua org rindu…voleyy??

    chekguBH

    Sun 5 Apr 09 at 2:12 am

  7. aduhai… macam nape berbunyi selamat tinggal romeo lately?

    nono

    Sun 5 Apr 09 at 2:43 am

  8. Alhamdulillah sihat lagi ni..hehe..

    en_me sehat ker?

    nadxoxo

    Sun 5 Apr 09 at 2:56 am

  9. salam en_me..wah..suda lama tidak kesini
    apa apa pun..tersentuh yaa lihat latest entry en_me
    humm
    dari tanah kita dkmblikan,kpd tnah jg kta pergi
    salam hari minggu!🙂

    oh lupa..ni akaun WP ika..
    yg perfectplayer.blgspot tu pun aktif jga😉

    ika

    Sun 5 Apr 09 at 3:24 am

  10. sesungguhnya dengan mengingati mati, manusia itu hampir dengan Tuhannya.
    Moga andai kita pergi, perginya kita dalam iman….

    cen

    Sun 5 Apr 09 at 4:22 am

  11. Allah Maha Pengasih lagi Maha Mengasihani…Ameen

    matahari

    Sun 5 Apr 09 at 7:28 am

  12. ajal maut ditangan tuhan. yg hidup pasti mati.

    sama samalah kita ingat mengingati.

    penyubiru

    Sun 5 Apr 09 at 10:45 am

  13. orang paling bijak skali adalah orang yang sentiasa mengingati mati

    Adry

    Sun 5 Apr 09 at 11:08 am

  14. kenapa entry en_me sejak-sejak ni semacam je. takut saya!

    addyaholix

    Sun 5 Apr 09 at 11:11 am

  15. “Biarlah bulan berbicara”, tak gitu en_me?..
    Moga en_me senantiasa sihat.

    muzem

    Sun 5 Apr 09 at 11:16 am

  16. mati itu pasti. mungkin esok, mungkin lusa atau tulat giliran kita akan menyusul.

    Bersyukur la kita seandainya esok kita masih diberi kesempatan untuk meneruskan hidup ini. take care en_me…

    azwa

    Sun 5 Apr 09 at 12:22 pm

  17. kenapa? =.=
    sedih la mcm ni.

    cik siti

    Sun 5 Apr 09 at 12:42 pm

  18. tak ada manusia yang luar biasa… kita semua hamba-Nya yang biasa-biasa saja…

    Semoga en_me dalam keadaan sihat-sihat saja hendaknya… entry en_me dua tiga hari ni sangat ‘sesuatuh’ gitu… Hmmm…

    syah shah

    Sun 5 Apr 09 at 12:43 pm

  19. me,2 3 hari ni byk betul entry van mayat ye. peringatan utk semua le ni kan.

    ain

    Sun 5 Apr 09 at 1:04 pm

  20. en me, dgn mengingati Allah,ati akan menjadi tenang..surah 13 ayat 28..

    ez

    Sun 5 Apr 09 at 1:31 pm

  21. entry peringatan lg…

    alhamdulillah semoga semua amk iktibar dr entry me ini..

    yus

    Sun 5 Apr 09 at 1:54 pm

  22. encik sakit ke?

    Maryam

    Sun 5 Apr 09 at 2:25 pm

  23. andai kata nyawa bisa memisahkan kita,
    biarlah kamu sempat belanja saya satu set double cheese burger bila lepas klcc nanti.

    deennasour

    Sun 5 Apr 09 at 2:32 pm

  24. acikpun…klu lebih 3 hari tk berhapdet blog…tu mungkin retinya acik tk ada lagi kat alam yg fana nih…huhu…

    cen

    Sun 5 Apr 09 at 3:47 pm

  25. apa me cakap ni..confuse akak..
    kekasih lama mana kan sama ngan kekasih baru

    Rozita

    Sun 5 Apr 09 at 3:52 pm

  26. aduhaii…ape ni en_me..?? wat saspen…menakotkan…

    pRicesS_N

    Sun 5 Apr 09 at 5:31 pm

  27. keretemayat tu..bagus2..ingt mati…

    limaumaniss

    Thu 9 Apr 09 at 2:16 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: