Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

april fool 2009, yesterday

with 50 comments

5 scientific theories that will make your head explode
masjid ubudiah, kuala kangsar

Tidak, blog me bukan kena godam atau jangkitan virus. Semalam adalah hari kebodohan bulan april.

Juga, kawan-kawan semua pun tahu, semalam hari ‘april fool’ itu. Walaupun bukan budaya kita. Tapi ramai yg percaya. Me hargai pada kamu semua (adalah tiga orang) yg hantar emel dan tulis “ini mungkin main-main, tapi kalau betul-betul, saja nak tahu..” Memang me terharu bila dapat tahu ramai yg singgah-singgah jenguk-jenguk macam biasa walaupun tidak boleh komen. Dan kalau-kalau ada isu yg menarik perhatian di blog ‘Memang Lumayan’ me yg semberono ini.

[Tahun lepas ] pun me ada buat juga. Kawan-kawan jangan marah-marah ya. Me gurau-gurau saja.

Tanpa kawan-kawan yg best-best itu, siapalah me yg ini kan.

Alahai.

Written by en_me

Thu 2 Apr 09 at 12:03 am

Posted in ho hum

50 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. tahun lepas turkey hacker…tahun ni lain pulak tajuknya ye en me…

    joe, yg lepas jangan dikenangggs.. ghiteww

    tojo

    Thu 2 Apr 09 at 12:56 am

  2. huhuhu~
    mati2 ingatkan en me punya blog kena virus ke apa..
    huhuhu~
    nak nangis…
    -_-”

    sodeyyynyerrr cek zara kannns.. uhuhu

  3. Saye antara org yg selalu singgah..tapi jarang komen.
    selalu lupa or tak sempat nak komen.
    but, blog hopping..wajib gitu. hehe
    en me.. putrajaya jom! photo outing organized by aji.

    ahaha cek thirah tewww.. kalo ko tak komen, manerr me tau one uooolsss..
    putrajaya weekends me takleh ghitewww, but kem salam kat abang aji k

    athirah

    Thu 2 Apr 09 at 1:35 am

  4. agak berkesan jugalah kerisauan itu
    hahaha…

    sori bebbb.. only once a year ghitewww

    qdetactive

    Thu 2 Apr 09 at 3:21 am

  5. HAHAHHAA
    pg smlm ade mmber nk kena kan
    tp malangnye xberjaya
    dia plak emo sbb xmenjadi
    HAHAHA

    saperkarr member yg emo ittewww.. ahaha

    enchekcamera

    Thu 2 Apr 09 at 5:23 am

  6. huhuhuh!
    hidup-hidup en_me tipu
    mati-mati makpinat percaya..!

    ala chekgu tewww, me senggol2 sikit jakkks.. me sori one uoolsss.. uhuhu

    pinatbate

    Thu 2 Apr 09 at 6:28 am

  7. pandai me bergurau,,

    nak mancarut pon voleee ghitewww..

    aloy paradoks

    Thu 2 Apr 09 at 7:32 am

  8. keh kehh..
    salam en_me… =)

    salam jugerr cek noli yg jeliterr tewww.. ekeke

    noli

    Thu 2 Apr 09 at 7:47 am

  9. semlm akak try gak nak komen posting awak tu. tp x leh pulak. april fool le konon2 ekh.

    semalam komen dah sampai quota sehatus.. jangan mare erk akak ain ittewww

    ain

    Thu 2 Apr 09 at 7:52 am

  10. salam me..
    boleh gitweee buat mcm tu….

    volleee kerrr.. hmmm, salamm jugerr

    faizal

    Thu 2 Apr 09 at 8:04 am

  11. terbaik!

    takdok award ghitewww.. kannns

    Rya

    Thu 2 Apr 09 at 8:13 am

  12. emmm..tu la en me..ingatkan smlm virus menyerang..bile baca mcm pelik plak..mcm mana bleh kene virus..hehehh..plak tu en me yg kene sorang…hehehe

    korang tak pernah kene kerrr.. ammvoiii

    ez

    Thu 2 Apr 09 at 8:17 am

  13. ade mmber
    emo sbb xmnjdi kena kan org
    AHHAAHHA

    ahaha.. siannn kannns

    enchekcamera

    Thu 2 Apr 09 at 8:32 am

  14. byk org kena ghupenye..tp tidak sy..hehhe

    fizah memang bijakkk.. kannns.. tapi bayangkannns kalo me tak senggol2 kenyit2 materr semalam.. ekeke

    fizahbari

    Thu 2 Apr 09 at 8:34 am

  15. dah agak dah april fool. Cuma tak dpt teka macam mana en. me buat entry macam tu..hehehehe

    the wisdom of using ‘wordpress’ .. ghitewww

    nadia

    Thu 2 Apr 09 at 8:51 am

  16. hehe..seronok kenakan org..tp tak elok buat begitu…huhu…

    iyolarr tewww..

    lydiarayyan

    Thu 2 Apr 09 at 9:00 am

  17. dan dan~

    hmmmm..

    ijechan

    Thu 2 Apr 09 at 9:10 am

  18. april fool saban taun amat signifikan buat aku..ahaks..
    sbb besday aku…hehehe

    betoiii kerr intan.. mungkin pihak hospital salah letak tarikhhh tewww.. ehehe, me gurau2 one uoolsss..

    INTAN

    Thu 2 Apr 09 at 9:12 am

  19. dah agak dah semalam… hohohohohoh😀😀
    tapiii… sejarah april fool tu sadis tau…

    sejarah sadis yg maner satewww.. citerlarr sinih.. hmmmm

    syah shah

    Thu 2 Apr 09 at 9:17 am

  20. ingat kan betol2 semalam..april fool aja~

    ko yg macho pong leh terkenerr kerr bro.. ehehe

    Mohd Hafizd

    Thu 2 Apr 09 at 9:22 am

  21. he he..tak baik tau fool2 kan kawan2…

    only once a year.. ekeke

    Rozita

    Thu 2 Apr 09 at 9:32 am

  22. wih, […]

    spt kata uncle kamal itu, memblog mengeratkan silaturrahim..
    kalo kita suker komen itu, kita tayang kat orang ramai..
    kalo kita tak suker, kita padam.. supaya yg keroh menjadi jerneh.. dan supaya tak mjadi duri dlm daging.. lu sendiri pikirlarrr

    Precious

    Thu 2 Apr 09 at 9:58 am

  23. huii…ingatkan betul dah! well, i can accept the joke but not the f word though. its SO not you, sir. tak baik utk kesihatan kita semua

    patut me letak warning 18sx ghitewww kannns.. maafkan encek me one uooolsss

    The2ndBun

    Thu 2 Apr 09 at 10:02 am

  24. nakal sungguh la en_me.. hehe..

    senggol skit2 jakkks.. ehehe

    Jard

    Thu 2 Apr 09 at 10:15 am

  25. Alahai en-me, ingatkan terkena virus… terkena juga di bulan April ropenya…

    kann me dah jeling2 kenyit2 ituari.. kannns

    atikah

    Thu 2 Apr 09 at 10:23 am

  26. ish an_me buat saspens jer tau. huih.. >_<

    me sori one uoolsss.. uhuhu

    cik siti

    Thu 2 Apr 09 at 10:44 am

  27. muahahahhahahahahahahahhaha =))))))))))) kita just fikir pelik je.. apa fakyew.. hahahah =D ceh en-me.. kenakan orang hahahahahahahaha

    thanx cek nono, tegur2 kitak kat ‘wajah buku’ ittewww..

    nono

    Thu 2 Apr 09 at 11:07 am

  28. ~ sekali sekala kan en_me. tapi not bad lah idea en_me tuh. hehehehe… ~

    ahaha, tapi ader orang len yg dengki kat me..

    ~ mizzAmy ~

    Thu 2 Apr 09 at 11:30 am

  29. yolah once in a year…

    memang ponnn..

    zareda

    Thu 2 Apr 09 at 1:02 pm

  30. kami kayuh basikal reramai dari putrajaya sampai ke cyberjaya dalam hujan sempena sambutan hari lahir ahli kumpulan..[…]

    saper nih.. terjah tiba-tiba blog me.. hmmmmm

    ketampensel

    Thu 2 Apr 09 at 1:15 pm

  31. he..23x dah agak bro wat…sebab teu buh link bro kat entry april fool semalam

    ammvoiii, sebut sebut namer me larr fulakkks..

    framestone

    Thu 2 Apr 09 at 1:18 pm

  32. adeh risau
    kalu-kalu betul mana nak cari memang luyaman yang lain
    btw. memang joke terbaik
    hehehe

    ko eja ponnn salah ghitewww.. uhuhu

    yazid husain

    Thu 2 Apr 09 at 1:27 pm

  33. out of topic–> he…23x bro_me terase ek… tue la saje je wat lawak april fool kat blog..sian kami pemabca setia blog bro… nk klik pe2 pun xleh

    ooopss sori kepada pembaca2 setia blog me yg inih.. takkan korang nak komen selalu kotts.. me cumerr nak gurau2 sikit one uoolss.. ekeke

    framestone

    Thu 2 Apr 09 at 1:36 pm

  34. oh patutlah….tp 1 april tarikh saya bertukar cawangan sekaligus kenaikan gaji….hehehe…walaupun ciput tp naik juge…

    tahniah..

    tintaHati

    Thu 2 Apr 09 at 1:53 pm

  35. Me….akak doakan semoga pembedahan lasik me esok berjln dengan lancar. Buat kat JB ke KL..???

    camaner akak tau nih.. hmmm, ader spy erk..

    ain

    Thu 2 Apr 09 at 2:10 pm

  36. hehe
    tu la pasal
    penat2 je diorunk plan
    tp xmjadi

    citer larr kat blog ko, aper yg sebenornyer berlaku..

    enchekcamera

    Thu 2 Apr 09 at 2:30 pm

  37. gurau bro_me leh wat suem org tertenye tau.. ye la..xkan la blog bro kne hack kot kan.. nkgak tahu pe cite bro

    out lagi–> kne recall balik la bro..dah lame la bro..oh esok wat ek… brpe kene ek.. hope mate bro kembali normal ek

    ghitew larr fulakkks..

    framestone

    Thu 2 Apr 09 at 2:44 pm

  38. penangan april fool rupanyer…
    yus dah tak hingat dah…

    ohoho.. takper, bukan budaya kiterrr kannns

    yus

    Thu 2 Apr 09 at 2:49 pm

  39. salam ..lamo tak menulis komen kat blog yg gitewwwww ini……moga makin berjaya dan makin popular..amin..hehe

    insyaAllah aminnn..

    dihah

    Thu 2 Apr 09 at 3:09 pm

  40. saye buat link je kat blog pasal sejarah sadis tuh… heheheh😀
    kekdahnye maleh nak menaip pepanjang sekarang nih…😛😛

    iye, me tahu sejarah april fool itteww.. me dah bilang, bukan budaya kiterr.. me nak minta maaf kalo ada sesaper yg terasa..

    syah shah

    Thu 2 Apr 09 at 3:44 pm

  41. en me…
    dialu-alukan…

    thanx..

    yus

    Thu 2 Apr 09 at 3:58 pm

  42. salam…ler tak ingat pun pasal april fool..so busy ahaha

    bukan budaya kiterr lagi pongg.. kannns

    arsaili

    Thu 2 Apr 09 at 4:14 pm

  43. alamak terlupa la…

    bukan budaya kiterr ghitewww.. no hall one uoolsss

    kuina

    Thu 2 Apr 09 at 4:35 pm

  44. April fool or bloody fool gitewwwwwwwwwww

    aper kess bro??

    haritz

    Thu 2 Apr 09 at 5:20 pm

  45. ahaks,,,
    blog den yg keno virus ahaks…
    pagi tadi terperanjat, tulisan eh jadi tulisan cino, kalau tulisan jawi bolehlah den baco kan….
    huhuhu
    haru dibuek eh!

    sekang dah okey blom? ehehe

    maza

    Thu 2 Apr 09 at 5:22 pm

  46. kene crita kat blog ke??
    hehe xplaaa
    xmnrik pn~

    xnak xperr..

    enchekcamera

    Thu 2 Apr 09 at 6:19 pm

  47. en me ni..buat saspen je..tak terfikir pulak april fool..hahahha

    me gurau2 one uoolsss.. ahaha

    cintacukulet

    Thu 2 Apr 09 at 6:21 pm

  48. saya mmg xsuke april fool..smlm tekena ngan member office..sj je bt org angin..
    salam bt en_me..dh xleh nk bc blog me kt ofis sb kn block..sedey nye😦

    sodeyyy kannns..

    yus

    Thu 2 Apr 09 at 8:32 pm

  49. ish2 en_me nakal ye..dh agak nih memang nk kenekan kami pembaca setia blog en_me eh..hehe nice~~

    nice katernyerr fulakkks.. thanx cek nad tewww

    nadxoxo

    Thu 2 Apr 09 at 8:48 pm

  50. hahahaha…dasat skarang april fool gaya cyber….dulu2 time skolah main curik2 tuala susun2 selipar jeh….
    dunia makin bahaya…ngeee

    tapi me tak aniaya kakak yg vogue ittewww.. kannns

    vivavogue

    Fri 3 Apr 09 at 1:41 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: