Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

friday open mic

with 49 comments

norlia binti abd hamid and husband
kampung melayu majidee, johor bahru

Setiap jumaat, me akan buka komen buat rakan-rakan yg best-best itu. Komen apa saja.

Alahai.

Written by en_me

Fri 27 Mar 09 at 12:01 am

Posted in ho hum

49 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. aduhai en me sayang…

    gambar pengantin iteww…

    menarik yg amat!

    ^_^

  2. salam en me…..
    thanks singgap FP sya…
    cantik pic pengantin tu…
    sharp sgt…

    baayah

    Fri 27 Mar 09 at 12:33 am

  3. selamat pengantin baru

    zareda

    Fri 27 Mar 09 at 12:33 am

  4. test one, two, three….(terpaksa cakap mcm tu, sbb menteri sekolah suruh tarbiah mcm tu)

    wakakakakka

    maza

    Fri 27 Mar 09 at 12:34 am

  5. 0yEah, kawen, lalala~

    key

    Fri 27 Mar 09 at 12:36 am

  6. ewah pengantin kena interview.. mesti lah malu nak jawab hehe

    zino

    Fri 27 Mar 09 at 12:48 am

  7. sedapnya makan lauk kenduri kan???…

    umie

    Fri 27 Mar 09 at 12:53 am

  8. no komen.. (kerana saya tidak best)

    ف wildchild ۞

    Fri 27 Mar 09 at 1:22 am

  9. Biler lagi nk letak gambar persandingan en_me dolu2?? Heheh~

    iKHMAR

    Fri 27 Mar 09 at 1:30 am

  10. suke tgk pengantin pOmpuan itu..hehe

    intan.dayana

    Fri 27 Mar 09 at 2:03 am

  11. selamat pngantin bru […]

    enchekcamera

    Fri 27 Mar 09 at 4:23 am

  12. Norli binti Abdul Hamid sangat bertuah…

    pinatbate

    Fri 27 Mar 09 at 6:04 am

  13. laaa… […] Apa2pun slmt pengantin baru utk Norlia semoga bahagia hingga ke anak cucu.

    ain

    Fri 27 Mar 09 at 7:57 am

  14. Thanks en me fr dropping bg n leave a comment at Beautkids. Mcm mn leh smpi ke sana tu? hehe anywy..1st time snggah sni..huhu menarekss! yes..selamat berbahagia to psgn pengantin!

    Linda Latip

    Fri 27 Mar 09 at 8:00 am

  15. mcm artis kwin je ek…..siap ada itvw bagai..hehe

    INTAN

    Fri 27 Mar 09 at 8:22 am

  16. Kebahagiaan terletak pada kemenangan memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak yang berlebih-lebihan. ( Imam Al-Ghazali ).

    fizahbari

    Fri 27 Mar 09 at 8:29 am

  17. en me ni pandailah tangkap gambo..nice pict..csian perantin tu malu2 diaorg kene intebiew..ehehe

    ez

    Fri 27 Mar 09 at 8:32 am

  18. sape yang jadik pengantin iteww??? sama montel auww!

    Rozita

    Fri 27 Mar 09 at 8:50 am

  19. en_me,
    letaklah gambar […] Mesti da boom gitu??🙂

    aliff

    Fri 27 Mar 09 at 9:07 am

  20. interview psl ape tuh eik?

    manje

    Fri 27 Mar 09 at 9:18 am

  21. adakah iteww gambar […]?…

    Sasha

    Fri 27 Mar 09 at 10:00 am

  22. Dah jadik pengantin pun kena interview ke…macam Mawi plaks haha!

    kak Lily

    Fri 27 Mar 09 at 10:04 am

  23. ape ke benda yang ditanya kat pengantin itewww?

    huhu..
    warna-warni jer ruang blog ini..
    huhu..

    Pearls

    Fri 27 Mar 09 at 10:12 am

  24. out of topic–> thank bro.. xsangka kite nie kawan bro yg best-best.. ade mse jom lepak same2 denagn blogger yg len nk x

    framestone

    Fri 27 Mar 09 at 10:43 am

  25. banyak hari tak sempat limpas sini, amboi pusing malaysia bang me minggu ni..

    selamat pengantin baru utk pengantin ittew🙂

    iza

    Fri 27 Mar 09 at 10:49 am

  26. alahai comelnyaaa, =]
    nak add en_me kpd blogroll saya. kalau x mesti lupa nak tgk! -_-“

    ciki siti

    Fri 27 Mar 09 at 11:17 am

  27. selamat pengantin baru buat pengantin di atas.

    ~ mizzAmy ~

    Fri 27 Mar 09 at 11:46 am

  28. Pengantin lelaki tu macam kenal pulak…budak Johor jugak ke?

    HitManSnr

    Fri 27 Mar 09 at 11:57 am

  29. berseri2 pengantin!

    ijechan

    Fri 27 Mar 09 at 12:11 pm

  30. dah pnh smpi kg mwlyu majdee tuhhhh mse attachment kt teluk ramunia..calm place

    Mohd Hafizd

    Fri 27 Mar 09 at 12:45 pm

  31. perantin malu2 gitew kene interbiu..

    thanks singgah my blog..

    Leen-Wawie

    Fri 27 Mar 09 at 1:38 pm

  32. “ya puan norlia, ada apa-apa ucapan untuk tukang masak lauk pengantin di dapur tu? nyanyikanlah utk mereka sebarang dua lagu”

    Mak Su

    Fri 27 Mar 09 at 1:41 pm

  33. waahh…ingatkan […] gitu~hihi

    cikf=)

    Fri 27 Mar 09 at 2:26 pm

  34. santeknyer gambar itteww..

    salam jumaat en_me di kejauhannnssss

    yus

    Fri 27 Mar 09 at 2:28 pm

  35. pengantin yang sama cantik sama padan.. selamat melayari alam berumahtangga..

    big mamma

    Fri 27 Mar 09 at 4:11 pm

  36. sapakah pasangan pengantin tu? sweet je nengok… hihihihih

    tersipu-sipu kene intebiu… Kikikikikik😛😛

    syah shah

    Fri 27 Mar 09 at 4:36 pm

  37. kg melayu tu…dah dkt dgn rumah mak zue.
    zue pun dulu sek keb mohd khir johari. klu kat kg melayu…org suka mkn yong tahu le..berdepan pejabat pos.

    zue

    Fri 27 Mar 09 at 4:50 pm

  38. kg melayu tu…dah dkt dgn rumah mak zue.
    zue pun dulu sek keb mohd khir johari. klu kat kg melayu…org suka mkn yong tahu le..berdepan pejabat pos.

    pengantin p’puan tu…sedara ke?

    zue

    Fri 27 Mar 09 at 4:51 pm

  39. tq.. selamat berhujung minggu ye!

    big mamma

    Fri 27 Mar 09 at 5:14 pm

  40. testing 123

    roshaizul

    Fri 27 Mar 09 at 6:06 pm

  41. tenkiu en me sudi masuk blog sy ….kat sini pun tak kurang hebatnye…cantik pic pengantin tu….pengantin kene soal jawab ke kene pakse nyanyi tu….he hehe he tu le jadi pengantin , mmg kene dera di hari bahagia, n kene sporting kan…..

    lieya latif

    Fri 27 Mar 09 at 9:52 pm

  42. testing..tesing..testing one two three

    faxdzlee

    Fri 27 Mar 09 at 11:39 pm

  43. oh….
    dah mule pulak berangan2 nak kawen…
    hohohoho

    loq

    Sat 28 Mar 09 at 12:32 am

  44. tak tau nak komen aper. ini kira komen la ya en me gitewwwwww

    haritz

    Sat 28 Mar 09 at 1:50 am

  45. kenduri.. makna makan free.. gantung periuk setengah hari

    kuina

    Sat 28 Mar 09 at 9:32 am

  46. sama comei…

    shais

    Sat 28 Mar 09 at 11:05 am

  47. Ada soalan bocor ke? Tolong citer skit…

    zara aluwi

    Sat 28 Mar 09 at 2:40 pm

  48. amvoii en me ittew…
    kejap je dah open mic balik ye en me…
    rase mcm baru semalam je me open mic, jumaat dah open mic balik….

    chekguBH

    Sat 28 Mar 09 at 8:33 pm

  49. tu la kan
    kejap je dah friday balik. hehe🙂

    KNizam

    Sun 29 Mar 09 at 6:57 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: