Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

incomplete tag

with 37 comments

four in one – incomplete me
piasau boat club, miri

Me dapat tag dari cek atyezwaty. Tapi me bengang juga. Sebab cek atyezwaty tak link balik ke blog me yg ‘memang lumayan’ ini. Manalah me tahu kalau me tidak terjah blog dia dulu. Kalau tidak, sudah lama me buat tag ini kannns.  Tapi me tidak puas hati juga, soalan tag dari cek atyezwaty itu semacam tidak ikhlas lengkap. Jadi, me susur balik ke blog yg asal datangnya tag itu.


Me cuba jawab ya.

1. Apa nama penuh anda.
Yg bermaksud ‘hamba kepada yg maha kaya.’ Juga dalam bahasa Melayunya (me jumpa dalam penanda rantai kunci) bermaksud ‘Kaya atau Mewah. Berupaya mencapai kesenangan dalam hidup.’ Wallahualam.

2. Nama yang anda harap itu nama anda
Alhamdulillah, me bersyukur dgn nama me yg ini. me tidak mengharap nama lain. Alkisah mengikut cerita kakak me, ayahnda letak nama me sebab ada orang sekampung dulu-dulu yg bernama begitu yg bermaksud ‘kaya’.  me layan saja.

3. Post 4 pictures latest korang yg ekslusif yg takdok siapa tengok lagi.
Seperti gambar diatas. Empat dalam satu. Tapi oleh kerana cek atyezwaty macam tak ikhlas gitu, me pun buat-buat tak lengkap juga. Vollleee ghitewww.

4. Apakah kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda?

Dapat masuk peraduan dan menang, walaupun tidaklah dapat juta-juta hinggit gitu. Pengalaman itulah yg paling berharga buat me.

5. Apa prinsip hidup anda?
Kalau kita buat baik pada orang, orang juga akan buat baik pada kita. InsyaAllah

6. Apa perangai anda yang paling buruk
Panas baran (cubalah kalau nak test ghiteww)

7. Tulis di atas sekeping kertas dan poskan juga, “ucapan anda kepada saya bersama tandatangan anda.”

(insert writing me)

oops.. tulisan me senget-senget sampai tandatangan me tertinggal lah pula.

8. Tagkan 10 orang kenalan anda.

tadaaaaaaa… dah siap dah tag ni, tapi me tak hendak tag orang lain. Bukan hidup me hendak susah lagi menyusahkan orang lain. Voleee kannss?

Alahai.

Written by en_me

Thu 26 Mar 09 at 3:03 pm

Posted in games

37 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. salam me
    hehehe bagus lah me ni tak menyusahkan org, biar diri susah tak apa janji yang lain tak susah… satu perinsip kekadang elok di di ikut tapi kekdang tak boleh di ikut.. kannnnns..

    faizal

    Thu 26 Mar 09 at 3:10 pm

  2. hehhehe..wokey en me tq..hehehe..jgn marah2 tau..kreatif sungguh pict en me iteww…heheh

    ez

    Thu 26 Mar 09 at 3:24 pm

  3. tag nih rajin buat kalo dah tadek idea nak apdet je… kikikikik 😛 😛

    err… cemana en_me buat gambo tadak kepala gitu?? edit guna software apa yeh?? hohohohoh

    syah shah

    Thu 26 Mar 09 at 3:37 pm

  4. haishh ngeri
    *phew*
    pinjamlah kelapa jadi kepala

    Rya

    Thu 26 Mar 09 at 3:37 pm

  5. ayarkkk…orang takdak kepala

    cintacukulet

    Thu 26 Mar 09 at 3:38 pm

  6. hehehe
    seb bek xkena tag
    wakakakaka~

    enchekcamera

    Thu 26 Mar 09 at 3:42 pm

  7. aduyai en me…
    cam panas jerrr…

  8. ahaks… mesti nak mengena gaks ek… tekejut masa mula2 tengok gambar tadi, ingatkan adegan apa ntah di tepi pantai, hik hik

    Mak Su

    Thu 26 Mar 09 at 4:04 pm

  9. lumayan bangat jawapan tag me tu, baguslah kalau hidup taknak nyusahkan orang tapi bleh percaya ker ahaks

    noorlara

    Thu 26 Mar 09 at 4:09 pm

  10. ayoyoo…..tetiba tengok gambar takde kepala nie…serammss

    azwa

    Thu 26 Mar 09 at 4:19 pm

  11. terkejut nengok gambo x berkepala :).. sekarang musim demam tag 🙂

    Mama Mya aka Watie

    Thu 26 Mar 09 at 4:29 pm

  12. takutnye tgk gmbr en_me tanpa kepala…scary tau..

    intan.dayana

    Thu 26 Mar 09 at 4:43 pm

  13. amboii rajin benar incik melayan tag ye :p hehe

    yonna

    Thu 26 Mar 09 at 4:51 pm

  14. Erk…

    Sungguh scary…serius..sungguh-sungguh scary. Panas baran?? hmmmm…

    kie kie

    Thu 26 Mar 09 at 4:53 pm

  15. bijak.. bijak.. 4 in 1.. hehe

    Jard

    Thu 26 Mar 09 at 4:58 pm

  16. alahai, mcm ngajuk jer.. takpe, nnt tag akan2 dtg mar tag kat sni yer… 🙂

    salam kenal..

    UnGu VioLet

    Thu 26 Mar 09 at 5:21 pm

  17. terkejut akak tengok gambar. org terer computer katakan..semua boleh buat.

    ain

    Thu 26 Mar 09 at 5:54 pm

  18. kepala kene cantas..hahaha

  19. mulia nya ati ko me sbb x tag org…sama mcm aku..aku pun x suka tag org…hahahaha

    INTAN

    Thu 26 Mar 09 at 6:27 pm

  20. terkejut tgk gambar takde kepala. Nasib baik siang lagi ni 😀

    nadia

    Thu 26 Mar 09 at 6:42 pm

  21. aaaaa org takde kepala!!!

    farah

    Thu 26 Mar 09 at 6:48 pm

  22. nama penuh, jenis tulisan dan tanda tangan.. dari sini je, macam macam leh diexploitasikan. bahaya sungguh tag ini..

    ف wildchild ۞

    Thu 26 Mar 09 at 7:42 pm

  23. sian 4 org en_me ittew tanpa kepala…
    bengang punye pasal ke nih??

    chekguBH

    Thu 26 Mar 09 at 8:26 pm

  24. yeayea!! x tag sape2..

    buat baik pada yg lain, yg lain InsyaAllah buat baik kembali pada kita. =D

    ijechan

    Thu 26 Mar 09 at 8:29 pm

  25. Baguihnya Me tak tag sesapa. syukur akak banyak hutang tag nih. Selamat berhujung minggu Me 🙂

    pst..pasal apa tarak kepala haih..ngeri akak..tapi suka hati ko ler kannssss dik ahaks!

    kak Lily

    Thu 26 Mar 09 at 9:05 pm

  26. en_me bengang banget keh? -_-”
    ksian en_me yeah. tarik nafas dalam2, relaaax… =P

    ciki siti

    Thu 26 Mar 09 at 9:43 pm

  27. Rajin betul jejaka tak berkepala ni mengeteg ya aau…

    zara aluwi

    Thu 26 Mar 09 at 10:48 pm

  28. salam,
    bagus bagus. ini sorang lagi murid contoh. cepat sungguh buat kerjarumah. siap buat rujukan lagi. hehe…

    cikguzue

    Fri 27 Mar 09 at 5:15 am

  29. Sifat pemarah adalah musuh utama akal. ( saidina Ali Abi Talib ).

    fizahbari

    Fri 27 Mar 09 at 8:23 am

  30. Salam En_me, ke mana kah gerangan kepalanya itew? 🙂

    atikah

    Fri 27 Mar 09 at 8:44 am

  31. senang jer en_me, […] he!he!

    aliff

    Fri 27 Mar 09 at 9:04 am

  32. adeh, manequin idup ka ittu?

    iza

    Fri 27 Mar 09 at 11:10 am

  33. en_me, kenapa potong kepala tuh? kehkehkeh…

    ~ mizzAmy ~

    Fri 27 Mar 09 at 11:48 am

  34. kalau senja2 masih kat pejabat, jumpa org x der kepala mcm tu…. alahai

    aida

    Fri 27 Mar 09 at 4:00 pm

  35. kepala ilang…ho2..scary mary betol..gne softwar or camera nye setting neh en_me?

    Mohd Hafizd

    Sat 28 Mar 09 at 12:03 am

  36. fuh…fuhhhh…nasib baik x lemah jantung…en.me…..jgnler gurau sampai xderk kepala gtu….ngeriiii

    vivavogue

    Sat 28 Mar 09 at 1:09 am

  37. kepala ilang!!! fuyoooo ngiahahaha

    Adila

    Sun 29 Mar 09 at 12:57 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: