Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

Then & Now : Teluk Anson

with 21 comments

1 & 3 – 1st september 2000 [aQi (2), aTi  (8) and aDm (10)]
2 & 4 – 20th march 2009 [yaasir (2), aBo (8) and aQi (11)]

Alhamdulillah. Me baru sahaja kembali dari jalan-jalan di negeri yg sedang berkecamuk dengan hal politik itu.

Me penat dan letih. Nanti me cerita lagi.

Alahai.

Advertisements

Written by en_me

Sun 22 Mar 09 at 12:02 am

Posted in nostalgia

21 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Wah!
    nampak best!
    cepat update encik me…
    menunggu nih~

    oke.. tungguuu sat nooo.. jangan membasah sokmo.. ehehe

  2. Hai tak sempat mampir Bt Gajahla tu sebab pi Tlk Intan, xpe lain kali blh singgah, kami x keluar daerah pun, jemputan banyak….

    sori tannns.. kesuntukan masa dan me tahu ko sibuk dgn pilihanraya bukit gantang ghitewww..

    9W2SOJ

    Sun 22 Mar 09 at 12:55 am

  3. wah..
    ape yang best kat telok anson tu?
    de tempat makan best x?

    me singgah sebab nak tangkap gambar ‘then & now’ ghitewww.. uhuhu.. makanan best me tak tau one uooolsss

    messyremo

    Sun 22 Mar 09 at 1:23 am

  4. Wow!!
    Cuti2 Malaysiaaaaaaaaa~

    jommm jalan jalannnns..

    iKHMAR

    Sun 22 Mar 09 at 1:35 am

  5. comey je jadi model utk gamba en_me 😛

    comeyyy kannns..

    nadxoxo

    Sun 22 Mar 09 at 1:47 am

  6. tak singgah UTP ke?? ngeh ngeh

    aper kess bro.. hmmm

    Mohd Hafizd

    Sun 22 Mar 09 at 2:07 am

  7. Kejor yob kejor !

    ahaha.. yg dikendong keciciran ghitewww

    Abang Long

    Sun 22 Mar 09 at 3:20 am

  8. Eiii…comelnya collage tu! Elemen yang sama dengan perspektif yang berbeza. Suka! 😀

    nostalgia matter ghitewww.. ehehe

    Zatil

    Sun 22 Mar 09 at 5:17 am

  9. sgt sweet kanak2 riang itteww…=)

    sweet riang kerr.. bukan nampak macam terpaksa ghitewww.. ihihi

    noli

    Sun 22 Mar 09 at 7:57 am

  10. aQi pun dah beso ek… bile nk jumpe teman..teman ade je kat tg malim..hujung mggu kat KJ

    me dah balik bro..

    framestone

    Sun 22 Mar 09 at 8:19 am

  11. Yg ni ke orang cakap menara condong??
    :S xpasti plak..

    ya, ittewwlarr menara condong yg diperkatakann dek orang.. ada jam besar, dan walopun nampak macam lapan tingkat dr luar, tp sebenornyerr cumerr tiga tingkat didalamm..

    s h i n o

    Sun 22 Mar 09 at 8:50 am

  12. salam me..
    emmm bejalan sakan noh..

    salam jugerr.. jalan jalanns carikk mee .. ehehe

    faizal

    Sun 22 Mar 09 at 9:32 am

  13. seronok en.me ni berdesup ke sana berdesup ke sini.. hehe..

    selagi hayat dikandung bodi ghitewww.. ehehe

    zino

    Sun 22 Mar 09 at 9:46 am

  14. jalan2 cari mee? Ada tempat makan mee yg sedap tak kat Teluk Anson tu? Saya nak ke sana Selasa ni.

    teluk anson me singgah sebab nak amik gambar kenangan jakkks.. tempat makan mee sodapp me tak tau one uooolsss.. yb leh makan mekdi jakkks.. ehehe

    Yunus Badawi

    Sun 22 Mar 09 at 11:14 am

  15. suka posing yaasir kat no 4 tu. kalau di close up mesti cantik wo.

    gambar close up me aderrr.. simpan dalam album jakkks.. ohoho

    aTiQah

    Sun 22 Mar 09 at 11:31 am

  16. hampir same pose utk sblm ngan selepas ittew…
    bezanye sume saiz yang semakin membesar dan lebih tinggi…dan penge-pose yang lain…
    aQi je plakon tetap di sitteww…
    huhu

    beza hampir sepoh tahun teww.. nostalgia gilerr bebbb.. uhuhu

    ChekguBH

    Sun 22 Mar 09 at 2:27 pm

  17. wahh….after 9years..kt tmpt y same…N x pnh g menara condong tu…

    yes, tempat yg samerr ghitewww.. kesinambungan yg nostalgia kannnnns

    pRicesS_N

    Sun 22 Mar 09 at 8:42 pm

  18. brilliant idea amik gambO cenggini! sungguh bOnda jelez tapi bOnda ada 2 jek herO (fOr nOw) ;p

    tambah lagikks satewww ghitewww.. ihihi

    bOnda

    Mon 23 Mar 09 at 12:27 pm

  19. wahh wahhh wahhh…kampung ku!!!

    bukan kat tanjung rambutan kerrr.. uhuhu, me gurau2 one uooolsss

    INTAN

    Tue 24 Mar 09 at 7:39 am

  20. gambar tuh cantik la….
    mesti en.me bawak pic lama tuh masa amik pic baru tuh kan…
    sweet!!! nyewwwwwwww

    memang sweet ghitewww.. n me memang bawak album lamerr jugakkks.. uhuhu

    Pengeranz Umar

    Tue 24 Mar 09 at 5:43 pm

  21. hampezz me…wakakkaa…

    intan, me gurau2 jakkks.. jgn mare nooo

    INTAN

    Wed 25 Mar 09 at 6:21 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: