Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

the last entry

with 63 comments

random photos from the last two months

Esok sudah tiba dipenghujung bulan febuari. Sudah dua bulan di tahun 2009. Sekejap saja di tahun baru rasanya.

Ini adalah entri terakhir me. Sedih kan.

Entri terakhir me untuk bulan ini. Jumpa kawan-kawan di bulan depan ya. InsyaAllah.

Sebenarnya me sudah mandi. Tapi me hendak berpantun lah pula. Boleh kan.

Kalau ada sumur diladang,
Boleh me menumpang mandi,
Kalau ada umur yg panjang.. ammvoiii makcik su tewww
Boleh kita berjumpa lagi.. kannnns

Alahai.

Written by en_me

Fri 27 Feb 09 at 12:09 am

Posted in ho hum

63 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. en me ni buat suspen je..ingatkan dah tak nak berblog lagi huhuhu

    Cinta Cukulet

    Fri 27 Feb 09 at 12:34 am

  2. selamat bertemu d bulan march en_me..
    teruskan memblOgging..
    hikhik~

    intan.dayana

    Fri 27 Feb 09 at 12:36 am

  3. jumpa nanti bulan depan. InsyaAllah. kalau ada umur, kalau diizinNya.

    cahaya

    Fri 27 Feb 09 at 12:57 am

  4. Gua jawab..

    Kalau ada umur yg panjang..
    Boleh kita berjumpa lagi..
    Kalau ada sumur di ladang…
    Jom pi mandi lagi sekali?

    Amacam, berani tak aku jawab pantun tu? hehe

    Amin Ahmad

    Fri 27 Feb 09 at 1:13 am

  5. cehh! buat saspen aje.

    penyubiru

    Fri 27 Feb 09 at 1:33 am

  6. bulan depan ramai lah kawan2ku yg pulang huhuhu

    ijan@mamasakura

    Fri 27 Feb 09 at 1:41 am

  7. jumpa lagi bulan mac wahai en me๐Ÿ˜€
    ahhh tapi saya tak suka mac.
    :p

    iDa

    Fri 27 Feb 09 at 1:55 am

  8. ceyh.. last konon.. haha

    saffa

    Fri 27 Feb 09 at 2:00 am

  9. hehehe..

    en me buat suspen aja lah…

    =)

    betul ke dah mandi?

    lalala…

  10. nak neenaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssss hehee๐Ÿ™‚

    KNizam

    Fri 27 Feb 09 at 7:45 am

  11. laa…ingat nak ke mana..????

    ain

    Fri 27 Feb 09 at 7:57 am

  12. ye ke en_me dah mandi? huks

    ijechan

    Fri 27 Feb 09 at 8:10 am

  13. last but not least

    Rya

    Fri 27 Feb 09 at 8:11 am

  14. meh la mandi sesame he…23x kite tau bro dah mandi..cuma xde tempat yg sesuai untuk mandi..meh tumpang sinie..leh mndi… sekali masuk 50sen

    framestone

    Fri 27 Feb 09 at 8:18 am

  15. gendang gendut tali kecapi
    kenyang perut suka la hati
    jika pagi hari enme tak mandi
    nanti berbau sangat la wangi

    sri intanrh

    Fri 27 Feb 09 at 8:26 am

  16. en me mmg suke kasi suspen..ingat nk ke mane sbb dh bwk beg penoh2 hrni..hihi

    fizah

    Fri 27 Feb 09 at 8:27 am

  17. owh dh penghujung februari ke? tak sedar la plak…rasa mcm baru semalam sambut tahun baru..huhuhu…

    nani

    Fri 27 Feb 09 at 9:03 am

  18. jumpa lagi di bulan depan….bulan mac banyak sale…seronokkkk.

    shais

    Fri 27 Feb 09 at 9:14 am

  19. da mandi? uiks! awat bau mucuk sampai ke sini aaa??? =p

    bOnda

    Fri 27 Feb 09 at 9:24 am

  20. me suka wat suspend gini….huhhuu igt dh nak retired dari dunia blogging ni…. huhuhu terkojot eden….

    idany

    Fri 27 Feb 09 at 9:29 am

  21. yezzaaa..jumpa lg bulan depan ye en_me itteww..

    yus

    Fri 27 Feb 09 at 9:43 am

  22. cess..bikin saspen aje kamu neh…

    ingat mau mbawa diri ke… hik2

    miszrlina

    Fri 27 Feb 09 at 9:52 am

  23. jumpe lagi…๐Ÿ™‚

    manje

    Fri 27 Feb 09 at 10:49 am

  24. ~ ingatkan nak g mana la tadi. rupanya entri terakhir utk bulan februari. kehkehkeh.. ~

    ~ mizzAmy ~

    Fri 27 Feb 09 at 11:15 am

  25. jmpe lg en_me bln depan….

    pRicesS_N

    Fri 27 Feb 09 at 11:17 am

  26. Hehehhe mandi kah?
    Ikan nakal di dalam perahu
    Dihenyak dracula garang berbulu
    EnMe buat suspen selalu
    Sudah mandi tapi masih berbau?

    Azhan Kamal

    Fri 27 Feb 09 at 11:28 am

  27. yeah!! yeah!! penghujung februari!

    Jard

    Fri 27 Feb 09 at 11:41 am

  28. en Me!
    Sihat kah? Lama tak jalan2 singgah. Hari ini baru berpeluang. Gambar hujung belah kanan tu pokok apa?huhuhu….

    tintaHati

    Fri 27 Feb 09 at 11:51 am

  29. Salam en_me! Maaf ye baru sekarang nak jenguk blog Me! Hehe.

    Si Penconteng

    Fri 27 Feb 09 at 11:59 am

  30. Salam Jumaat di hujung bulan februari juga dari saya untuk Kang ME……

    habiha69

    Fri 27 Feb 09 at 1:11 pm

  31. merajuk!

    tak dapat t-shirt.

    ha ha.

    .

    tasikmerah

    Fri 27 Feb 09 at 2:04 pm

  32. Salam di penghujung February..
    semoga panjang umur dan sihat sejahtera , dapat kita bertemu di February tahun hadapan..

    pinatbate

    Fri 27 Feb 09 at 2:36 pm

  33. Hai…adik itewww, adik iteww….saja bikin gempK. Huhuhh

    KampungBoy

    Fri 27 Feb 09 at 3:30 pm

  34. selamat hujung bulan en_me!

    iKHMAR

    Fri 27 Feb 09 at 3:57 pm

  35. kalau februari meminta diri
    march datang membawa seri
    kalau en me nak pergi mandi
    buat lah outing sekali…

    wakakakaka

  36. selamat berhujung minggu…jumpa lagi bulan depan…

    pergi ke JB naik kereta (petang ni nak ke sana)
    pergi kesana pasal jemputan
    bulan febuari meninggalkan kita
    jumpa lagi di bulan depan..

    zino

    Fri 27 Feb 09 at 4:42 pm

  37. selamat berjumpa lagi bulan depan, saya pun dah mandi dah.

    Mak Su

    Fri 27 Feb 09 at 4:58 pm

  38. ingat memang betul-betul last entri tadik.

    saya jugak dah mandi

    addyaholix

    Fri 27 Feb 09 at 6:29 pm

  39. Waaa.. suspense aje!!!!

    kikuri

    Fri 27 Feb 09 at 6:45 pm

  40. buat saspen je en_me ni. Ingatkan nak berhenti blogging ke apa ke..hahaha

    nadia

    Fri 27 Feb 09 at 7:21 pm

  41. macam scary je bunyi en-me.. huhu. insha allah, kita berjumpa lagi. aminnn

    nono

    Fri 27 Feb 09 at 7:27 pm

  42. Asrama bujang kat taman melati tu, satu blok dah jadi aspura sek men agama MAIWP. Kesian budak2 menghidu aroma. Selamat menyambut Rabiulawwal. Ada maulidurrasul…

    alhayiea

    Fri 27 Feb 09 at 8:46 pm

  43. jumpa lagi ye…insayallah

    Kujie

    Fri 27 Feb 09 at 9:52 pm

  44. jumpa lagi pada bulan mac..hehe

    aman

    Fri 27 Feb 09 at 9:56 pm

  45. en me saje taw buat gimik gitteww…

    chekguBH

    Fri 27 Feb 09 at 10:09 pm

  46. hehehe..tactic gimic arrr..

    “kalau ada sumur di bulan Mac tuhh..
    nak la..sovinerss,t shirt tuhh!!!”
    kalau ada umo yang panjang tuhh
    jupelagi kat blog dan pakai t shirt tuhh!!”
    ahaksss !! […] asalkan ko bahagia gitewww

    zieha

    Fri 27 Feb 09 at 11:04 pm

  47. huhuhu..jumpe lg en_me..hehe;)

    Princess Liyana

    Fri 27 Feb 09 at 11:14 pm

  48. slamat bulan march~

    Mohd Hafizd

    Sat 28 Feb 09 at 2:57 am

  49. InsyaAllah, ada umur, kita bejumpa lagi di sini di bulan yg baru nanti.
    aparaa en_me ittew…bikin tegezut acik. suker tau, buat camni..hehhe..

    cen

    Sat 28 Feb 09 at 4:05 am

  50. 2 tahun erk..
    lama sungguh…
    masuk thn ke 3 kenal en. me

    Polar Bear

    Sat 28 Feb 09 at 9:01 am

  51. erk! baru prasan bln ni bln feb..
    bln feb ade 28 hari je hahaha

    Adila

    Sat 28 Feb 09 at 9:45 am

  52. mase cepat berlalu en me…

    nuriman

    Sat 28 Feb 09 at 11:10 am

  53. Kat sini sejukkkkkkkkk…… Nak mandi kena carik heater…. huhuhuhu

    Reenaz

    Sat 28 Feb 09 at 2:32 pm

  54. terkejut baca tajuk entry nie… hehehe…
    jumpa lagi March ini~

    buzzybug

    Sat 28 Feb 09 at 4:39 pm

  55. nampaknya ini last comment saya

    yunus badawi

    Sat 28 Feb 09 at 10:02 pm

  56. tak sabar nak jumpa…esok…huhuu…

    wuqing

    Sat 28 Feb 09 at 11:19 pm

  57. en me niiiiiiiiiii!
    org igtkan napelaaa
    jaat tao!๐Ÿ™‚

    *secret

    Sat 28 Feb 09 at 11:33 pm

  58. sape yg kakt kiri sekali tu? huhu

    alone

    Sun 1 Mar 09 at 2:11 am

  59. babai..

    qdetactive

    Sun 1 Mar 09 at 4:04 am

  60. hahaha… pandai buat saspen…

    Adry

    Sun 1 Mar 09 at 7:33 am

  61. salam me..

    emmm akhir zaman memang masa tu rasa cepat je…

    faizal

    Sun 1 Mar 09 at 8:49 am

  62. en.me….dh masuk bulan baru pun~
    slamat berbulan mac~

    cikf=)

    Sun 1 Mar 09 at 2:50 pm

  63. Bukan komen terakhir๐Ÿ™‚

    Pok Li

    Sun 1 Mar 09 at 11:39 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: