Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

no one tagged me – sodeyynyerrr

with 23 comments

the sixth picture in the sixth photos folder in my home computer

Tiada siapa yg sudi mengetag me yg ini pasal gambar dalam folder komputer me. Sedih kan. Jadi, me nak sahut cabaran dari akak cinta milo ais itu.

Instructions:
Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and description of it.
Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged.

Keterangan gambar.
Itulah pemandangan dari tingkap bilik bujang me di gombak.  Ada bangunan klcc dan kl tower sayup-sayup di belakang. Dua bangunan tercacak di depan itulah asrama bujang milik dbkl. Dan dibelakangnya tempat perkuburan islam taman ibukota. Sebenarnya me suka gambar ini sebab sebagai kenangan sebelum me berpindah ke selatan ibu kota tidak lama lagi. Nak lari dari bau loji indah water taman melati yg semerbak baunya di depan asrama bujang itu. He he he.

tadaaaaaaa… dah siap dah tag ni, dan untuk kedua kalinya me hendak mengetag kawan-kawan me yg best-best itu. Enam komentator pertama yg komen dalam entri ini – sila jawab. Pengecualian pada yg telah membuatnya. Ada berani kah kawan-kawan?

1 – Mak Su (Coretan Mak Su)
2 – Mohd Razali (Photography & Web Design)
3 – Sri Intanrh (Dunia Sementara Ku)
4 – Jard (Ignorant Brat)
5 –  Framestone (Blog Rasmi Belibuy)
6 –  Nuyui Yg Comey (Setelus Hati Zinnirah)

Alahai.

Written by en_me

Thu 19 Feb 09 at 4:03 pm

Posted in ho hum

23 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. sian nyer en_me…eh, tapi aku tengok banyak gaks bangunan berkembar kat kl ni kan… mesti ada iras-iras gitu. kembar siam gamaknyer.
    saya pengomen ke seploh. yahoooo, saya selamat.

    tahniah maksu pengomen pertama.. sila jawab tag inih.. ekeke

    Mak Su

    Thu 19 Feb 09 at 4:21 pm

  2. Malang sekali tak dapat join sebab my sixth folder only contain 1 screenshot file.
    Anyway, you’re so lucky dapat gambar yang menarik dalam folder ke enam tu.

    nope, u hv to go to your sixth PICTURES folder (biasanya under My Pictures folder), then find the sixth photo..
    kalo takdok gak, just answer the tag.. if u don mind.. good luck bro..

    Razali

    Thu 19 Feb 09 at 4:46 pm

  3. loji tu bagus untuk terapi idung, senang je nak slim nti.
    berani tp tak reti nak mengeTAG. sekian.

    cuberlarrr cek intan tewww.. uhuhu

    sri intanrh

    Thu 19 Feb 09 at 4:46 pm

  4. omg.. aku komen terus kena tag ek??

    ko kannns fofular ghitewww.. ehehe

    jard

    Thu 19 Feb 09 at 4:48 pm

  5. aik? lagi sekali datang melawat tengok dah ada nama kat situ….

    volleee ghitewww maksu.. ehehe

    Mak Su

    Thu 19 Feb 09 at 4:50 pm

  6. Ololo..ciannyer en me hehe…nasib baik berani menyahut cabaran kan..bagus2 (thumbs up)hehe..
    p/s :saya tak termasuk dlm enam komentator pertama tu kan hehe

    oke, u r exempted.. ehehe

    cintacukulet

    Thu 19 Feb 09 at 4:59 pm

  7. nasib akak no 7..hihihi

    nasib tak baik, maksu komen dua kali.. ihihi
    tapi kak ain baru buat kannns – leh diabaikan.. ghiteww

    ain

    Thu 19 Feb 09 at 5:04 pm

  8. jgn la sedih… uhuhuhu dalm komp kite serabut sgt… sume bnde ade..nk selongkar satu2 xlarat la pulak

    takyah selongkar.. ko gi ke folder nombor enam, cari gambar ke enam.. kacang jakkks – that’s mean u hv been tagged.. good luck bro

    framestone

    Thu 19 Feb 09 at 5:13 pm

  9. tu hari masa akak dpt tag tu..org pertama yg akak ingat awak…tapiiiii…

    syahdunyerrr – tapiiii naperr akak ittewww

    ain

    Thu 19 Feb 09 at 5:13 pm

  10. ape la en_me ni…tak kena tag pun sedey ek…pelik2….😛

    korang tak hingat samer me yg inih.. kannns, uhuhu

    nuyui

    Thu 19 Feb 09 at 5:33 pm

  11. nasib baik terlepas hehe…ingat tadi nak apply kat asrama bujang tu hehe

    abang zino nak jadikkks bujang ghitewwww.. ehehe

    zino

    Thu 19 Feb 09 at 5:36 pm

  12. akak ingat nak tag yg muda2..awak ni gteenya lbh tua dr akak…hehehe…

    me tua katernyerrr.. sodeyyynyerr

    ain

    Thu 19 Feb 09 at 6:03 pm

  13. alahai sianyer dia..tp cantik2 gambar dlm blog awak..

    kalo sian, datanglarr sinihh selalu one uoolsss.. ekeke

    nrina

    Thu 19 Feb 09 at 6:34 pm

  14. hehehe…
    en me…
    dah nak pindah kew??
    hehehe…if en me suka tag..nanti zara tag en me la gitew~

    me sukerr tag katernyerrr.. very derrr

    Zara

    Thu 19 Feb 09 at 6:59 pm

  15. suke di tag ke? lenkali sy tagged en_me la😛

    me sukerr tag katernyerrr.. very derrr

    nAna

    Thu 19 Feb 09 at 7:55 pm

  16. en me ade kelas yg tersendiri..
    nnti kalau tag, takut me wat derk je…
    org kalau bulih takmo kene tag, en me lain fulak…
    amvoii…

    aper kelass tewww..

    chekguBH

    Thu 19 Feb 09 at 9:10 pm

  17. Baguslah encik_me hadkan tag untuk 6 orang jer. selamat aliff.

    tahun 88 kat us, rasanya encik_me satu bacth dgn abang sepupu aliff, tapi dia pergi northrop univ. dah tutup pun skang ni, under zamalah petronas jua..

    aliff

    Thu 19 Feb 09 at 10:05 pm

  18. bangunan2 dlm pic sumer mcm couple je..berdua2..

    Mohd Hafizd

    Thu 19 Feb 09 at 11:15 pm

  19. ala..siannya en_me..
    eh mcm dekat la tgk gombak dgn KLCC..

    Callister

    Thu 19 Feb 09 at 11:42 pm

  20. no one tagged me either~

    nadxoxo

    Fri 20 Feb 09 at 12:16 am

  21. bagus landscape shot ni…*two thumb up*

    zulklia

    Fri 20 Feb 09 at 1:28 am

  22. alahai en_me iteww.. suka kena tag rupanya.. lepas ni, kalau saya kena tag, bole la pass kat en_me.. kann..

    nurdaniella

    Fri 20 Feb 09 at 9:37 am

  23. jgn risau en_me, tadi saya baru kena tag dari jard. nnt saya tag en_me yer.hehe

    penyubiru

    Fri 20 Feb 09 at 6:37 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: