Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

the grand old lady

with 36 comments

my great friends of engineers, sHa and cHq
canada hill

Lepas usai mesyuarat di pejabat klien, me dan rakan-rakan bersaudara memanjat bukit. Tempat pertama telaga minyak digali di sini.

Alahai.

Written by en_me

Sat 7 Feb 09 at 12:07 am

Posted in travel

36 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. brunei. nice. baru ke sana tahun lepas semasa meeting di miri. 🙂

    cahaya

    Sat 7 Feb 09 at 12:23 am

  2. Aiyark…
    lagi 4 org tu kene sumpah kerna menderhaka pada en_me kah?? hehehe..

    iKHMAR

    Sat 7 Feb 09 at 12:29 am

  3. yg baju putih tu kena sumpah pasai curi minyak ke? hehe

    penyubiru

    Sat 7 Feb 09 at 12:41 am

  4. kat brunei ke tu.. zino pernah sampai sekali zaman dolu dolu… travel dari bandar sri bagawan sampai kuala belait..

    zino

    Sat 7 Feb 09 at 1:54 am

  5. kat brunei ke tu… teringat kisah ke sana dulu.. hehe

    zino

    Sat 7 Feb 09 at 1:55 am

  6. tolak.. tolak dengan sekoat hati..!

    Boolah

    Sat 7 Feb 09 at 2:07 am

  7. herm???
    abg yg tgh tu nmpk sebahagian drpd patung, abg yg ujung itu nmpk menempel sket…
    haha

    chekguBH

    Sat 7 Feb 09 at 2:12 am

  8. tpt mengali minyak atau tpt minyak menggeli?

    hairieusoff

    Sat 7 Feb 09 at 2:46 am

  9. Hehe. Sy dan kawan-kawan juga telah mengambil gambar dengan aksi yang sama!

    The2ndBUN

    Sat 7 Feb 09 at 7:47 am

  10. Aik? Mana topi? Ganjil betul patung yang dua orang itu. HAHAH.

    aTiQah

    Sat 7 Feb 09 at 8:03 am

  11. wah!!

    cam best jer!!

    nak pergi juga~

    Zara

    Sat 7 Feb 09 at 9:56 am

  12. Gali jangan tak gali gro..bro awak yang maner satu? sorry blom kenal lagi..

    Shaffik

    Sat 7 Feb 09 at 10:16 am

  13. en_me, pernah tak orang nampak diorang gerak malam2??

    nurdaniella

    Sat 7 Feb 09 at 10:42 am

  14. sudah tukar profesion ke ni? hehe.

    NikShikin

    Sat 7 Feb 09 at 11:36 am

  15. wah gi brunei ke? best nye outstation ;D leh berjalan2 pastu..hehe

    *ps en_me da ade la link saye 😛 cume sy je malas nak letak link kat name sy ni 🙂

    nAna

    Sat 7 Feb 09 at 2:04 pm

  16. Brunei Shell kurang pakai Bits kami, Smith Bits.. rekomen skit bleh hehehe 🙂

    haritz

    Sat 7 Feb 09 at 2:14 pm

  17. Teringat masa saya kerja di sana dgn sykt yg menjumpai minyak di situ. en_me berpeluang tak ke pelantar di luar Miri tu? Naik bot pun boleh sampai tapi pastikan tak mabuk laut.

    Yunus Badawi

    Sat 7 Feb 09 at 5:51 pm

  18. Uik gali minyak kat mana ni en me?

    Azhar Ahmad

    Sat 7 Feb 09 at 5:59 pm

  19. gali minyak atau naik minyak?

    haha salam dari saya!

    addyaholix

    Sat 7 Feb 09 at 10:52 pm

  20. bukan baru2 ni tanah runtuh ke? dah ok eh?

    cahaya

    Sat 7 Feb 09 at 10:53 pm

  21. waaaahhh..tu je..hehe

    noli

    Sat 7 Feb 09 at 11:04 pm

  22. naper orang Brunei gelak besar bila kat Malaysia ada tempat nama Puchong? naper eh?

    etomyam

    Sun 8 Feb 09 at 2:57 am

  23. er.. benda tu bergerak ke? hahah.

    alone

    Sun 8 Feb 09 at 3:34 am

  24. Kat Brunei ker nie??? apsal dua orang patung lagik tak pakai uniform putih aaa….

    azwa

    Sun 8 Feb 09 at 11:48 am

  25. WOW! This is so interesting! Bersemangatnye mamat2 tu! Apsal me tak join sekaki?

    Kikuri Sensei

    Sun 8 Feb 09 at 1:43 pm

  26. tue sume kne sumpah ek

    out of topic–> hal keluarga sikit..tue yg susah sikit.. bro de babap anak bro x?? he..23x

    framestone

    Sun 8 Feb 09 at 2:43 pm

  27. salam en me, semoga sihat sejahtera di perantauan, model 3d tu superb lah bro.

    zulkeflaihamidon

    Sun 8 Feb 09 at 2:45 pm

  28. ohh~ saya fobia dgn pkataan ‘bukit’ tu

    iliana

    Sun 8 Feb 09 at 2:47 pm

  29. ouh..ade di brunei upenye..hehe..last time kwn2 dah pegi mse raya haji tahun lepas..mse tuh i don’t posses international passport yet..so tak dpt pegi..

    selamat pulang dgn selamat yer~ KK best..kundasang next trip~

    Mohd Hafizd

    Sun 8 Feb 09 at 7:13 pm

  30. wahhhhhhhhhhhh… di miri sudahhhh!!!! 😉

    nono

    Sun 8 Feb 09 at 10:00 pm

  31. fuiyo… me, keja baik2 ye 🙂

    kawaii desu

    Sun 8 Feb 09 at 11:25 pm

  32. uyyo
    kawan pkai bju biru smangat tolak
    usaha.usaha.hahah.cambes jeaa tmpat ni
    ;D

    zulaika

    Mon 9 Feb 09 at 4:02 am

  33. bila la saya nak sampai jumpa itu lady di miri. hehe 🙂

    KNizam

    Mon 9 Feb 09 at 4:36 pm

  34. En_mie, awat kengkawan yang 4 org dah jadi batu? 🙂

    Atikah

    Mon 9 Feb 09 at 8:39 pm

  35. wah kang ME mu kat Miri ker?

    habiha69

    Tue 10 Feb 09 at 12:59 pm

  36. hehehe… sorry… tak perasan yang ni plak… selamat datang ke Miri dan selamat datang ke telaga minyak no. 1 di Malaysia…

    romzi

    Mon 23 Feb 09 at 6:55 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: