Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

you look what

smiling like your mother

Me hendak berhenti memblog ya kawan-kawan. Sedih rasanya kan.

Me hendak layan dan main-main dengan si yaasir (1) dan emak si yaasir yg selalu me tinggal-tinggalkan itu. 

Alahai.

Written by en_me

Tue 27 Jan 09 at 12:02 pm

Posted in family

99 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. senyuman yg penuh makna tu en.me..

    zino

    Tue 27 Jan 09 at 12:12 pm

  2. janganlah stop blogging. u can write from time to time, tanpa perlu regular.

    eh, kau org Pontian rupanya. dulu aku keluar bertabligh di Pontian 40 hari!

    Amin Ahmad

    Tue 27 Jan 09 at 12:14 pm

  3. cumelnyer…. Kata org syg isteri tggl2kan…hehe…

    tintaHati

    Tue 27 Jan 09 at 12:15 pm

  4. oh sebenranya si yasir itew berbaring atas siapa ke apa? ;D

    tintaHati

    Tue 27 Jan 09 at 12:16 pm

  5. ala en me…jgn la stop terus…rehat jela sementara nie…nnt memblog la semula erk!! at least sebulan sekali update ye…kalau en me stop,kesian kat kami2 (readers blog mmg lumayan) takde bahan nak baca tau..blog en me nie best sbb ade capture yg menarik & kandungan posting yg sgt berinformasi..

    sape setuju en me berehat memblog seketika sahaja???

    umie

    Tue 27 Jan 09 at 12:34 pm

  6. sgt comel itu yaasir..
    kerek btol eh dea senyum mcm tuh..

    intan.dayana

    Tue 27 Jan 09 at 1:07 pm

  7. jgn brenti dulu!! huhuhu..

    zahra aisya

    Tue 27 Jan 09 at 1:08 pm

  8. xkan la sampai tinggalkan kalau nak blogging. x patut!

    cahaya

    Tue 27 Jan 09 at 1:11 pm

  9. Tak payahla stop… sekali-sekala aje update. Aku suka tgk gambar2 yg me post kat sini… And aku suka me post entry about places in Johor… Takyah aaa

    Kikuri

    Tue 27 Jan 09 at 1:12 pm

  10. HUhuhu…Family first…Blogging 2nd..Hehheeh~

    iKHMAR

    Tue 27 Jan 09 at 1:17 pm

  11. mahal tol senyuman si yassir tu~

    goasop

    Tue 27 Jan 09 at 1:37 pm

  12. nampak garang la dia . takottt~ hehe

    iesha

    Tue 27 Jan 09 at 1:52 pm

  13. Aiiyyyooooo … en_me …. perlu ker mengikut trend artis sekarang ….[…]

    spt kata uncle kamal itu, memblog mengeratkan silaturrahim..
    kalo kita suker komen itu, kita tayang kat orang ramai..
    kalo kita tak suker, kita padam.. supaya yg keroh menjadi jerneh.. dan supaya tak mjadi duri dlm daging.. lu sendiri pikirlarrr

    Ghaz

    Tue 27 Jan 09 at 1:57 pm

  14. alaaaaaaaaaaa…tak yah la stop~~!!

    lydiarayyan

    Tue 27 Jan 09 at 2:12 pm

  15. alamak why stop blogging plak.
    orang baru nak belajar blog, nak suruh dia ajar😦

    Faisal Admar

    Tue 27 Jan 09 at 2:54 pm

  16. nanti dah abis main2 ngan diaorg bleh la sambung berblog smula…

    bozzo

    Tue 27 Jan 09 at 4:01 pm

  17. so sweet la..
    so cute dat lil boy la..

    hope hapily ever after..amin..

    noli

    Tue 27 Jan 09 at 4:10 pm

  18. salam ziarah en-me.
    owh! blog lama ku…sentiasa smart
    tak gitewww 😉

    jawahir

    Tue 27 Jan 09 at 4:50 pm

  19. ~ comelnya yaasir tuh…. ~

    ~ mizzamy ~

    Tue 27 Jan 09 at 4:50 pm

  20. what?? apsal nak berhenti??

    kalo berhenti kejap2.. bole la.. huhuhu..

    sedey plak rasenya..

    jard

    Tue 27 Jan 09 at 4:55 pm

  21. Renungannya penuh bermakna…hi hi…

    Tie

    Tue 27 Jan 09 at 5:03 pm

  22. me… jgn la stop dulu.. just take a break la… sedeyla lagu ni!

    kawaii desu

    Tue 27 Jan 09 at 5:13 pm

  23. huhu…me slalu giteww taww…
    TAB sudah laa…volleyy??

    chekguBH

    Tue 27 Jan 09 at 8:22 pm

  24. me, ikut sukati me la… btw, gonna miss u

    zonaku

    Tue 27 Jan 09 at 8:48 pm

  25. alahai comelnyer yassir
    marah ke tuh eh. hehe😉

    KNizam

    Tue 27 Jan 09 at 8:50 pm

  26. hm… baru je nak bervisit2 slalu…

    zzeed

    Tue 27 Jan 09 at 8:56 pm

  27. alaa..takya ar stop,hapdate lar sambey men2 ngn yasir tomeyh tuu

    hee..xleyh cuci2 mate da nengok artwork en_me😛

    zulaika

    Tue 27 Jan 09 at 9:42 pm

  28. comelnye🙂
    urm, alahai. sedihnye mau stop.

    cik siti

    Tue 27 Jan 09 at 9:50 pm

  29. seryeske?tkmola enme..tk best la gni;(

    Princess Liyana

    Tue 27 Jan 09 at 10:28 pm

  30. salam ziarah.. baru jek reply salam dah nak stop berblog.. cantik laa gambo.. hope boleh terus membaca cerita di sini..

    Mama Mya aka Watie

    Tue 27 Jan 09 at 11:55 pm

  31. salam…ada makna tu..he..he..elokler tu…niat yg baik…abaikan jer lah tag yg jue bagi tu….he..he..untuk kebahagiaan u sekeluarga…he..he..

    miss jaz

    Wed 28 Jan 09 at 12:18 am

  32. machonye yassir….
    eh btoi ke nak benti ni….
    xyah la benti…update skali skala

    ijan@mamasakura

    Wed 28 Jan 09 at 12:45 am

  33. cute yaseer..maknya mesti comei gitu..sekali sekala memblog syok jugak…

    faten

    Wed 28 Jan 09 at 1:09 am

  34. Jangan lupa update from time to time ek…

    azwa

    Wed 28 Jan 09 at 8:23 am

  35. alahai..takkan nak benti kut?

    bila en_me buat kenyataan seperti ini, rasa cam blogging ni yg menyebabkan kita lupa pada anak & bini.

    janganlah camtu en_me, maybe bleh luangkan sedikit masa tuk berblog. selebihnya, layan famili. bleh gittewww? hehe

    penyubiru

    Wed 28 Jan 09 at 8:23 am

  36. re = sib baik ada flash camera kalau x dok jenuh nak cari lampu hehehe

    Mama Mya aka Watie

    Wed 28 Jan 09 at 9:35 am

  37. ???***!!!%%%^^^###$$$~~~

    norm707

    Wed 28 Jan 09 at 10:03 am

  38. bro jgn berhenti lame sgt ek…

    framestone

    Wed 28 Jan 09 at 10:37 am

  39. Jgn lah berenti blogging..tok guru….

    HitManSnr

    Wed 28 Jan 09 at 11:53 am

  40. AAAAAAAAAAA…..JGN SETOOOOOOOOPPPPPPPPPP…
    AAAAAAAAAAAA ….AAAAAAAA…………AAAAAAAAAA…..
    PLEASSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEE…..

    ***This annoying comment is brought to you by lydiarayyan.wordpress.com***

    lydiarayyan

    Wed 28 Jan 09 at 12:40 pm

  41. waahhh…mesti cuti panjang ek en.me….~

    cikf=)

    Wed 28 Jan 09 at 1:26 pm

  42. sian budak yaasir tu…. iya lah, iyalah… layanzzz

    Mak Su

    Wed 28 Jan 09 at 1:50 pm

  43. cuti ckup la en me, tp jgn smpi berhenti plak..hehe..

    Syazrea

    Wed 28 Jan 09 at 1:56 pm

  44. selamat bercuti k😉

    zara

    Wed 28 Jan 09 at 3:28 pm

  45. i will miss ur blog…:(

    NONO

    Wed 28 Jan 09 at 3:31 pm

  46. Kalau berblog je tak ada salahnya. Surf tu yang buang masa sampai anak bini terabai. Sila fikir sekali lagi.🙂

    Zen

    Wed 28 Jan 09 at 6:00 pm

  47. nak stop p jejak kasih dgn sapa plak kali nih?? hmmppphhh….

    vivavogue

    Wed 28 Jan 09 at 7:26 pm

  48. wahhh lomantiknyer..sanggup berkorban tuk tglkn blogging demi isteri n anak terchenta..salute lah en_me itteww…tp kan…..x beshla bila u quit..sepi lew nnty…

    mebby17

    Wed 28 Jan 09 at 7:49 pm

  49. ala~

    angin xde, ribut xde tup2 nak brenti
    xpe la asalkan bahagia~

    tak gitu😀

    Adila

    Wed 28 Jan 09 at 8:49 pm

  50. jangan le benti en me…
    huhu eh yaasir itu amat la cumell

    jue

    Wed 28 Jan 09 at 9:28 pm

  51. sgt chumel si yaasir..

    owh en_me..jgn la berenti ber’blogging’…

    irdzra

    Wed 28 Jan 09 at 10:29 pm

  52. sayang blog, tinggal-tinggalkan🙂

    azwan

    Wed 28 Jan 09 at 11:46 pm

  53. laaa, nape nak berenti…x leh secara mengejut tau…kesan yg teruk, macam kes org nak berenti rokok gak, kena slowly bro…

    etomyam

    Thu 29 Jan 09 at 1:08 am

  54. Tidak perlu berhenti menjadi seorang blogawan. Yang penting konsisten, tetapi menjaga famili juga adalah keutamaan.

    Abang Long

    Thu 29 Jan 09 at 4:01 am

  55. berhenti sementara ke?

    shais

    Thu 29 Jan 09 at 8:16 am

  56. Salam Kang ME…laa…Kang berhenti? tak mungkin….tak mungkin…huhuhu…aku tak volley terima kenyataan ittew….tidaaak…

    habiha69

    Thu 29 Jan 09 at 8:20 am

  57. salam dari bumi Dublin, Ireland.. tumpang lalu..🙂

    JHaZKiTaRo

    Thu 29 Jan 09 at 9:01 am

  58. loor kok mau berenti blog? knaper plak…huhuhu sambil2 layan family kan bleh gak trus blog..kan kan kan

    isnsuhada

    Thu 29 Jan 09 at 9:18 am

  59. apakah?

    affuan

    Thu 29 Jan 09 at 9:19 am

  60. jgn berhenti… bole?

    manje

    Thu 29 Jan 09 at 9:50 am

  61. en me berehat dahulu
    kemudian aktif kembali
    da

    yazid husain

    Thu 29 Jan 09 at 11:06 am

  62. A blogger will never stop..:)

    DZUL

    Thu 29 Jan 09 at 12:00 pm

  63. waaahhh sikit punya ramai pengikut ko en_me…huhu
    masuk aku dah 63 komen, dan ini bermakna setidak2nya sudah ada 63 sedara mara dan suku sakat yg dok berkampung di sini….
    huhuhu…
    erk! elok ko teruskan ajelah penulisan kat sini.. lagipun aku tau, ko takkan senang duduk kalau tidak ketip keyboard & buat entry terkini…huhuhu….
    hmm
    kalau ko nak stop gak…..aku tak leh nak larang…cuma aku nak cakapkan….
    […]

    maza

    Thu 29 Jan 09 at 12:49 pm

  64. salam
    baru menyinggah dah entry berhenti blogging? aiyark :p

    nuar

    Thu 29 Jan 09 at 1:04 pm

  65. […] dah komplain ko terlalu banyak habiskan masa dgn blog sehingga tak cukup masa utk […] ke? Tentu […] gembira kalau […] terbaca n3 ko yg ini. Tetapi sbg blogger tegar saya pasti en_me akan kembali memblog jika ada kesempatan.

    Yunus Badawi

    Thu 29 Jan 09 at 2:44 pm

  66. knape nak stop memblog? en_me ada cite pasal pontian kecil dan besar. Cuti cny zue seklrg gi pontian kecil(bandor) dan kukup. Kat Kukup kami dah kena ketuk(charged mkn) mahal gila dan x sedap.
    Harap berehat sementara.

    zue

    Thu 29 Jan 09 at 3:45 pm

  67. jgn le stop..tapii berehat sekejap xper hehe

    zue

    Thu 29 Jan 09 at 4:22 pm

  68. salam
    waaa
    dh benti ??
    ayaaakk
    x yah laa bro~

  69. salam
    jangan lah stop disini
    teruskan. ajak yasir & mommy joint together:-)
    moga dengan kedatangan sahabat2 ke blog ini akan memberikan sinarkeceriaan. Yassir jugak pasti akan tersenyum bila uncle & untie kenyet mata kat diek;-)

    kak dOd

    Thu 29 Jan 09 at 4:34 pm

  70. berhenti or bercuti? […]

    nani

    Thu 29 Jan 09 at 4:38 pm

  71. Ai ngape nak brenti Yoep..
    taula blog nie x de dibyr gaji..
    Salam khamis
    kui3x

    CivicPower

    Thu 29 Jan 09 at 4:49 pm

  72. salam.. laaa. nak stop dah ker?? takyahla stop.. baru nak kenal2 nie..

    anyway, kena pandai2kan bahagi masa je.. insya allah, semua leh settle..🙂

    UnGu VioLeT

    Thu 29 Jan 09 at 5:06 pm

  73. ehhhh???? berenti terus ke? huhu… baru nak komen kat banyak2 entri nie…

    buzzybug

    Thu 29 Jan 09 at 5:09 pm

  74. Kalau sibuk…just take a break…

    Kak Anie

    Thu 29 Jan 09 at 6:03 pm

  75. Salam Syeikh.
    Orang kata sayang isteri tinggal-tinggalkan.
    Lagi tinggal-tinggalkan isteri, harus laaaagi sayangkan isteri, kot?

    Li

    Thu 29 Jan 09 at 6:10 pm

  76. en me??!!???????!?!??!!?!?

    lydiarayyan

    Thu 29 Jan 09 at 7:31 pm

  77. la en-me…jgnla cmtu…nanti klo ader mase hapdet ckit2…jgn tinggal trus ek en-me….sayangle nk brenti trus…lgipun PR dah 8…

    are_t

    Thu 29 Jan 09 at 7:44 pm

  78. ish2….
    takanlah sampai ak berhenti blogging plak….

    Pengeranz Umar

    Thu 29 Jan 09 at 8:00 pm

  79. abg me nak berenti blogging ke?alahai tak perlu la berenti sayang tu ada bakat…blogging je walau tak sekerap mana pun…

    peminatjutawan

    Thu 29 Jan 09 at 8:12 pm

  80. alaa..xmo laa benti….

    pRicesS_N

    Thu 29 Jan 09 at 9:15 pm

  81. 😦

    jangan ler behenti blogging… ada masa update ler… sebulan sekali ker…

    Atikah

    Thu 29 Jan 09 at 9:58 pm

  82. En. me,
    Jgn stop blogging.
    Rayuan oleh salah seorg peminat setia blog mu.

    muzem

    Thu 29 Jan 09 at 11:47 pm

  83. pergh!! giler ramai org pujuk…aku je dah nak masuk 4 kali….
    en me?…sennnnnyap aje?……mana pakcik ni!!! kata nak carikkan saya boifren??!! tetiba nak berhenti blogging pulak!!!! (cubaan mengugut dgn cerita rekaan semata2!)

    lydiarayyan

    Fri 30 Jan 09 at 12:15 am

  84. hahahaha.. casanova lydia merepek kek blog org…
    en_me..mengikut kata2 org dulu kala..
    ”sayang anak ditinggal-tinggalkan”
    so tinggalkan jerrr arrrrr….tu sayang gak tu…

    cicak

    Fri 30 Jan 09 at 12:35 am

  85. comeynye..

    ف wildchild ۞

    Fri 30 Jan 09 at 3:30 am

  86. mana? mana? mana???? xkan benti dah ni..aisehhh~ jgn la camtu. tlg carikn boipren utk lydia dlu!!!!

    ieja

    Fri 30 Jan 09 at 8:01 am

  87. eh nak benti berblog ker??

    miszmaney

    Fri 30 Jan 09 at 8:07 am

  88. Aik, nak berenti blogging? Oh, saya akan kehilangan seorang teman maya😦
    Janganlah berenti terus – sesekali tulislah!

    Salam, moga dalam perlindunganNya di mana jua berada.

    Bunga Rampai

    Fri 30 Jan 09 at 9:53 am

  89. salam…

    nak benti ke? harap-harap cuma berehat…

    Sastri

    Fri 30 Jan 09 at 10:00 am

  90. Salam en me..
    baby ni buat contoh ‘pandangan selamba’…hehe

    fzi

    Fri 30 Jan 09 at 10:13 am

  91. kenapa nak stop en me? macam merajuk je.
    janganla stop. nnt dunia blogging ni kekurangan sorang blogger. =)

    cikin

    Fri 30 Jan 09 at 10:37 am

  92. benti kejap or benti terus nih???

    cendawanintim

    Fri 30 Jan 09 at 11:43 am

  93. aiks!….
    sekali en_me dah edit den punyo comment kek atas tu ha yo!
    huhuhu
    […]

    maza

    Fri 30 Jan 09 at 11:48 am

  94. en_me takperlulah nak stop blogging… sebab ramai yg nak baca citer en_me & tgk gambo2 yg cantiks dlm blog en_me…

    Silalah blog lagik ek!!!

    fahidayati

    Fri 30 Jan 09 at 2:02 pm

  95. salam…iskk biar benar nak stop..jangan la wei

    arsaili

    Fri 30 Jan 09 at 4:02 pm

  96. […] marah ke en_me memblogkan diri?

    roshaizul

    Fri 30 Jan 09 at 4:08 pm

  97. 97 comments already. ketinggalan keretapi sungguh diya ni. huhu. maaf en me.

    anyway, thanks 4 everything ya😉

    diya

    Sat 31 Jan 09 at 1:01 am

  98. aik rilek lu bro… masih terlalu awal nk stop huhuhu

    gerektua

    Sat 31 Jan 09 at 10:30 pm

  99. jangan stop la en_me. tabest lah.🙂

    aishah

    Tue 3 Feb 09 at 5:48 pm


Comments are closed.

%d bloggers like this: