Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

bunga-bungaan liar: part une

with 45 comments

bougainvillea spectabilis (bunga kertas)
around my housing estate area

Me hendak berhenti memblog ya kawan-kawan.

Bukan sebab takdok awek-awek kat sini yg cantik dan jelita gitu. Ammvoiii.

Tapi me hendak susun gambar bunga-bungaan liar yg cantik-cantik yg me tangkap-tangkap sebelum ini.

Alahai.

Written by en_me

Tue 23 Dec 08 at 12:01 am

Posted in photography

45 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. salam..cantiknya pic tuuuuuu

    arsaili

    Tue 23 Dec 08 at 12:14 am

  2. susun cantik-cantik tau….kalo boleh gubah-gubah sikit:)

    shais

    Tue 23 Dec 08 at 3:01 am

  3. Camera mahal katakan..x cantik tak best la…keh…

    shahori

    Tue 23 Dec 08 at 7:01 am

  4. benti memblog life me la ye??
    mmg sah ko semakin membunge2kan diri…
    ciptaan Allah mmg superb!

    ChekguBH

    Tue 23 Dec 08 at 7:01 am

  5. so nice wordsss~~!
    suke r.
    thanks sudi jenguk blog =)

    wan fara

    Tue 23 Dec 08 at 7:52 am

  6. jangan sampai dilupakan bunga2 di sini..ehehe

    rya

    Tue 23 Dec 08 at 8:03 am

  7. salam kenal .. =) singgah2 la blog Siong ek… thanks!

    Siong Berantai

    Tue 23 Dec 08 at 8:37 am

  8. bunge ‘liar’ tu cmne..huhu..ade bunge yg ‘jinak’ ke..?😉

    fizah

    Tue 23 Dec 08 at 8:40 am

  9. bunga kertas yang cantik..
    tahun lepas pun zar buat projek wild ornamental plant.. zar ada banyak koleksi gambar wild orkid dan wild plant yang unik ittew…

    zareda

    Tue 23 Dec 08 at 8:51 am

  10. Bagus juga laman web bunga2an ni. bagi org macam sayalah. almaklum pompuan🙂

    zalisa maz

    Tue 23 Dec 08 at 9:12 am

  11. cantik ..hobi yang sama nampak nya kita …cuma me punya masa utk snap …saya occassionally saja ..anyhow ..teruskan menggubah🙂

    Sha

    Tue 23 Dec 08 at 9:12 am

  12. suke tgk bunga2an…tapi xsuke tanam pokok berbunga.
    selalu mati…

    sabiah

    Tue 23 Dec 08 at 9:48 am

  13. lepas ni bley laa memblog dgn bahasa yg lebih kebunga-bungaan =)

    kokokrunch

    Tue 23 Dec 08 at 9:56 am

  14. asyik tunjuk gambor bunga jer, ko nie pengerusi persatuan bunga² ke? hik3..

    penyubiru

    Tue 23 Dec 08 at 9:59 am

  15. bunga kertas sebenar amat kecil. yang merah sebenarnya rectar = daun berwarna bagi menarik kumbang
    nice pic

    yazid husain

    Tue 23 Dec 08 at 10:17 am

  16. Melihat bunga-bungaan yang kembang mekar.. hati pun rasa jadi tenang.. lupa seketika masalah yang ada.

    eida

    Tue 23 Dec 08 at 11:11 am

  17. Salam…
    Dah byk kali Tie datang tapi tak boleh komen laa…entah napa ekk.
    Tie suka gak bunga2. Nanti tunjuk tau!!

    Tie

    Tue 23 Dec 08 at 11:32 am

  18. […] komen entri dibawah [+ part une […]

  19. lawa pic bunga ni. u are so smart when take a photograph..:-)
    neway, nice blog.

    nard

    Tue 23 Dec 08 at 12:07 pm

  20. en.me merajuk ke???hendak bhenti bblog pula….huhu

    cikf=)

    Tue 23 Dec 08 at 12:35 pm

  21. kamera chantek.. confirm gambar pun chantek. =)

    goasop

    Tue 23 Dec 08 at 12:52 pm

  22. […] komen entri dibawah [+ part une […]

  23. wah…
    bunga2 gitu….
    Nice pic!!! I like!!!!!!!!!!!!!

    iKHMAR

    Tue 23 Dec 08 at 1:07 pm

  24. cantik semuanya…. hasil tangkapan liar en_me ker?

    Mak Su

    Tue 23 Dec 08 at 1:44 pm

  25. […] komen entri dibawah [+ part une […]

  26. alahai..hehe..bercuti ke? kumpul bunga erk?🙂

    mardihah

    Tue 23 Dec 08 at 2:35 pm

  27. […] komen entri dibawah [+ part une […]

  28. Memang asyik kannnnn.

    pok li

    Tue 23 Dec 08 at 3:32 pm

  29. berhenti memblog??!?!?!?!!…apekah?
    temporary or pemenen…

    lydiarayyan

    Tue 23 Dec 08 at 4:00 pm

  30. bhenti?
    entry terakhir?
    alaa..baru jer jumpa blog en-me ni hri ni…
    smbung lagi ek…

    are_t84

    Tue 23 Dec 08 at 7:23 pm

  31. cantek..
    yup..gmbr mmg cantek..
    bak mai pinjam camera sat..

    intan.dayana

    Tue 23 Dec 08 at 7:24 pm

  32. bunga kertas!
    hmm bunga itu sememangnya lawa.. tetapi tukang ambik gambar nie memang lawa dan praktikal sekali dalam ketip gambar tersebut…
    tahniah..
    love it very much!
    hehehe

    maza

    Tue 23 Dec 08 at 8:11 pm

  33. terima kasih atas ucapan itew…. hehehe… dah terikut plak dah… wah, banyak bunga2 beterbangan….

    romzi

    Tue 23 Dec 08 at 9:00 pm

  34. ciku je yg tau nama ahaha
    lain sume xtau…
    behnyer bli pianoooo

    ijan_mamasakura

    Tue 23 Dec 08 at 10:43 pm

  35. wahh nape en_me nak benti blog???
    jgn la begituuuu..
    pleaseeee
    btw, nice pics!

    jue

    Tue 23 Dec 08 at 11:24 pm

  36. lawanya.. nanti leh buka blog baru ajar close up pula🙂

    ف wildchild ۞

    Wed 24 Dec 08 at 12:00 am

  37. wu😮

    alone

    Wed 24 Dec 08 at 7:55 am

  38. sedih la…nak berhenti berblog ke en me…en me rjin up date blog..x macam akak…tak tau apa nak tulis…blogpun dah ditinggalkan sepi…ni sbb akak tulis kt blogspot akak…apa2pun kalu ada masa tu tulis la….n mekasih kerana jenguk blog akak…………

    nuriman

    Wed 24 Dec 08 at 9:45 am

  39. tercuit pulak nengok bunga ungu tu…. ke mana nak pegi en_me itewww?

    Mak Su

    Wed 24 Dec 08 at 11:53 am

  40. ni en_me amek ke gmba bunga2 ni sume..cntik ar bunga ittew~ kikiki ^^

    eda

    Wed 24 Dec 08 at 12:32 pm

  41. bunga liar je? bunga2 jinak xde ke? hehehehe

    Masy

    Wed 24 Dec 08 at 3:36 pm

  42. berenti kejap je kan en me kan…last entry pasal bunga kan kan…bagilaa kepastian…nway, saye sokong je en me neh…sokong laa saye juge…😛

    aliza

    Wed 24 Dec 08 at 4:12 pm

  43. Apsal nak benti plak? Jgn ler benti en_me!! alahaii x ceria ler dunia. Sedeyyyyyy!!!

    ilazz

    Wed 24 Dec 08 at 6:01 pm

  44. Selamat bercuti En_Me… Iza mai jalan2 sini kot2 ada kopi petang2 camni🙂
    Cantiknya gambaQ

    iza~de~bintang

    Thu 25 Dec 08 at 3:35 pm

  45. salam singgahn tuan umah
    manyaknye bunge. suka bunge ek~ jgn jd mat bunge ;p

    me mat bunge katernyerrr.. uhuhu

    myjaehee

    Sat 3 Jan 09 at 10:47 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: