Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

tag: ten ten

with 10 comments

texturizer [+ next station ]

ten ten: tag dari adek fafa-null itu.

a) Sesiapa yang kena tag, kena tulis 10 sesuatu berkenaan orang yang mengetag dia.

(insert fafanull)1. me tidak kenal siapa dia.
2. nama blog ada huruf jawi ف  . Apa maksudnya?
3. lepas huruf jawi  ف  ditulis ‘wildchild.’ Apa maksudnya?
4. tapi nama di url itu lain pula, ditulis ‘fafa-null2.’ Apa maksudnya?
5. menetap di teratak 42, tapi itu rumah sebenar kah?
6. gambar ‘headshot’ dia pegang jalur gemilang.
7. gambar ‘headshot’ dia pegang jalur gemilang, dibawah lampu jalanan yg menyala.
8. dia jarang-jarang kemaskini blog dia yg itu.
9. kalau dia kemaskini blog yg itu pun, mungkin dua entri sebulan.
10. dia tinggal kat johor bahru agaknya.

b) Orang yang kena tag kena tulis 10 perkara. Berkenaan diri anda.

1. me minat fotografi, tapi sebagai hobi.
2. me kemaskini blog hampir setiap hari, sejak setahun yg lepas.
3. me selalunya balas setiap komen kawan-kawan diblog me.
4. me selalunya akan lawati dan komen entri kawan-kawan itu.
5. me suka tengok buletin utama tv3. Ada karam singh walia dengan pantunnya.
6. me tidak suka orang yg tidak tepati masa. Walaupun sepoh minit.
7. me bukan tidak suka blogspot, tapi hendak komen itulah yg lambat kalau pakai digi gprs. Kadang-kadang tersangkut dan terputus. Namun me gagahi juga sebab tanpa kawan-kawan blogger dari blogspot yg ramai itu, siapalah me yg ini kan. [+ me hates blogspot ]
8. me suka tidur tengahari.
9. me suka jalan-jalan seorang diri.
10. tadaaaaaaa… dah siap dah tag ni, tapi me tak hendak tag orang lain. Bukan hidup me hendak susah lagi menyusahkan orang lain. Voleee kannss?

Alahai.

Written by en_me

Fri 12 Dec 08 at 12:05 pm

Posted in myself

10 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. me tak gtau yg me ssaangat gemar masuk kuiz tv??
    aku smlm korek2 gak cite yg ko msuk kuiz it & ini..
    aktif gitewww…
    tak try kunci khazanah??

    ko patut jawab tag me yg inih.. ader berani karrr cekgu bani hassim ittewww.. ekeke

    ChekguBH

    Fri 12 Dec 08 at 12:25 pm

  2. en me suka membahasakan diri as me🙂..tambahan fakta berkenaan penulis blog..huhuhu

    ko patut jawab tag me yg inih.. ader berani karrr cek inah yg jawooo dimatooo ittewww.. ekeke

    inah

    Fri 12 Dec 08 at 12:28 pm

  3. hmmm….nak cuba buka blog pakai wordpress pas nih.. hehe

    cuberlarrr, kalo tak ko akan menyosalllss.. ahaha

    Jard

    Fri 12 Dec 08 at 1:02 pm

  4. ~ sama la tang tak suka dengan org yg tak tepati masa. even 10 min pun leh buat hati ni panas jer.. ~

    kiter serupahhh.. ahaha

    ~ mizzAmy ~

    Fri 12 Dec 08 at 1:08 pm

  5. sporting ler en_me itewww, rajin jwb tag.

    saperlarr me yg inih tanper kawan-kawan macam kamooo..

    Mak Su

    Fri 12 Dec 08 at 3:44 pm

  6. ckp xmo tag org len…😛
    me kan baik hati dan cumel…huhu

    memang xmo, tapi kalo korang asyik ungkit ungkit pasal me, korang buatlarr tag ten ten tewww.. tengok keberanian korang fulakkkks..

    ChekguBH

    Fri 12 Dec 08 at 4:20 pm

  7. timer kaseh kerana tidak mengetak orang len…vollleeeeyyyyy sekali!!!!en_me itewwwwwwww!!

    moga moga kiter leh jadi rakan siber yg baik baik gitteww..

    whitetulip

    Fri 12 Dec 08 at 4:47 pm

  8. rajin en me jwb tag. huhu. diya entah berapa hutang tag tak berjwb. tak igt sudey😛
    owh. en me biasa blogging melalui nset je ke? guna digi gprs murah tak?

    me guner digi gprs pakey henset sebagai modem.. kalo travelling me pakey henset, kalo kat umah me sambung henset ke desktop atau laptop.. gittewww.. harga digi RM66 permonth, 2nd line RM33 permonth.. alala
    tapi ramai oghang pakey celcom broadband lagi laju wooo.. problemnyer takleh browse pakey henset kalo travelling, kena bawak laptop jugakkks.. wallahualam
    tapi jangan pakey maxis broadband larr fulakkks – problem sehhh problemmmms.. uhuhu

    diya

    Fri 12 Dec 08 at 8:14 pm

  9. tak jawab pon tak pe la.. hehe
    ps: ف (fa) ialah my initial di alam maya. wildchild pula diambil daripada alexi laiho.
    btw, thanks kerana menjawab. tul tu. tanpa rakan rakan blogger lain, sape la kite. hehe

    sampai atiiii.. gittewww lar fulakks.. fenat tau me jawab tag kamoooo..

    ف wildchild ۞

    Sat 13 Dec 08 at 3:46 am

  10. Tapi ada satu entry me langsung tak jwb komen kan? kan?…hehehe…

    entri yg maner satewww karr ittewww.. ammvoiii

    tintaHati

    Sat 13 Dec 08 at 7:56 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: