Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

kem smart solat

with 19 comments

(insert kem smart solat)

confessing bad and good things about yourself
sekolah rendah agama taman wangsa melawati

Sempena cuti sekolah, me hantar aQi (10) menghadiri “kem smart solat.” Kursus selama empat hari bermula hari ahad lepas. Di wangsa maju, kuala lumpur.

Semoga dapat dimanfaatkan usaha yg tidak seberapa ini. InsyaAllah.

Dan hari ini me kena potong kek nampaknya. Malam sikit.

(insert solat graduation day)

friends at graduation day

Alahai.

Written by en_me

Fri 5 Dec 08 at 12:04 am

Posted in family

19 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. dh potong kek ke belum nie bro

    malam sikitt.. uhuhu

    framestone

    Fri 5 Dec 08 at 12:46 am

  2. salam jumaat en_me…

    salam jumat jugakkks cek zura ittewww bah..

    ixora

    Fri 5 Dec 08 at 12:47 am

  3. nk join same leh x…tp mateku mahu terlelap sudah
    out of topic–> tang mne yg gedik2 tue ek..aduh malu la kat bro he..23x

    ko gi larrr tido.. me dah tido dan bangung pong.. ekeke

    framestone

    Fri 5 Dec 08 at 12:57 am

  4. cuti-cuti sekolah nie elok hantar anak-anak ke kem solat…terisi masa lapang diorang dan dapat ilmu dunia dan akhirat juga.
    potong kek birthday ker…

    insyaAllah.. jomm kek

    shais

    Fri 5 Dec 08 at 1:55 am

  5. salam ziarah, thanks sudi jenguk blog sy…

    thanx jugerrr..
    jgn serik serik one uooolssss..

    miim

    Fri 5 Dec 08 at 3:10 am

  6. bangganyer dier dpt sijil ek..

    semoga dapat dimanfaatkan kursus ittewww..

    Jard

    Fri 5 Dec 08 at 7:31 am

  7. Bapa yang mithali. Itewww. Potong kek harijadi ke ?

    bapa mithali katernyerrr.. insyaAllah abah afif itteww

    Pok Li

    Fri 5 Dec 08 at 7:45 am

  8. Moga aQi jadi anak yang soleh dan muslim yang sejati..pesan kat aQi jgn. tuang-tuang solat lagi…utk Kang ME yang tetap di hati..Ku doakan moga panjang umur, murah rezeki, ceria selalu, sehat selalu, sentiasa mendapat limpahan rahmat dari Allah SWT…(ni Besday kang ME yea?..)

    ammvoiii ustaz ittewww, tazkirah neng pagi jemuah yo..

    habiha69

    Fri 5 Dec 08 at 7:56 am

  9. selamat ari jumaat
    selamat potong kek
    selamat semuanya

    moga moga selamat.. aminnns

    rya

    Fri 5 Dec 08 at 8:15 am

  10. namenye mmg smart solat ek me??
    ke di-orangputeh-kan???

    diorangputehkan, macam ‘sure heboh’ gittewwww.. koser uu

    ChekguBH

    Fri 5 Dec 08 at 8:20 am

  11. Selamat Hari Jadi ya Sahabat, semoga panjang umur dimurahkan rezeki dan sentiasa memberi yang terbaik dalam kehidupan, insyaAllah.
    Kem Anak Soleh di sini pun mendapat sambutan yang cukup baik.

    terimakasih jugerr.. aminnns

    mardihah

    Fri 5 Dec 08 at 8:36 am

  12. wah bagusnya. nak antar adik Cahaya jugak la. macam mana nak masuk ni?
    p/s: potong kek sape?

    me pun kebetulan dapat borang kem ‘smart solat’ kat surau dipejabat me ittewww..

    cahaya

    Fri 5 Dec 08 at 8:53 am

  13. solat itu asas kan? dan asas memang penting.

    tiang agama .. gitteww

    criticalthinker

    Fri 5 Dec 08 at 9:02 am

  14. mcm kem ada sekarang ek
    semoga bermanfaat. heheπŸ™‚

    kem cuti soklah.. kannns

    KNizam

    Fri 5 Dec 08 at 9:08 am

  15. ~ birthday en_me hari ni ker? happy birthday!!!! nih yang ke berapa puhhluh tahun? hehehehe…πŸ˜› ~

    thanx adek amy maness tewww..

    ~ mizzAmy ~

    Fri 5 Dec 08 at 9:13 am

  16. bagusnya en me ni.. dedahkan anak dengan kem motivasi sedari kecil.. satu usaha yang murni..

    daripada dok umah men playstation jakkks.. uhuhu

    nurdaniella

    Fri 5 Dec 08 at 9:18 am

  17. potong kek sempena ape ni? bday ker?

    takkanns sempena raya qurban fulakkks.. ehehe, tau takperr

    suw

    Fri 5 Dec 08 at 11:26 am

  18. Alhamdulillah….πŸ™‚ tanggungjawab dan amanah tu….. tak ramai yang sedar ttg kepentingan usaha ini. ramai yg leka dan alpa . Tahniah bro…. masa yang tepat. kek beday ke en_me?

    thanx.. cek idany ittewww

    idany

    Fri 5 Dec 08 at 5:08 pm

  19. salam,
    Dijemput untuk menghatar anak2 ke Kem Smart Solat dan Smart Study di Kem Paya Indah Indah Wetland Dengkil pada 14-17 dis 08′ (4 H 3 M).pjgkan2 jemputan wslm

    insyaAllah ustaz..

    zaid

    Thu 11 Dec 08 at 8:01 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: