Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

爱! Ai ! Love !

with 20 comments

(insert love 爱 )

你们 – wo ai nimen – gua sayang lu semua – i love you all
at the gift shop, stadthuys building, malacca downtown

Kawan-kawan sayangkan blog me yg ‘Memang Lumayan’ lagi semberono ini tak?
Janganlah tikam-tikam belakang ya kawan-kawan.

Alahai.

Written by en_me

Wed 3 Dec 08 at 12:01 am

Posted in ho hum

20 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. ade org tikam blakang ke bro me?😮

    wiween

    Wed 3 Dec 08 at 12:20 am

  2. Tikam belakang tak main le. Itewww

    Pok Li

    Wed 3 Dec 08 at 1:01 am

  3. hej! en_me…can’t imagine that there still people who have nothing to do except backstabbing…get life people!😉

    danialma

    Wed 3 Dec 08 at 2:09 am

  4. salam..
    bro pe crita ni..ada org tikam blakang ke..

    kusu

    Wed 3 Dec 08 at 4:49 am

  5. upah org gi tikam belakang..
    amacam?😛

    shino

    Wed 3 Dec 08 at 5:20 am

  6. cedera parahkah?

    rya

    Wed 3 Dec 08 at 7:52 am

  7. sapa ler yg tikam dari belakang tu…..

    shais

    Wed 3 Dec 08 at 7:52 am

  8. yg penting bukan aku kan?? hehe..
    ku suka blog nih sbb gmbr2 dier menarik… case closed…

    Jard

    Wed 3 Dec 08 at 7:58 am

  9. sgt kejam…itu orang…

    irdzra

    Wed 3 Dec 08 at 8:26 am

  10. eh xde…kita xmain la tikam2 belakang ni.lagipun kita nak tikam ngan ape.pisau pun xde.benda2 tajam pun xde…

    sabiah

    Wed 3 Dec 08 at 8:51 am

  11. huhu nahper x tikam depan…hahaha sayangg blog jer key..

    isnsuhada

    Wed 3 Dec 08 at 8:58 am

  12. character yang 1st tu, chinese character ke?

    buzzybug

    Wed 3 Dec 08 at 9:45 am

  13. tikam belakang ar best….oppppssss..
    wo ai ni 2

    art

    Wed 3 Dec 08 at 9:58 am

  14. Kang..aku mmg sayang kat Blogs ni..ade yang tikam kot belakangs ke kang? ish..ish..ish..apa pun aku doakan kang ME bersabar lah..doa ku jua moga Blogs (Yg Insaf) ini mampu berkarya selama-lamanya..kangME lah idola aku…

    habiha69

    Wed 3 Dec 08 at 10:05 am

  15. aku pernah dpt kad ni dari ramai aweks. tapi aku tak tau maksudnya. jadik tak balas la. patutlah lepas tu diorang dah tak mau jupe aku.hahaha..

    penyubiru

    Wed 3 Dec 08 at 10:08 am

  16. sabo aje la bang, mudah2an diparengi waras,, serang blog xpe jgn serang orangnya… Tengah jaga exam minggu ni, minggu depan i kena sembelih lembu kat taman,ada 5 ekor..

    Atan

    Wed 3 Dec 08 at 10:14 am

  17. dalam blog pun ada yg tikam2 belakang ke? sabor….

    yanti

    Wed 3 Dec 08 at 11:09 am

  18. wo ai nie
    p/s- kite xsuke tikam belakang….
    out of topic–> insya’lah dengar cerita die nk ke oversea tahun depan

    framestone

    Wed 3 Dec 08 at 11:48 am

  19. betui betui.. tikam blakang tak best arrr… tak kawan berdosa.. tikam kawan lagik berdosa.. kan kan kan.. hihihihi.. (penah kena gak.. sakit sgt rasanya.. luka still berdarah dan bernanah ooooo)

    kaktiny

    Wed 3 Dec 08 at 12:24 pm

  20. aik?
    ade org tikam blakang incik ke? huhu

    yonna

    Wed 3 Dec 08 at 10:18 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: