Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

showdown of tennis champions

with 17 comments

i think he comes across as intelligent and funny
stadium putra, bukit jalil, kuala lumpur

Tenis antara permainan yg me tidak minat. Kalau tengok kat televisyen, memang tidak pernah habis. Dulu masa zaman sekolah, me cuba juga nak belajar main, tapi memang susah berbanding badminton.

Semalam tengahari me sempat pergi klcc. Memang teruja nak tengok roger federer yg muda lagi hensem itu walaupun tidak pernah tengok dia main. Me sempat ambil gambar beliau dari jauh masa sesi autograf  dengan peminat. [+ snap happy crowd ]

Kelmarin me sudah beli tiket perlawanan ‘showdown’ itu. Malamnya me merempit ke stadium putra bukit jalil. Tengok permainan pertama antara pemain tenis veteran john mcenroe (usa) yg panas baran dan bjorn borg (sweden) yg ‘cool’ itu. Memang seronok juga.

Permainan kedua antara juara terkini, roger federer (switzerland) dan james blake (usa). Memang pantas dan cergas, berbanding pemain-pemain veteran. Tapi me balik dipertengahan perlawanan.


four champions, two eras, one night in KL

Alahai.

Advertisements

Written by en_me

Wed 19 Nov 08 at 8:04 am

Posted in games

17 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. napa balik awal en_me?
    mana seronok camtu…
    tapi mmg la..sampai skg tak reti2 lagi bila tengok match tennis..
    huk3~
    main bila lagi seronok…
    federer mmg bagus..tapi tak best cam nadal…

    nadal kannns world number one ..

    Zara

    Wed 19 Nov 08 at 8:19 am

  2. wah..sempat en ME merempit nak ke Stadium Putra tue..Gambornye tak ade ke..terhingin kita nak nengok…kita tak pandai nak main tenis harap nengok gambor ngan baca cerita dari entri ni je lah yang kita mampu…ye..ye lepas ni gambor merempt En ME ye..hik..hik

    kang, merempit kambek motor skuter jakkks.. volleee gittewww

    habiha69

    Wed 19 Nov 08 at 9:26 am

  3. memang sengaja ker en_me ambik gambar depa tu masa depa di posisi yang sedemikian rupa…

    menarik .. kannns

    azwa

    Wed 19 Nov 08 at 9:33 am

  4. pandai timing
    part angkat ketiak smuanya ; p

    voleee vuat iklan deodorant gittewww.. ekeke

    rya

    Wed 19 Nov 08 at 9:54 am

  5. ish..xlarat tgk tennis ni..tgk pun dh penat..
    penah try gak nk main, tp raket dia pun dh sekapal berat, lg la ade hati nk main…

    takleh nak bekhen.. kannns

    cintan buyut

    Wed 19 Nov 08 at 10:04 am

  6. Salam. Terima kasih singgah. 🙂

    salammm juger pakcik ittewww..
    jangan serik serik singgah sinih erkk

    Pok Li

    Wed 19 Nov 08 at 10:34 am

  7. ni yang sepatotnya kat penang tu ek?

    kat penang tewww sepatutnya match seterusnya, tapi penganjur tak mampuu nak bayar .. siannn kannns

    yonna

    Wed 19 Nov 08 at 10:39 am

  8. awk ni bekas mat rempit ke en_me oii..:P

    apa salahnyerrr.. akak itteww nak tumpannnggss.. larikkks (nak kena pangkong ngan oghang maxisss nih.. )

    ilazz

    Wed 19 Nov 08 at 2:35 pm

  9. kenape balik awal tak best la mcm tu kan..hehe ape2 pun untung la dapat pergi kan..

    memang sonok dapat pergi.. gitteww

    Peminatjutawan

    Wed 19 Nov 08 at 3:32 pm

  10. zaman zaman pete sampras ngan monica seles dulu ada la i amik perkembangan tennis ni.Sekrang pun masih belajar main tenis.Tapi tak pas-pas.Agaknya kena tulah dgn coach masa sek menengah dulu kot.dia ajar camne nak main,dgn ckonfidentnya i gi serve bola terus ke muka dia…huahuahua

    jommm kiter men lain larr fulakkks..

    mimi

    Wed 19 Nov 08 at 3:55 pm

  11. main tennis..saya apa aje jenis prmainan semuanya tak pandai. zaman sek..memang malas..dah tuo2 ni lagilah. klu abe tu kaki badminton.

    indoor games takkanns tak fandaaiiii akak ittewww..

    zue

    Wed 19 Nov 08 at 4:55 pm

  12. eh? sapa tu bintang tenis yg kawin ngan brooke shields tu? ada ker? alamak… saya ingat ingat lupa ler.

    kawen ngan andre agassi (1997 – 1999) .. dia takdok malam tadi..

    Mak Su

    Wed 19 Nov 08 at 5:42 pm

  13. en.me yg mane dlm ribuan fan yg mintak autograf tu???heh

    tengok bawah belah kiri.. kiri lagi .. ehehe

    cikf=)

    Wed 19 Nov 08 at 8:32 pm

  14. kita pun x minat tenis. tp tgk org men tennis cam besh jek..

    samerlarrr kiterrr.. kannns

    wiween

    Wed 19 Nov 08 at 10:43 pm

  15. ha yg tu ka en me *)

    macam tau tau jakkks.. uhuhu

    eclipse

    Thu 20 Nov 08 at 1:41 pm

  16. best wo main tenis..
    aku baru mula main baru2 ni.
    bleh thn r..susah gk.
    tp lama2 ok la ckit.hehe.

    okelarr tewww, me langsung tak tauu main tawwww.. ahaks

    Shafie

    Thu 20 Nov 08 at 5:00 pm

  17. hah.. pakcik tgk event nih.. aa i missed it.. ekin ada exam hari tuh.. syg kan..?

    sayang sungguh kamu.. kannns

    norasikinwahab

    Thu 27 Nov 08 at 10:30 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: