Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

testimonials

with 12 comments

red ferrari car (not related story)
plaza pelangi, johor bahru

Me baru tahu, me dapat testimonial dari seberang. Terimakasih buat pak rizki itu. Moga-moga kita bisa jadi rakan siber yg baik-baik. [+ kedalaman berpikir di dalam ketenangan hati ]

“YGINSAF” (http://yginsaf.com), blogger dari Malasyia. Kadang-kadang kalau lagi senggang saya berkunjung ke blog-nya, untuk membaca tulisan atau sekedar melihat koleksi photonya. Meskipun tulisan-nya tidak bisa saya pahami secara utuh, tapi sedikit-sedikit bisa dimengerti maksudnya.

Blog-nya sering diupdate, karena memang dia suka menulis. Disamping itu sepertinya dia sangat suka dengan Travelling. Bagi saya pribadi, mengunjungi blog dia sedikitnya dapat memperoleh manfaat yaitu dapat mengenal berbagai tempat di Malasyia.

Terharu juga me membacanya.

Dan ada juga kawan-kawan yg dengki tengok me kemaskini blog yg ini setiap hari rupanya. Lihatlah kawan-kawan di bawah ini. Tapi bila me baca berulang-ulang kali, me rasa hendak tergelak pula. Gasaklah kan.


Alahai.

Advertisements

Written by en_me

Wed 12 Nov 08 at 6:05 pm

Posted in ho hum

12 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. mmg terharu klu adew org yg prihatin dgn apew yg kitew wat kan..

    kannns..

    dakchomey

    Wed 12 Nov 08 at 6:44 pm

  2. ape kes org tu dengki ngan blog incik?
    heh,
    jeles ke blog ni femes? HAHAHHAHA
    biar lah apa org nak kata kan 🙂
    janji kita tahu niat kite 🙂

    gittewww kannns..

    yonna

    Wed 12 Nov 08 at 6:48 pm

  3. en_me yg misterieww & itewww..merahhnyeww ferrari itewww..lalala~

    merah sangat kerr mak ngahhh ittewww.. ekeke

    g o l d y

    Wed 12 Nov 08 at 7:10 pm

  4. peh keluh kesah bersama kak esah tul la cerita bro nie ek… sampai ada peminat dan pendengki sekali…apa rahsianya…JOM kite terjah beliau (ayat melodi)

    takperlarr bro.. saperlarr me yg inih.. uhuhu

    framestone

    Wed 12 Nov 08 at 7:55 pm

  5. WAh dah ada admire. betul kadang2 tak bisa paham apa bahasa diorg tapi besh

    sonok bacer dan tengok tengok gambar.. kannns

    eclipse

    Wed 12 Nov 08 at 9:33 pm

  6. wah, en_me sudah ada pengikut dari Nusantara. hehehe…

    ekeke.. *tersipu-sipu me gitteww..

    qdetactive

    Thu 13 Nov 08 at 2:12 am

  7. En ME.. tahniah dari saya, itulah tandanya En. ME telah melangkah ke peringkat GLOKAL..tahniah..tahniah…kawan-kawan semua mari beri tepukan untuk En. ME kita….yes..yes..

    abes, seng dengki kaie ko orak gelem nyekel karo jotos jotos endase? uhuhu

    habiha69

    Thu 13 Nov 08 at 7:47 am

  8. waaaa en_me pon dah femes kat indon ekk. cam si sape tu yg kawen ngn artis yg berbunga tu. wuhuhuhu!

    jommm kiter ‘teman tapi mesra’.. ekeke

    ilazz

    Thu 13 Nov 08 at 1:48 pm

  9. haha. aku terlepas pandang entri nih. keke.

    naper fulakkks, me baghu update semalam.. gitteww

    affuan

    Thu 13 Nov 08 at 3:12 pm

  10. Wah,baguslah ada blogger dari negara lain yg singgah blog en me. Mesti rasa lagi semangat nk berblog kan? 🙂 Saya pn nak terbang2 la pegi blog lain pulak lepas habis exam nnt. hihihi

    ko jangan terbang jauh jaun noooo, nanti tak balik balik fulakkkks.. ehehe

    !x0r@

    Thu 13 Nov 08 at 10:39 pm

  11. syabas!! tumpang gembira, wpun dr jauh cume.. =)

    ko spy erk..

    hani

    Thu 20 Nov 08 at 3:59 pm

  12. […] Kata abg affuan.net itu yg selalu dengki kat blog me yg ‘memang lumayan’ ini. [+ the first dengki testimonial ] Tapi me anggap positif saja. Sebab itu me masih larat […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: