Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

sesi jumat – prelude

with 11 comments

masjid daerah bera, pahang

Walaupun ada kawan-kawan yg perli-perli jaki jipang, cakap me menunjuk-nunjuk, entri ‘sesi jumat’ berjalan seperti biasa ya kawan-kawan.

Sampai ada yg cakap suruh me berpada-pada gitu.

Alahai.

Written by en_me

Fri 7 Nov 08 at 12:03 pm

Posted in ho hum

11 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. For me mmg en me menunjuk-nunjuk…heheh.. ye, en me membantu kami semua menunjukkan di mana lokasi sesuatu masjid tu..So,1 day kalau tersesat kat respected area tu otometik akan teringat review masjid yg en me buat nih..so bole la singgah ke masjid itteww…tak gitu en me???

    umie

    Fri 7 Nov 08 at 1:29 pm

  2. xsalah pun…kekdg seronok baca entry en_me tang suasana masjid yang en_me g… mesti ada cerita disebalik cerita.. tau2 je en_me ade je cerita di sana.. dari org len wat entry tp xde isi atau cerita untuk dikongsi.. teruskan berblog bro me

    framestone

    Fri 7 Nov 08 at 2:10 pm

  3. kamu tunjuk apakah?
    he he.

    tasikmerah

    Fri 7 Nov 08 at 3:02 pm

  4. manusia mmg suka berkata² me……
    asalkan kita menunjuk ke arah kebaikan apa salahnya….

    zonaku

    Fri 7 Nov 08 at 3:54 pm

  5. ~ menunjuk-nunjuk? tak dek la. abaikan mereka2 yg berkata-kata sedemikian.. ~

    ~ mizzAmy ~

    Fri 7 Nov 08 at 3:59 pm

  6. out of topic–>
    mmg terseksa batin nie bila melihat duit sebanyak tue terpkse dikeluarkan huhuhu… lepas nie kne pulun cari duit cover balik duit yg keluar nie

    framestone

    Fri 7 Nov 08 at 4:00 pm

  7. en_me ni asik berjalan sakannn je ekk. cam maria tunku sabri la plakk cuma x dek bab makan2 jek.

    ilazz

    Fri 7 Nov 08 at 4:56 pm

  8. hej! en_me…haiyah…still got people like that huh…

    danial ma

    Fri 7 Nov 08 at 5:46 pm

  9. bera da dekat dgn kg fara..

    dakchomey

    Fri 7 Nov 08 at 9:29 pm

  10. owhhh panazzzzzz

    vivavogue

    Fri 7 Nov 08 at 10:53 pm

  11. janji niat incik utk membuat entry tu betul.
    dulik kan je ape org ckp hee..
    ok ape tunjuk entry2 cmni🙂 terserlah gambar2 masjid yang jarang2 org lain nak snap.even camera beriban mahal pon :p

    yonna

    Sat 8 Nov 08 at 12:07 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: