Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

telur bawah

with 19 comments

menu no. 5 as usual
megan avenue one, hampshire road

Kalau dulu di syarikat lama, me akan bersarapan roti bakar, 2 telur separuh masak dan air kopi-o di restoran rasamas kl sentral. Atau di chicken rice shop.

Tapi sekarang, me akan pekena roti bakar juga di restoran yg baru dibuka. Restoran yg masih tidak bernama.Tidak ramai orang. Menu yg ringkas juga.

Nota: sila abaikan tajuk entri ya kawan-kawan.

Alahai.

Written by en_me

Thu 6 Nov 08 at 12:04 pm

Posted in food

19 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. kenapa telur dua bijik ye.. bukan satu, tiga atau empat.. atau mungkin lapan??

    ammvoiii abang ittewww..

    shazmi

    Thu 6 Nov 08 at 12:12 pm

  2. ahaha.. baru nk tanya pasal tajuk tu. takde kaitan rupanya..

    memanggs..

    !x0r@

    Thu 6 Nov 08 at 12:44 pm

  3. hari tu ada pakcik tu order roti canai jantan, dan yang buat pun orang lelaki juga …errr, tak da kena mengena

    ammvoiii, makcik sue tewww..

    Mak Su

    Thu 6 Nov 08 at 12:53 pm

  4. Ye,mmg sgt kontra tajuk entry dgn isi entry itteww…tapi kenape ye???? hehehe

    alala..

    umie

    Thu 6 Nov 08 at 12:57 pm

  5. takpe telur bawah ke telur atas ke, jangan pecah telur sudah lah…

    gasakklarrr kannns..

    alhayie

    Thu 6 Nov 08 at 12:57 pm

  6. telur di bawah? mcm telur di dalam je. ngeh ngeh

    cek nadiah ittewww.. gerekkk sehhh

    eclipse

    Thu 6 Nov 08 at 12:58 pm

  7. Telur bawah seperti dalam gambar kut maksudnya hahahaha. tingat plak kat roti gegar…ingatkan apa yang bergegar…ropenya telur separuh masak yang dicurahkan atas roti huhuhuhu

    iye, budak budak patut makan roti jakkks.. ahaha

    azwa

    Thu 6 Nov 08 at 1:53 pm

  8. Nak sikit!!!
    lama tak makan [merujuk kepada gambar]…
    hehehhe

    jommm, datanglarrr sinih.. ehehe

    Zara

    Thu 6 Nov 08 at 2:06 pm

  9. waktu2 mcm nie kalo dpt pekena roti canai ngan teh tarik, perghh sedapnyer… tak payah telur2 tuh…

    sodappp kannns..

    azlin hashim

    Thu 6 Nov 08 at 2:34 pm

  10. walaupun simple, mknan tu mmg best..

    ker blog me inih yg bestttt walopun sempoiii.. ammvoiii abang itteww

    Mohd Hafifi

    Thu 6 Nov 08 at 3:05 pm

  11. mulakan hari dgn sarapan yg sehatttttt….

    akak ikott.. lapan lapan lagiiii.. ehehe

    sabiah

    Thu 6 Nov 08 at 3:13 pm

  12. ya ampun tajuk entry!! HAHAHHAHA
    yonna dah pk lain wakakaaka…
    ape ek rase telur separuh masak? huh..
    kalau kuning je x masak xpe :p
    ni errr..
    sedap ke?😀
    hehe

    ammvoiii, otak kuning kamu itteww..

    yonna

    Thu 6 Nov 08 at 3:58 pm

  13. ai like telur separuh masak!!😀

    mestii akak fandaiii buatt kannns

    cikin

    Thu 6 Nov 08 at 4:07 pm

  14. oooo.. br nak tanya….tajuk yang amat provokatif
    tp kalau tny dietitian, maksimum telur leh makan 2 biji jer seminggu.. kalau me dah mkn pg td…… mgu depan la plak br leh makan tau..
    x leh mkn lebey2… tinggi kolesterol katanya….
    syyhhh… jgn gtau dia tau…. nanti kene marah!

    dua biji seminggu jakkks.. adoiiii..
    saper karrr si dia ittewww

    zonaku

    Thu 6 Nov 08 at 4:29 pm

  15. telur di bawah
    ada dua
    di dalam
    .
    .
    .
    mangkuk

    haihh
    tetap takleh nak abai

    ahaha, tau takperr..

    rya

    Thu 6 Nov 08 at 4:37 pm

  16. simple tapi bekhasiat. roti bakar yang diletak butter lagi best!🙂

    mancongkammm kannns..

    nono

    Thu 6 Nov 08 at 8:33 pm

  17. […] kalau me hendak bersarapan pagi roti bakar dan telur bawah. Me akan limpas di lorong di bawah pangsapuri mewah itu bah. Ada banyak kereta mewah berderetan […]

  18. Errrr….. hanphone pun jadik sarapan skali ek?

    kawan bersarapan.. volleee gitewww..

    Thndrwtch!

    Tue 25 Nov 08 at 5:23 pm

  19. ahaks~
    telur bawah??
    wakak~
    simpan ntuk mse dpn~

    enchek CAMERA™

    Thu 12 Feb 09 at 10:37 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: