Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

sesi jumat (bangunan tabung haji)

with 14 comments

tabung haji building [+ wikipedia ]
jalan tun razak, kuala lumpur

Jumaat lepas, me sembahyang di surau bangunan tabung haji, jalan tun razak itu. Me bawa kamera digital ixus 50 yg ciput itu.

Sebelum solat jumaat berjemaah, ada bacaan al-quran.

Selepas solat, macam biasa me singgah di kafeteria. Pekena nasi beriani.

the surroundings, in and out

Alahai.

Written by en_me

Fri 31 Oct 08 at 12:02 am

Posted in myself

14 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. hye en_me akak dtg ziarah nihh…

    silakan silakan akak itteww..

    mebby17

    Fri 31 Oct 08 at 2:19 am

  2. me, sesi jumaat la…
    tak risau ka camera ilang… tapi lawa kan building tu. tak penah masuk pun

    camera kecik jakkks cek farah nooo.. masuk poket suar.. vollleee gitteww

    kawaii desu

    Fri 31 Oct 08 at 3:12 am

  3. ku pernah sekali je pi masjid neh.

    sebenarnye vukanns mesjid, tapi surau kecikk jerr.. tapi biler ari jumaat, ajk surau akan buka seluruh dewan dibawah tewww jadi tempat solat jumaat..

    ad3ck

    Fri 31 Oct 08 at 7:59 am

  4. waa..kamera kecik? tp mampu amik gmbr yg cambest.. huhuhu..

    kannns..

    Jard

    Fri 31 Oct 08 at 8:01 am

  5. nasi beriani..
    *kecur saliva*

    kannns..

    rya

    Fri 31 Oct 08 at 9:31 am

  6. ada entry khas buat bro – [ + LINK ]

    ammvoiii abang ittewww.. me terharu beb.. uhuhu

    framestone

    Fri 31 Oct 08 at 9:37 am

  7. out of topic
    insya’lah me..ada terbaca juga entry yang mengatakanme sudah menjumpainya. Mana lah tahu kot2 pencarian bro me belum berakhir lagi. Masih ramai jutawan era dulu yang masih kita belum jumpai

    oke bro.. and thanx for the nice entry for me.. uhuhu

    framestone

    Fri 31 Oct 08 at 10:13 am

  8. beriani gam ka???

    beriani biasa jakks.. lauk ayam masak tomato

    pendekar

    Fri 31 Oct 08 at 11:10 am

  9. ~ building tabung haji ngan my ofis dekat dah tuh. ~

    leh larr banjer me makan makannns.. kannns

    ~ mizzAmy ~

    Fri 31 Oct 08 at 1:47 pm

  10. en_me jgn mkn beriani byk2. nnti gemuk cam hipo. (cam sya ler)
    ~huwaaa~

    macam haperr.. ehehe

    ilazz

    Fri 31 Oct 08 at 1:55 pm

  11. hai me…
    tgk bgnn tu,teringat tabung haji replika yg TH bg buat simpan duit ms sekolah dulu2.cute betul,sama je ngan bangunan tu.

    ader lagikks kerrr replika akak ittewww.. nostalgia kannns..

    sabiah

    Fri 31 Oct 08 at 2:59 pm

  12. Me yang tengah bgi kuliah pakai serban dalam gambar itew macam Me lah…wow hebatnya Me…saf depan lagik.

    abes saper yg amik gambar ittewww.. ammvoiii akak teww, perli perli me gitteww..

    habiha69

    Fri 31 Oct 08 at 3:02 pm

  13. teringat plak tabung yg brbentuk bangunan tabung haji…
    hahaha~

    chantekkks.. kanns

    ikhmar

    Fri 31 Oct 08 at 4:05 pm

  14. pernah kasut dicuri di situ
    redha jerlah sebab boleh tuntut kat padang masyar kelak

    sabor jer bro..

    BAGAK

    Thu 4 Dec 08 at 12:09 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: