Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

pulau wan man

with 10 comments

moshi-moshi, can i make a complain
grand continental hotel, kuala terengganu

Raya ketiga kelmarin me pergi ke pulau wan man negeri terengganu. Hendak tengok sendiri masjid kristal yg orang sibuk kutuk-kutuk di SINI, di SINI, di SINI, juga di SINI. Di SINI, SINI, SINI, SINI juga.

Me baru balik dan tengah letih, nanti me cerita lagi. Oke?

Alahai.

Written by en_me

Sun 5 Oct 08 at 12:03 am

Posted in travel

10 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. huhu. rmi jugak yg mengutuk masjid kristal tu ye. diya tgk ok je… erm…

    p/s-ganggang tepon besar lagik pd tangan anak en me tu.😀

    ooo, cek diya dah gi melawat yerrr.. best kannns

    diya

    Sun 5 Oct 08 at 12:34 am

  2. ala..,kesiannye en_me penat la pulok…! Bwk2 relax ler..heee=p

    memang fenattt sehhh..

    ikhmar

    Sun 5 Oct 08 at 12:38 am

  3. hahaha… ramai yg kutuk masjid tu kan? ishk…! padahal masjid tak bersalah. kiblat betul jugak. ermm…

    cek reen dah sampai saner kerrr.. hmm

    azrn

    Sun 5 Oct 08 at 9:45 am

  4. salam…saya dh tgk masjid tu..lawa gak


    memang lawa.. nanti me tunjuk gambar.. kannns

    arsaili

    Sun 5 Oct 08 at 10:46 am

  5. Alhamdulilah, yg penting selamat pegi dan balik.. Reunion 7/8 org termasuk amai… makan sedap….Tq datang umah, x sempat pi umah me, cuti x banyak.Mlm td kul 11 sampai….

    dah sampai perak kerrr..

    shahori

    Sun 5 Oct 08 at 12:20 pm

  6. kenapa dgn masjid tu, erm ppl kan lebih suka mencaci dari memuji ;3

    diaoghang kater sebab dibina dipulau yg jauh dari pendudukan .. gittewww

    eclipse

    Sun 5 Oct 08 at 1:24 pm

  7. en_me,
    selamat hari raya.. maap salah silap ya!


    abang muzem, selamat ariraya jugerr.. maaf zahir bathin jugerrr..

    muzem

    Sun 5 Oct 08 at 2:44 pm

  8. en.me beraya kat johor ek?
    wah..sompat lg en.me bw family berjalan2 kat tganu..
    cantik ke masjid kristal tuh?
    saya ni..blm smpai tganu lg..hehe
    insyallah,ada rezeki nak gk jln2 kat sana😉

    masjid memang cantik kat luaran, dalam biasa jerrr.. nanti me update yerrr – tungguuuu
    kalo nak tengok gambar masjid kristal kat blog oghang lain, just click link banyak2 tewwww.. ehehe

    fathiyah

    Sun 5 Oct 08 at 11:24 pm

  9. waa comeynye!!! geramm
    nak cubit2 je pp tu

    sabor akak tewww..

    yonna

    Mon 6 Oct 08 at 8:30 am

  10. […] yg ditakdirkan juga, me tertinggal bateri kamera EOS me di bilik hotel. Jadi me kempunan untuk ambil gambar masjid kristal diwaktu matahari […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: