Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

next station

with 8 comments

cannot stop the train

Tengahari semalam, dari pejabat me bawa kaum kerabat naik lrt itu. Dari ampang park ke stesen paling akhir, kelana jaya. Harga tiket pergi dan balik ialah RM4.20 seorang.

Memang aQi (kanan) dan aBo teruja.

Alahai.

Written by en_me

Tue 30 Sep 08 at 12:03 pm

Posted in travel

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. anak kamu semua lelaki yek?

    🙂

    sumer lelaki katernyerrr.. derr

    tasikmerah

    Tue 30 Sep 08 at 12:44 pm

  2. erk??
    nape pic tu mcm sedey je…
    mcm berat hati nk tinggalkan laluan lrt tu..huhuhu


    sodeyyy katernyerrr..

    ikhmar

    Tue 30 Sep 08 at 1:53 pm

  3. en. me kerja?
    Polar on Holiday…


    me kanns kais pagi makan pagi kais petang makan malammms.. gitteww
    ko gi larrr holiday..

    Polar bear

    Tue 30 Sep 08 at 5:18 pm

  4. selamat hari raya tuan rumah

    wan wma

    Tue 30 Sep 08 at 9:48 pm

  5. port paling best dalam lrt.. 😀

    memang best .. kannns

    Maryam

    Wed 1 Oct 08 at 9:50 pm

  6. aduh..kelana jaya tue la tempat aku menetap sekrg huhu

    gittewww yerr..

    framestone

    Sun 5 Oct 08 at 11:55 pm

  7. alala…comeynye!!!

    diorg tak pernah naik lrt ke bro? hehe..
    ke saje bawak jenjalan naik lrt?

    pernah tapi dah lamer tak naik.. kebetulan ada masa dan tak ramai oghang.. gittewww

    yonna

    Mon 6 Oct 08 at 8:25 am

  8. […] [+ next station ] ten ten: tag dari adek fafa-null itu. a) Sesiapa yang kena tag, kena tulis 10 sesuatu […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: