Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

still single

with 27 comments

yet available?
hampshire road, off jalan ampang

Jumaat lepas kami satu ofis sibuk mengemas barang-barang dimeja. Kontraktor binaan sudah dipanggil untuk buat ruang pejabat baru. Susunan meja akan berubah. Enggang sama enggang. Pipit sama pipit gitu.

Me akan duduk di hujung sana. Jauh dari bilik bos. Ditepi tingkap. Boleh teropong lebuhraya bertingkat ampang. Kalau hujan, boleh sedia baju hujan terlebih dahulu kalau nak merempit di jalan yg basah. Juga boleh sekodeng jururawat-jururawat yg cun meletup-letup yg tinggal di pangsapuri ‘nursing’ sebelah itu (me tipu).

Me nak ucap terimakasih pada dek fTm, jurutera yg muda lagi jelita diatas. ‘Sporting’ jadi model sebelum kami berpindah. Bukannya jauh pun.

Alahai.

Written by en_me

Mon 15 Sep 08 at 12:05 am

Posted in friends

27 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. nak bukak cawangan ke bang?.. he he..

    ammvoiii, makcek sorang nih.. ahaks

    tasikmerah

    Mon 15 Sep 08 at 8:33 am

  2. padanla suruh pegang kotak hrtu…cr model rupenye..hehe

    tau takper.. jangan serik serik nooo.. ehehe

    fizah

    Mon 15 Sep 08 at 10:24 am

  3. “still single”. aku tanak komen, nak gelak jer. huhuhuhuhuhuh

    ko gelakkan me yerrr.. ammvoiii

    roshaizul

    Mon 15 Sep 08 at 10:39 am

  4. HAISHH SUKE2 HATI JE YE..KENA BAYAR KOMISEN NEHH.KASI PEYEK SEKAMPIT PUN BAGUS JUGE

    wah tulisan besarnyerrr.. takut me, lariiikkks

    ima

    Mon 15 Sep 08 at 11:48 am

  5. erm..nk leh x

    ko nakper bro? ihiks

    framestone

    Mon 15 Sep 08 at 1:00 pm

  6. wah..
    memang sangat jelita!
    nseb baik iKHMAR ini pun 1 spesies dgn model berkenaan, kalo tidak..,
    akan ku ngorat!!! =p

    oops, me tak tau nak balas komen camnerr nihhh.. ihihi

    ikhmar

    Mon 15 Sep 08 at 1:19 pm

  7. sapa yg still single? yg pegang plan tu ker?

    aisehhh, sudah terang lagik bersuluh larrr makcik su nih.. uhuhu

    Mak Su

    Mon 15 Sep 08 at 1:38 pm

  8. ofis ko ampang kat mana?

    amfangg farrkkk.. gitteww

    chot

    Mon 15 Sep 08 at 2:14 pm

  9. wah bro…patutla x sbr nak pindah ke company baru…duk sebelah awex cun rupanya..wa caya lu..
    wa pun dah pindah…dekat je ni bro…bila nak belanja murtabak kambing bro..

    ko vuatt larr blog sendiri dulu.. nanti me banjerr murtabak unta pong vollleee.. ekeke

    tempe

    Mon 15 Sep 08 at 3:29 pm

  10. nk yg single tue la…leh x

    ammvoiii, ko nak beghapa manyak single dahhh..

    framestone

    Mon 15 Sep 08 at 5:11 pm

  11. En_me, kalo ade MBA camane ya?

    “Married, but Available”.. ekeke..
    selamat berbuke en_me!!

    waduh bro, kener isi borang nih.. uhuhu

    muzem

    Mon 15 Sep 08 at 5:42 pm

  12. Amboi2 ko En.Me. Sudah pandai bermodel-model plak kat sini.
    Patutlah selalu hot je blog mu ni. Aku nak cari model sapa pulak kat SangPelangi nanti? ciss.. ciss.. dan cisss lagi..

    baghu first time me pakai model tewww, hotts katernyerrr.. ehehe

    SangPelangi

    Mon 15 Sep 08 at 5:56 pm

  13. Hahaha..
    en_mi nih, lawak la!

    asyik ko sorang jer bilang me lawakkks.. uhuhu

    ikhmar

    Mon 15 Sep 08 at 8:22 pm

  14. heheh..pgg signboard still single tuu heee.slm singgah

    wah, lajunyerr ko balas kunjungan me tewww..
    thanks jugerr..

    suw

    Mon 15 Sep 08 at 8:25 pm

  15. haih…macam2 lar en_me ini =p

    macam dah lamerr jerr ko kenal me yg inih..
    anyway, thanks for jenguk2 singgah2 komen2 blog me ..

    !zyan

    Mon 15 Sep 08 at 8:53 pm

  16. wah, mQ tak marah ke? hehehe…

    japps, butang baju abang manerr pahh? .. uhuhu

    qdetactive

    Mon 15 Sep 08 at 8:55 pm

  17. lawa gak die neh.. hahahahaa…

    lawakkks sikit sikit jakks.. vollee gitteww..

    nikillas

    Mon 15 Sep 08 at 9:08 pm

  18. wahhhh en_me. hehe 🙂

    ko pong suker suker.. ehehe

    KNizam

    Mon 15 Sep 08 at 9:46 pm

  19. nakk….??? bulih???

    ammvoiii, abang nih..

    BaniHassim

    Mon 15 Sep 08 at 11:30 pm

  20. Kau bior betul Me..
    Jari besor tue.. ada cincin aa..

    me pong pasan gakks.. tapi gasaklarrr kannns.. ehehe

    Polar Bear

    Mon 15 Sep 08 at 11:56 pm

  21. aku ade 3 single…leh isikan klu nk

    ammvoiii.. manyaknyer kekosongan ittewww.. ahaks

    framestone

    Tue 16 Sep 08 at 7:00 am

  22. leh diisikan x

    nanti, me tanyer yg munyer bodi.. ekeke

    framestone

    Tue 16 Sep 08 at 9:41 am

  23. bunyi cam nk dtg merisik je

    bro, enough.. ko klik link namer tewww.. tanyer sendirik.. vollee gitteww

    framestone

    Tue 16 Sep 08 at 11:02 am

  24. […]

    saper nih? tetiba je serang serang perli perli me, tikam tikam belakang me? uhuhu

    spt kata uncle kamal itu, memblog mengeratkan silaturrahim..
    kalo kita suker komen itu, kita tayang kat orang ramai..
    kalo kita tak suker, kita padam.. supaya yg keroh menjadi jerneh.. dan supaya tak mjadi duri dlm daging..

    HitManSnr

    Tue 16 Sep 08 at 12:32 pm

  25. aku pun baru lepas renovate ofis. duduk tepi tingkap jugak

    apa cerita nak pasang-pasang ni 🙂 boleh join? nanti balik aku cari butang baju melayu …. 🙂

    semangat tewww mesti ader bangg.. ekeke

    azwan

    Tue 16 Sep 08 at 12:47 pm

  26. Hari nie mua ambik gambar awek..
    Mencongkam jiwa kue.. tapi.. gambar..

    tapi aperr bro.. ko kecewa sebab tak dapek nak tengok awek yg sobonar ke jang? ekeke

    Polar Bear

    Tue 16 Sep 08 at 11:21 pm

  27. hai miss single-mingle…. kenalan leh ?… gagagagagaga

    ko click jer links ittewww.. taktau takper..

    cicak

    Wed 17 Sep 08 at 11:39 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: