Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

before you buy a kid’s bike

with 16 comments

red hot chilli bicycle

Yaasir (1) sudah besar. Berlari pun ligat. Panjat tangga pun laju juga.

Baru tadi me belikan basikal roda tiga. Memang yaasir suka sangat.

before you buy a kid’s bike [+ link ]

Alahai.

Written by en_me

Sun 7 Sep 08 at 2:05 pm

Posted in family

16 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dah besor dah ye yaasir..
    anak me dah pandai ape lagi??
    menjahit pandai?? hehe..

    menjahit katernyerr.. ammvoiii

    BaniHassim

    Sun 7 Sep 08 at 5:07 pm

  2. aaa…si jantung hati siapa nih….mcm jemolllll

    jemolll tu saperr? me konpius larrr.. hmmm

    vivavogue

    Sun 7 Sep 08 at 5:13 pm

  3. la…apesal tak naik beskal tuh..dok godek2 je hehe


    sebenarnya yaasir dah naik, pastu dah turun.. gitteww

    cintamiloais

    Sun 7 Sep 08 at 5:45 pm

  4. alahai comerlnyer yaasir….. hehe๐Ÿ™‚

    masa bayi memang comelll .. kannns..

    KNizam

    Sun 7 Sep 08 at 6:08 pm

  5. wah..
    dik yaasir dpt beskal!
    syok nyeeeeeeee…

    biler plak ayah kiter nk belikan iKHMAR kerete???
    Ahaksss!

    ammvoiii, nak keter sajerr ko yerr.. ehehe

    ikhmar

    Sun 7 Sep 08 at 6:20 pm

  6. Jgn bagi dia gigit tayar…
    hehehehe…


    iyerlarr..

    Polar Bear

    Sun 7 Sep 08 at 7:00 pm

  7. fuyuuu best nyer dapat basikal … en Me cancel duit raya .. ndak basikal gak leh ?….

    ko cecak, maner leh naik basekallls.. ekeke

    cicak

    Sun 7 Sep 08 at 7:59 pm

  8. dh ade gaya dah…xlame lagi..kete ayah die plk die terbalik kan he…23x

    gaya engineer kannns.. ehehe

    framestone

    Mon 8 Sep 08 at 6:10 am

  9. hahaha…
    en_me ni lawok la!!!
    sampai kekeringan gusi iKHMAR gelak…Kahkahkah!

    iye iye iye, ko gelak larrr.. macam oghang lain jugerr..
    tapi janganlarr nanti majuk majuk fulakkss dengan me yg inih yerrr.. sampai tak nak jenguk2 singgah2 komen2 blog me yg inih.. sodeyyy kannns

    ikhmar

    Mon 8 Sep 08 at 3:04 pm

  10. comelnyaaaaaaaaaaa
    nk cubit sket pp yaasir tu leh x :p

    jap, me tanyer yaasir jap.. ekeke

    yonna

    Mon 8 Sep 08 at 3:40 pm

  11. gaya mmg udah ada…moral support dari family je xtau udah ade ke x he…23x

    ofcoz larr bro.. kalo tak, masakan belikan basikal ittewww.. mahal tauuu..

    framestone

    Mon 8 Sep 08 at 6:45 pm

  12. tak lar..
    iKHMAR not kind of majuk2 person lah…
    x maen la tauching2 nih.Huhuhu~ =)

    ittewwwlarr yg dia orang selalu cakap.. tapi in the end susah mau cakap laarrr amoi weiii.. gittewww

    ikhmar

    Mon 8 Sep 08 at 9:21 pm

  13. kejap je dah besar..

    rase mcm br je baca pasal yasir mase baby..
    ๐Ÿ™‚

    memang rase kejap je me keje kat ‘syarikat bayar mahal’ dek thirah ittewww selama setahun juger kannns.. ehehe

    trexcic

    Mon 8 Sep 08 at 11:29 pm

  14. ok la untuk permulaan besikal yang leh cabut tayar n di terbalikan… klu bagi yang ade enjin…abis berminyak la rumah nnt ek

    kannns..

    framestone

    Tue 9 Sep 08 at 9:55 pm

  15. hahaha..
    ade2 je en_me nih~ =p

    ihiks..

    ikhmar

    Wed 10 Sep 08 at 1:28 pm

  16. Amvoii, comelnyer Yasir! Rasa macam nak cium dan cubit ajer pipi dia tuh!
    Ini gaya bakal engineer macam abah dia ni!

    tapi me kan kuli jakkks.. uhuhu

    aliff

    Wed 10 Sep 08 at 7:12 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: