Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

always turn you on

with 26 comments

ammvoiii [+ bigger thing ]
kl sentral, kuala lumpur

Me sekarang kan masih kerja di plaza sentral. Hari-hari me akan limpas tempat bas ekspress menunggu di kl sentral untuk ke lcct (klia).

Tapi kelmarin, masa me balik dari sibu. Me terus terbang ke lcct itu. Beli tiket skybus dalam kapalterbang air asia. Sembilan hinggit saja.

Tiba di lcct terus naik bas warna merah. Memang mudah dan cepat. Sejam sampai di kl sentral. Tapi me tidaklah terus pergi ke pejabat buat kerja. Hari Ahad mana ada orang kerja kat ofis kan.

Sambil kebetulan me terjumpa bas kuning ‘naik selalu‘ seperti gambar diatas. Nak tergelak guling-guling. Vollleee gittewww.

Alahai.

Written by en_me

Sat 23 Aug 08 at 12:03 am

Posted in transport

26 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. bas naik selalu ni pi mana, en_me?

    sebenarnyerr aerobus juger, dari kl sentral ke lcct (lapangan terbang tambang murah air asia tewww)..

    buzzybug

    Sat 23 Aug 08 at 9:31 am

  2. Huhuhu..terguling2 jgakla gelak nama bus ni.alahai..huhu promote tu:)

    maner promosi.. koser uuu

    Princess Liyana

    Sat 23 Aug 08 at 10:09 am

  3. hehe promot btol en.me ek?
    btw knapa gmba tu cmtu?
    mana en.me dpt?
    mcm tade ciri2 gmba yg en.me snap sndri la

    vukannn macam gambar me selalu? ko biar betulll.. tapi me tak amik gambar oghang lain yerrr kawan kawan.. ammvoiii

    sootspirit

    Sat 23 Aug 08 at 11:01 am

  4. hah bas apakah ni ?

    sebenarnyerr aerobus (bas ekspress) juger, dari kl sentral ke lcct (lapangan terbang tambang murah air asia tewww)..

    KNizam

    Sat 23 Aug 08 at 12:40 pm

  5. dah tu..
    hang naik selalu x bas tu??? =p

    tak pernah pong.. uhuhu

    ikhmar

    Sat 23 Aug 08 at 1:37 pm

  6. Ahaks..
    en_me oi…
    kumen memang la 1st time (kat entry psal Tun Sambanthan tuuu)..tp ari2 jenguk blog en_me ni.Hahaha..cik iKHMAR ni memang suke menjulingkan mata mmbaca blog org..cume segan nk kumen..Ye la, mne kenal.Junior lgi plak tu. Huhuhu~

    baguiiih larr macam tewww.. jangan baru jer bacer blog oghang, terus nak soh vuaattt TAG larr fulakkks.. gittewww

    ikhmar

    Sat 23 Aug 08 at 1:41 pm

  7. naik selalu, banyak maksud tuh..๐Ÿ˜€

    [selalu je jengah tapi tak tinggal jejak]

    memang banyak maksud .. contohnyerrr?

    maryam

    Sat 23 Aug 08 at 3:11 pm

  8. takkkkkkkk~~
    slalu gmba en.me chantek
    tp yg ni mcm main amik jer
    eheheh sori

    tak chomeyy katernyerrr.. ammvoiii

    sootspirit

    Sat 23 Aug 08 at 4:52 pm

  9. O, naik selalu ek….?๐Ÿ˜€

    iyo ngono waie laa kang.. ekeke

    JP

    Sat 23 Aug 08 at 6:10 pm

  10. tak pernah nampak lagi bas iteww en me.. kalau nampak, mesti gelak guling2 jugaks!! aahhahaha..

    ammvoiii, dek thirah tewww..

    trexcic

    Sat 23 Aug 08 at 7:21 pm

  11. hoiyo!!
    en_me jowo yo?
    La kok orak ngomong kaek mauuuu???
    orak2…iKHMAR kiye wong nge ngerti isin…
    iKHMAR kiye orak pernah kon wong laen TAG nang jero blog dewek, ngerti???

    me ngerti ngerti.. orak opo opo yo.. peace

    ikhmar

    Sat 23 Aug 08 at 8:42 pm

  12. huhuhu..
    gelombang kuning.. I will follow u..
    Tapi kawan en. me yang duduk sebelah en. me dulu..
    dia … dah bertukar ke gelombang iJau..
    Lebih laju kata nyer

    alhamdulillah, moga lebih lumayan rejeki beliau yer.. aminnn

    Polar Bear

    Sat 23 Aug 08 at 11:03 pm

  13. teringin gak nak naik bas naik selalu tu hehehe

    jommm..

    cintamiloais

    Sun 24 Aug 08 at 12:25 am

  14. naik selalu…wah, pandai btol bg name kat bas tu er..

    ingatkan me yg fandai gittewww.. koser uuu

    dakchomey

    Sun 24 Aug 08 at 10:19 am

  15. kalau kat terengganu, “naik selalu” bermasud “naik terus”!!!

    naik sokmo gitewww.. ehehe

    roshaizul

    Sun 24 Aug 08 at 10:49 am

  16. kalau la saya yang naik bas tu, setiap kali naik saya akan gelak je. dari naik smp la turun semula pasti gelak tak habis punya. hahahah

    gelak sokmo.. kannns

    t.a.t.a

    Sun 24 Aug 08 at 11:48 am

  17. hahaha…
    peace….=p

    peace juger cek ikhmar tewww..

    ikhmar

    Sun 24 Aug 08 at 11:54 am

  18. Tie dah lama tak naik bas sejak kahwin, naik aerobus lagi tak pernah..hu hu…asyik naik kereta je….teringin nak naik beca…ada byk kat ganu dan klate tapi malu lak nak naik…nak gi mana pun tak pikir lagik..

    jomm naik kete lembu me yg ittewww.. ammvoii

    Tie

    Sun 24 Aug 08 at 12:28 pm

  19. Hihihi.. “naik selalu”. Lawak je bunyinya.. Nak tengok pic satu bas. Kepala Ford ke atau Benz mata lalat? Hehehe

    aiseehhh, me luper nak tangkap gambar kepala lalat ittewww.. ekeke

    SangPelangi

    Sun 24 Aug 08 at 3:04 pm

  20. Salam,kejang urat perut saya tahan gelak…banyakmaksud tu En_me!

    kannns..

    aliff

    Sun 24 Aug 08 at 6:42 pm

  21. warna kuning macam bas sekolah..ehe..:)

    gitewww katernyer.. uhuhu

    JuliaNa

    Mon 25 Aug 08 at 2:35 pm

  22. dia buat apa dalam bas sampai aik selalu?

    nama bas ittewww pong sudah menggiurkannn.. kannns

    azwan

    Mon 25 Aug 08 at 7:52 pm

  23. naik selalu?
    bas era mesra kan kalo x silap yonna :p

    iye, wah fandainyerr cek yonnna nih..

    yonna

    Mon 25 Aug 08 at 11:10 pm

  24. hari hari limpas ah? sabahan + kl.. lol..

    sabah n kl kannns bahasa malaysia gittewww.. bahh

    maika

    Tue 26 Aug 08 at 1:42 pm

  25. hoh….otak saya yg suci murni nih lambat pikap sket 2 read between the lines…

    kalo hotak yg suci lagi murni, usah dikotori tewww..

    vivavogue

    Tue 26 Aug 08 at 3:02 pm

  26. next time beli je tiket bas air asia online.. dapat murah sikit rm6.50 je…๐Ÿ˜‰

    tak tahu larrr fulakkkss.. thanks for d info..

    nono

    Thu 28 Aug 08 at 7:17 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: