Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

the hoax mail

with 8 comments

dome of the masjid asshakirin, jalan gombak

Kawan-kawan mungkin pernah dapat emel. Yg me terjemahkan begini,

planet marikh akan menjadi sangat cerah pada waktu malam bermula bulan ogos ini. ia akan kelihatan seperti bulan kedua kerana jaraknya yg hampir dengan kitaran bumi. jangan lupa melihatnya pada pagi 27hb ogos jam 12.30pagi. kita akan dapat melihat dua bulan dari bumi yg ini.

Tapi me tidak percaya. Bacalah disini. Dan disini. Di yahoo juga.

Tapi me percaya kebesaran Tuhan Yg Maha Kaya. Allahuakbar.

masjid asshakirin, jalan gombak

Cerita lain, me nak ucap terimakasih pada cek buzzybug yg jelita itu (thank you cekniza) yg sudi mengirim gambar klcc penang. Me tak tahu nama bangunan kondominium itu. [+ GAMBAR KLIK SINI ]

Alahai.

Written by en_me

Wed 20 Aug 08 at 12:02 pm

Posted in ho hum

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. uisss. takde lak diya dpt email gitu. tp tak tahu lah klw ada terselit ayat2 tu yg diya tak baca [biasanya, email pelik2, lgsg diya tak bukak. huhu].

    apa2 yg berlaku tu, atas kuasa Dia kan en me🙂

    kannns..

    diya

    Wed 20 Aug 08 at 12:16 pm

  2. Q pun dah dapat dah dari cek buzzy.hehehe

    cek buzzy memang baik hatii.. kannns

    Q

    Wed 20 Aug 08 at 4:35 pm

  3. waaahhh… lawanya gambar bulan disebalik bulan sabit tu… hehhee…

    sama-sama…🙂 saya pun tatau nama bangunan tu… hehe..


    sama sama jugerrr cek niza tewww..

    buzzybug

    Wed 20 Aug 08 at 5:42 pm

  4. uiks….xde plak dpt email cmtu…anyway thanx 4 sharing….sy tggu gak la ms tu..nk tgk pe jd…hehehe…thanx 4 comment my fp

    u r welcome cek arulz tewww..

    arulz

    Wed 20 Aug 08 at 7:58 pm

  5. mungkin ye mungkin tidak…
    ape salahnye kalau btul kan??
    natural phenomena je tu..
    Kalau btul bleh try usha..
    tp waktu tu, waktu msia ke??

    Allah Maha Besar..


    cool bro.. ehehe

    BaniHassim

    Wed 20 Aug 08 at 8:00 pm

  6. Ooo..tie tak de lak dpt email gitu tapi pasal menang rotary tu ada US$170,000…banyak gak..tapi tak caya lah..siapa nak bagi gitu saja yek..

    weiii, kak tie kayo kak tie kayo.. ehehe..

    Tie

    Wed 20 Aug 08 at 10:14 pm

  7. owhhh takpenah dpt la email cmtu
    tp slalu dpt email org nak kasik duit
    ada la balu@duda yg pasangan dia mati
    duit berbillion kat bank tp xbleh kuarkan
    pastu dia deal nk kasik kite 40%
    hahahahaha


    ammvoiii, emo sungguh kamu.. ekeke

    sootspirit

    Thu 21 Aug 08 at 12:47 am

  8. rasanyer building tu diberi nama ‘ The Twin Condo ‘ … tak tahu lerrr btul ker tidak … hehehehehe

    oooo, gittewww yerrr..

    cicak

    Sun 24 Aug 08 at 12:37 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: