Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

they serve maggie mee too

with 13 comments

the price is not so cheap after all

Pagi ini me akan terbang ke kay kay atau kota kinabalu, negeri sabah. Sudah lama me tidak ke sana.

Sebenarnya, me hendak menghantar ayahnda melawat keluarga kekanda perempuan me di lahad datu. Tetapi kerana kesuntukan masa, me cadang berhenti saja di kay kay. Me hendak ke ranau dan kundasang juga. Kalau sempat, hendak ke kebun teh pula. InsyaAllah.

Sambil me hendak pantun sikit,

Naik basikal pergi ke sabah,
Pergi ke sabah naik basikal,
Adakah logik dan munasabah bah,
ammmvoiii
Pergi ke sabah naik basikal? volleee gittewww..

Alahai.

Written by en_me

Sun 10 Aug 08 at 12:04 am

Posted in travel

13 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Salam, datang amik award kat blog n buat tag…TQ!

    me:
    Ni yg me lomah..

    cendawanintim

    Sun 10 Aug 08 at 12:11 am

  2. pantun mcm tu pun ada ka…hehe

    me:
    Copyright dr raja lawk astro.. vollee kanns

    chot

    Sun 10 Aug 08 at 2:07 am

  3. sobolas ringgit tu kan?

    *tatau, tak pernah naik air asia*

    me:
    ehehe.. Tak tau takpe

    NoktahHitam

    Sun 10 Aug 08 at 6:32 am

  4. boleh gitu pantunnya. selamat sampai dan selamat memetik daun teh. boleh ke

    me:
    Berita tkini, me baru tiba KK airport. Thanks bro.

    ryann

    Sun 10 Aug 08 at 7:11 am

  5. meahah. mee megi yg kat atas tanah cuma sehinggit lebih, boleh jadi 6hengget kat atas awan. isk. rindunya nak ke sana.

    Pernah ke sana ker.. ammvoii

    aTiQah

    Sun 10 Aug 08 at 11:04 am

  6. a ah. dah lama xgi kay kay. kalo g kay kay dua tmpt je ske duduk. kat tepi sayap n kat belakang. kat belakang leh je lepak and borak2 ngan awek cun. dia org sng nk borak dari naik MAS. naik MAS adehhh. susah kit.

    awek cun tok cowok yg hensem macam kamu kannns.. uhuhu

    Extremist Thinker

    Sun 10 Aug 08 at 1:21 pm

  7. Beeeesssshhhhhhh…..nyeeee…
    Beshnye pi Sabah…

    kalo pi dan balik Sabah .. lagi bessshh.. kannns

    BaniHassim

    Sun 10 Aug 08 at 1:36 pm

  8. serve or sell??? bukan kena beli ka?? kita tak penah agi naik air asia ni jhuhuh…

    anyway, kita dok tunggu la mana2 kawan2 kita gi KK ni… nak kirim kerongsang mutiara…w aaaaaaa

    tok siaper karr ittewww.. ehehe

    kawaii_desu

    Sun 10 Aug 08 at 5:33 pm

  9. lately banyak post pasal maggie ek. hehe🙂

    cepat dimasak, sedap dimakan.. kannnns

    KNizam

    Sun 10 Aug 08 at 7:32 pm

  10. waahh..bestnye melawat2~

    jauh berjalan luas pandangan gitteww.. ammvoiii

    cikf=)

    Sun 10 Aug 08 at 8:12 pm

  11. pergi kaykay makan mee kolok tak?

    aliff

    Sun 10 Aug 08 at 11:36 pm

  12. hot seller.. mmg hot pun! kalau tak hot tak masak la megi tu.. tak giteww en me?

    me:
    Iyelarr teww

    apis17

    Mon 11 Aug 08 at 12:21 pm

  13. comel la pantun tu… hehe…

    buzzybug

    Mon 11 Aug 08 at 2:29 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: