Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

friday open mic

with 23 comments

yaasir wes tekan nang stasiun kereto api kluang, yok ngombeh wedang kopi

Setiap jumaat, me akan buka komen buat rakan-rakan yg best-best itu. Komen apa saja*.

Achtung *: tertakluk pada terma dan syarat.

Kebetulan, hari ini jumaat 1hb Rejab. Ada yg puasa ke?

Alahai.

Written by en_me

Fri 4 Jul 08 at 12:02 am

Posted in ho hum

23 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Tomel sungguh adik iteww:)huhu

    Princess Liyana

    Fri 4 Jul 08 at 12:34 am

  2. baru tau dah masuk rejab..
    adeh…

    tak lamer lagik ramadhan gittewww..

    menteil

    Fri 4 Jul 08 at 12:57 am

  3. betul la tomeynyer

    redapples

    Fri 4 Jul 08 at 3:20 am

  4. huhu. hari ni 1 rejab dh ye. diya tak habis ganti poser lg. hehe

    ammvoiii, nak tunggu biler lagik niiih..

    diya

    Fri 4 Jul 08 at 3:30 am

  5. Dah lama kawan tak gie sana..
    Kluang… huhuhu..
    walaupun pekan tu koboi..
    tapi kedai kopi (siang aje) sblh stesen & kedai makan (malam aje) memang best nak melepak2..
    rindu lak johor rasa nyer

    gittewww kannns..

    Polar Bear

    Fri 4 Jul 08 at 8:18 am

  6. happy jumaat en_me… rejab dah? cepatnya masa~

    tak lamer lagik bulan ramadhan noooo..

    buzzybug

    Fri 4 Jul 08 at 8:24 am

  7. a’ah, aku posa.. tapi sahur jam 1.00 pagi megi dan air teh saja..kebetulan pulang lewat dari pejabat..

    semoga aku dapat genap sebulan rejab. doakan.

    en me posa?

    fuyoh, selalu balik lewat ke bro?

    aliff

    Fri 4 Jul 08 at 8:40 am

  8. ~ ha’ah, hari nie 1 Rejab dah. ingat nak ganti puasa, tapi sebab nak g site jap agi. maka, next week la kot sesi ganti gantian nie. ~


    harap2 x terlanjur sampai x sempat nk ganti yer

    ~ mizzamy ~

    Fri 4 Jul 08 at 10:39 am

  9. lepas rejab syaaban lepas syaaban ramadhan.wuhu~x sabar.

    pastu syawal kannns.. ammvoiii

    pandagumuk

    Fri 4 Jul 08 at 11:03 am

  10. kau org kluang ke bro?

    me kluangman katernyer..

    Penoreh.Getah

    Fri 4 Jul 08 at 11:35 am

  11. sekejap je masa berlalu kan? dah masuk Rejab… alhamdulillah masih lagi bernyawa…๐Ÿ˜€

    tap kernah lagi sampai ke Kluang tapi minum di Kluang Station kat sini pernah laa…๐Ÿ˜€

    kat sini? kat maner tewww? hmmmm

    Sastri

    Fri 4 Jul 08 at 12:59 pm

  12. Boleh macam ni… banyak banyak benda nak cakap dia cerita pasal makan jugak… tapi takper lah… Kluang Station pun sedap jugak… asal Johor gitu…

    tak tahular pasal makan tewww pun sensitif bro.. aisehhh

    Beruang Madu

    Fri 4 Jul 08 at 1:56 pm

  13. yey! Kluang Railway sey, rindu kampung halaman* la kami๐Ÿ˜€
    Nanti ada rezeki kita ngeteh sama ye en me๐Ÿ˜€

    *kampung halaman belah bini saya ye

    jauh tewww.. tapi bandar yg paling berdekatan kannns.. ammvoiiii mrahfa teww

    Mr Ah Fa

    Fri 4 Jul 08 at 2:21 pm

  14. kluang station tu lain kedai ke bang?

    he he

    hmmm, me taktau larrr fulakkks..

    tasikmerah

    Fri 4 Jul 08 at 2:30 pm

  15. adek itu comel macam saya
    miahahaha oke, bye~

    *ngomong jawa kah?

    mu comey sokmo.. ammvoiii

    *me kecek kelate nih.. ihihi

    soot spirit

    Fri 4 Jul 08 at 2:40 pm

  16. weh aku tak posa pong. mak aku je posa..
    lagi 2 bulan nak masuk ramadhan. dah langsai lom utang posa??
    aku pecah rekod, tahun lepas posa penuh. hikhik..!!

    ahaha, nak jadi ibu ghupernyer.. sonok gitteww..

    rosziana

    Fri 4 Jul 08 at 7:51 pm

  17. sejak caption sudah bertukar kepada bahasa java, aku rasa macam masuk kelas bahasa programing java pulak…

    ammvoiii, perli perli me gittewww yerrr.. hmmm

    HE

    Fri 4 Jul 08 at 8:10 pm

  18. weh, mana plak nak jadi ibu plak…
    tahun lepas mmg time bulan posa, period aku tak datang. huhu!!
    so, posa sebulan penuh la…

    oooops, gittewwww yerr.. sorry cek ros tewww..

    rosziana

    Fri 4 Jul 08 at 8:40 pm

  19. sy muak dengar berita2 yg xbest~


    yg malu bangsa sendirik kannns.. oghang lain ketawa terbahak-bahak jak.. hmmm

    cikf=)

    Fri 4 Jul 08 at 9:18 pm

  20. wahhhhhh bestkan the original kluang rail coffee tuh. hehe๐Ÿ™‚

    memang ori bro.. thanks very much..

    KNizam

    Fri 4 Jul 08 at 11:13 pm

  21. orang jawa upenye en me ni..

    iye, n proud to be one..

    iDa

    Sat 5 Jul 08 at 12:29 am

  22. Kopinya memang kaw-kaw, dan roti bakarnya sedap sekali – butter potong dgn kaya. Ooh…

    Salam en_me๐Ÿ™‚

    biasa biasa ajer.. tapi memang unik dan servis yg jempol gittewww..

    Bunga Rampai

    Sun 6 Jul 08 at 4:54 pm

  23. haii en_me!!!

    orang kluang jugak ye..samelah kite..:)

    me ‘kluang man’ katernyerrr.. koser uu

    JuliaNa

    Mon 7 Jul 08 at 9:03 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: