Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

friday open mic

with 16 comments

green background
food court, jaya jusco tebrau city

Setiap jumaat, me akan buka komen buat rakan-rakan yg best-best itu. Komen apa saja.

Alahai.

Written by en_me

Fri 20 Jun 08 at 12:03 am

Posted in ho hum

16 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. diya suka hijau. peberet kaler gitu😀 btw, diya tido awl smlm. […] huhu

    hijau itu damai.. kannns

    diya

    Fri 20 Jun 08 at 6:20 am

  2. hah? x paham la en_me entry neh. hehe🙂

    nak me translate dlm baser jerman kah? ekeke

    KNizam

    Fri 20 Jun 08 at 7:48 am

  3. salam jumaat ye enchek me.

    owh, tgk pic tu terasa cam terbaring kat bilik bedah.

    buleh ke cam tu?

    *suker ngn word ‘amvoiii’ enchek me

    me:
    vollee gitteww..

    violet

    Fri 20 Jun 08 at 8:24 am

  4. Yey, sok nak gi jogging, boyeh tangkap2 gambar yey😀

    me:
    bestnyer..

    Mr Ah Fa

    Fri 20 Jun 08 at 8:39 am

  5. salam hari jumaat en. me… gambar lampu di mana tew en.me?

    me:
    kan me dah wat caption bawah pic tewww.. pasan x?

    aishah

    Fri 20 Jun 08 at 9:26 am

  6. lampu itu sangat suka ditengok oleh saya. ha ha. kalau makan kat food court dia, tengok atas. macam best aje.
    em, hari ni nak komen apa eh.. aa.. no komen lah. boleh? ha ha ha.

    me:
    no komen katernyer..

    aTiQah

    Fri 20 Jun 08 at 9:50 am

  7. Salam.
    Selamat hari Jumaat Me.
    Kak Lily suka ijau gitu. Suka bila Me eja gitu,jadi giteww ahak!
    Moga Me sihat2 aja ya.

    ps: Lampu bilik bedah ek?

    vukan lamfu vilik vedah lar.. kan me dah tulis caption kat bawah gambaq tewww? tak pasan kah? ihiks

    Kak Lily

    Fri 20 Jun 08 at 10:12 am

  8. lampu oh lampu…
    dudukmu dimana sahaja
    bukan penghias jalan ke neraka
    bukan penghias jalan ke syurga
    cuma kita manusia
    yang lupa
    jalan yang terang lagi mahu disuluh!

    aliff

    Fri 20 Jun 08 at 10:23 am

  9. kemas cara JJ tu tutup pipping dia dgn ‘kehijauan’ itu..
    and cantikler lampu tuh..
    and.. er er er.. nak komen apa lagi yek.. comment’s day nih..

    takyah pasang siling kannns..

    kaktiny

    Fri 20 Jun 08 at 11:27 am

  10. mentol putih… ok…
    kuning… aku pening…

    don fening fening one larrr akak ittewww..

    tasikmerah

    Fri 20 Jun 08 at 11:54 am

  11. mcm dalam operation room la gambar tu… hehehe…

    dan setiap jumaat, saya akan komen utk en_me,
    Selamat berweekend~

    thank u cek buzz yg selalu membelakangi kamera tewww.. fewwwwittt

    buzzybug

    Fri 20 Jun 08 at 1:36 pm

  12. erm…hi there.. nak komen ape yer, karang komen tak best kena reject plak. hehehe… takdela… kidding.. erm… semoga jumaat mu, esok, lusa dan selamanya berbahagia, ceria dan dalam kasihNya selalu…. itu saja…


    thanks my dear fieza..

    fieza

    Fri 20 Jun 08 at 2:44 pm

  13. Gambar tu best tapi mesti mencanak zooming kan? Haha.

    apa nk mencanak kalo pakey 55-250mm photolens .. koser uu

    Affuan

    Fri 20 Jun 08 at 8:25 pm

  14. makan dalam ambience camtu rasa cam best kan…
    macam nak order air epal+asam macam kat SR tu…


    ammvoiii, SR gitteww.. best kannns

    suealeen

    Fri 20 Jun 08 at 8:30 pm

  15. macam torch light pun ada

    ahaha, lampu picit katernyer..

    kawaii_desu

    Fri 20 Jun 08 at 10:42 pm

  16. baru nak tanye cerianya bilik bedah warna hijau,hehe..:)
    rupanya kat JJ..err tebrau city dah ada jusco ek? dah lama ke?
    dah lama giler tak pi johor,huhu..
    nice shoot bro..

    dah lebih dua tahun gittewww..

    acai

    Fri 20 Jun 08 at 10:43 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: