Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

the last victim, a true story

with 14 comments

not because of eating seafood too much
my friend seafood restaurant, kempas

Me sudah lama hendak singgah dan makan malam di restoran makanan laut itu. Restoran My Friend memang glamor di jalan kempas.

Kelmarin me cuba juga. Pelanggan memang ramai juga walaupun hampir tengah malam. Tapi me tidak jangka banyak menu yg tidak ada. Rasa kangkung belacan pun tidak mancongkam mana. Bajet: RM70.50.

Cerita lain, setelah hampir semua kaum kerabat me dijangkiti virus demam champax. Maka aTi (16) pun jadi mangsa terbaru.

drink a lot of coconut water to remedy the chicken pox, my dear

Alahai.

Written by en_me

Mon 9 Jun 08 at 12:02 am

Posted in family

14 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. balik johor semula ke?? my friend?

    balik semuler katernyer.. hmmm

    lydiarayyan

    Mon 9 Jun 08 at 7:25 am

  2. aikkk… tak abih2 lagi champaxx itewww?

    mangsa terakhir dalam satu family.. yg lain dah kener.. sabor jer larr..

    suealeen

    Mon 9 Jun 08 at 7:27 am

  3. adehhh. last but not least. sian ati. moga cepat sembuh.

    sian juger, nak wat camno?

    diya

    Mon 9 Jun 08 at 9:21 am

  4. get well soon tau!..princess lum kena lagi campak..

    mesti masih jeliter.. kannns

    Princess Liyana

    Mon 9 Jun 08 at 10:21 am

  5. lepas campak dh surut, ambil pucuk daun mambu dgn pucuk melur – campur dgn beras – giling – buat mcm bedak sejuk then pakai kat tempat yang kena campak.. (menurut petua org tua2 ler.. katanya utk hilangkan parut – pakai mcm pakai bedak sejuk..)

    ammvoiii kaktini tewwww.. petua oghang dulu dulu lar..

    kaktiny

    Mon 9 Jun 08 at 2:18 pm

  6. aliff minum air kelapa untuk tawar demam dan selsema! penawar semesta alam!

    iye 3x.. sumer oghang tahu tewww..

    aliff

    Mon 9 Jun 08 at 6:30 pm

  7. siannye…masa saya kena dulu,bila dah kering saya sapu vitamin e. Alhamdulillah hilang parut.

    mesti dah makin jeliter sekang kannnns..

    cikgu panji

    Mon 9 Jun 08 at 9:35 pm

  8. Huhuhu..
    Attack of the Chicken POX
    Return..
    Bawa2 bersabar eh…
    Hebat.. betul virus giteww…

    harap2 pasni tak kena lagik..

    Polar Bear Return

    Mon 9 Jun 08 at 10:20 pm

  9. Eh..
    Attack of chicken Pox tak abih2 lagi?
    Hebat betul keganasan virus gitew…
    Huhuhu
    Bawa bersabar..

    wah bro, double shot nii.. kan me dah bilang watlar akaun wordpress satu bro..

    PolAR Bear Return

    Mon 9 Jun 08 at 10:25 pm

  10. owh..restoran tu. ada kawan komplen, restoran tu service dia lambat. tapi tak tau la betul ke tak. huhu.
    owh, aTi, jangan kacau bintik yang kat muka tu tau. nanti berparut. huhu. get well soon dear. =D

    masa me tewww taklar lambat banget.. tapi rasa makanan tewww tak berapa mancongkam gittewwww.. aduhai

    aTiQah

    Mon 9 Jun 08 at 11:30 pm

  11. salam..kesian..tapi baik semua ahli kena..lepas tu harap tak kena dah

    gittewwwlar kater oghang.. hanya sekali..

    arsaili

    Tue 10 Jun 08 at 11:56 am

  12. saye selalu lalu my friend nie masa gi keje. tp x pnh makan kt sana..nk promote skit kt cik me. kt medan selera tmn cempaka pun ok gk.. ada gerai jual nasi lemak/lontong kering.. blh thn sodapnye..

    ammvoiii, nak banjer me makan ker..

    ieya

    Sat 21 Jun 08 at 9:54 am

  13. huk3..
    kalau nk kangkung goreng belancan yg mencongkam kalbu try la kt bubur no satu kt sentosa.. makan skali pasti nak lagi.. huhu..
    insyaAllah kalau en me mai jb kite blanjer.. pastu kite uat kunjung balas kt kl plak ye.. tk gitew..


    fuyoh, nak banjer me makan yer..

    ieya

    Mon 23 Jun 08 at 6:15 pm

  14. […] aTi (16) pernah memakannya di rumah panjang sedi kelmarin. Ulat sagu yg sudah digoreng. Kata […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: