Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

yginsaf.com

with 15 comments

why i like this nickname so much? [ YGINSAF.COM ]
because inside the name, there is my actual name

Assalamualaikum kawan-kawan me semua yg memang best-best itu. Yg baik hati, pemberi komen yg bernas-bernas gitu.

Me cuma nak beritahu. Diatas sokongan kawan-kawan dan rezeki yg telah Allah kurniakan. Dengan ini me umumkan bahawa me sudah punya nama domain sendiri – yginsaf.com

Sila kemaskini blogroll masing-masing. Kalau adalah. Berkemungkinan besar, wordpress yg ini akan terpadam dengan sendirinya.

Jangan cakap me tidak heboh-heboh ya kawan-kawan. Tanpa kawan-kawan, siapalah me yg ini. Boleh kan kan.

Alahai.

Written by en_me

Sat 7 Jun 08 at 12:00 am

Posted in ho hum

15 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. eheheheheheehehehehehe, first!!!

    iye, me notice

    Mr Ah Fa

    Sat 7 Jun 08 at 8:45 am

  2. Whoa, minta maaf ye en me yang best itu, semlam saya ter’mention’ nama blog ni sebelum launching.
    Tapi saya masih lagi rasa excited nih, whoa, tahniah tahniah!!!
    Semoga blog ni menjadi semakin bernas seperti biasa ye en me?

    me kan nih oghang tua.. maner leh nak lawan oghang muder ganteng yg fewwwitt macam mrahfa gittewww.. oghang tua kan lambat sikit paham.. aha, maner me letak tongkat me tadik.. uhuhu

    Mr Ah Fa

    Sat 7 Jun 08 at 8:46 am

  3. Waalaikumussalam encik me yg memang best-best itu. Yg baik hati, pemberi komen yg bernas-bernas gitu,

    Waahh, dah de domain sendiri gittteeew! Haha.
    Manthop & halalan toyyiban!

    Keep up blogging Encik Me ittew

    ginilaar yg oghang kater kemaruk memblog.. ekeke

    muzem

    Sat 7 Jun 08 at 9:13 am

  4. nape la nak ber domain sendiri ni…

    domain tewww macam rumah sendirik daa.. takyah nak tompang tompang lagik.. kannns

    hairieusoff

    Sat 7 Jun 08 at 12:42 pm

  5. ada orang ajak masuk wordpress la, itu la ini la.. susah betul nak pindah rumah ni… nak kena beli perabot baru… tak kira la me berada di mana… akanku jejak!! kehkehkeh

    memang susah kaksu tewww.. penoh cabaran.. tapi yg susah nak buat ittewwwlar yg paling sodap! ekeke, ammvoiii

    suealeen

    Sat 7 Jun 08 at 2:10 pm

  6. waaaa en me dh de domain sndirik. bestnyeee. diya pun tingin gak nak de domain sndiri, sbb nak letak msjbox. tapi, tak tahu lah bile nak uat nye πŸ˜›

    me punyer domain cumer namer jak.. takdok iklan nuffnangs, tiada adsense atau chitika.. takdok lagu muzik otomatik.. takdok msjbox.. voleee kannnns akak crayon tewww..

    diya

    Sat 7 Jun 08 at 3:51 pm

  7. yahooooooooooooo en_me dah ada domain sendiri. lepas ni masyuk la. haha πŸ™‚

    wah, gittewww ker.. domain me vukan tuk dijual lar bro..

    KNizam

    Sat 7 Jun 08 at 3:53 pm

  8. owh….tahniah2….

    aper nak heran, owang len dah lamer ader umah sendirik.. uhuhu

    cikf=)

    Sat 7 Jun 08 at 6:44 pm

  9. hehe..dah lame x jenguk en_me~

    ko gi maner cek aini tewww.. cuti lamernyer.. hmmm

    cikf=)

    Sat 7 Jun 08 at 9:44 pm

  10. caya la πŸ˜‰ ahah, kite pun suka yanginsaf.com πŸ˜‰

    terimakaseh sumer diatas sokongan kamu.. tanper korang saperlah me yg ini.. kannns

    nono

    Sun 8 Jun 08 at 1:00 am

  11. aaa.. saya takde blogroll.. tapi last time, mmg saya minat gak ngan rock n roll.. :p anyway.. saya dah letak URL baru ni kat favorites.. tahniah atas pembukaan laman baru nih.. very nice..

    thanks bro alamkekal tewww.. semoga kiter bisa jadik rakan siber yg baik baik..

    Alam Kekal

    Sun 8 Jun 08 at 10:31 pm

  12. ok, noted!!sekarang juga ku edit!!:D

    thank u akak juliana tewww..

    JuliaNa

    Mon 9 Jun 08 at 12:29 am

  13. tahniah bro..krn ko melangkah ke step lagi satu…

    me kan oghang tua.. lambat sikit nak pickup.. uhuhu

    chot

    Tue 10 Jun 08 at 2:41 am

  14. wah dah lama betul tak singgah sini.. ada domain sendiri rupanya πŸ™‚

    kan me sudah tanyer ituari.. mu gi mano?

    apis17

    Tue 24 Jun 08 at 7:44 pm

  15. […] Kemudian tahun lepas me tukar memblog di wordpress pula. Sebelum me daftar nama domain ‘yginsaf‘ yg sempoi […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: