Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

what girls want

with 16 comments

canon EF 75-300 lens would be a nice present for me, anyone?
aeon tebrau city

Ya, seperti yg ramai tahu. Cek tata dan puteri liyana sudah terima hadiah yg me bagi. Tidak seberapa. Ciput sahaja. Semoga kalian bergembira dan jangan serik-serik singgah-singgah jenguk-jenguk komen-komen blog me yg ini.

Me tumpang terharu juga, bila cek tata dan puteri liyana sahkan penerimaan hadiah itu di laman web masing-masing. Me rasa malulah pula.

+ cek tata – un’sangka’able present, best katanya;

+ puteri liyana – terimakasih daun keladi, hensem katanya.

Alahai.

Advertisements

Written by en_me

Wed 4 Jun 08 at 7:03 pm

Posted in games

16 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. oh
    terima kasih sudi singgah bang me

    hahahha
    ahahahahaha
    hahahahahahahaha

    aku tak boleh berenti gelak
    bila tau harga minyak naik

    “guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumbira!”

    ko tokey minyak ker? hmmm

    rajuna

    Wed 4 Jun 08 at 8:23 pm

  2. saya pun tak tahu nak pissed off ke nak gelak ni… owh susu tepung… naik la lagi naikkk!!!

    pakai susu cap gantung jer akak tewww.. ehehe

    suealeen

    Wed 4 Jun 08 at 9:20 pm

  3. owh lupa plaksss… letrik pun nak naik julai ni.. sementara boleh online, online la… lepas tu takleh nak online selalu… jimat letrik!! harharharhar……

    camaner leh naik sumer nih.. kan pemban*kang dah menang limer nogori gittewww..

    suealeen

    Wed 4 Jun 08 at 9:22 pm

  4. minyak naik..letrik naik..apebenda la..opps..terlepas marah kat sini plak..hehhe

    xper, sumer oghang tengah marah sekarang nih..

    inah

    Wed 4 Jun 08 at 9:55 pm

  5. eh ada peraduan ek ? biler tuh. hehe 🙂

    alahai bro, me tak wat peraduan lar.. me bagi hadiah pader yg sudi jak.. voleee kan kan

    KNizam

    Wed 4 Jun 08 at 10:16 pm

  6. me.. susu gantung tu tak dapat tampung keperluan… 1 budak consume, 2 budak lagi dah tak consume…

    aisehhh, gittewww, siannyer.. semoga sumer budak-budak tewww sehat walafiat lepas nih..

    suealeen

    Wed 4 Jun 08 at 10:18 pm

  7. what girls want? wuhuuu~ many woo… kalu saya, yang pasti bukan gambar kat atas tu la yang saya nak… hehehe…

    waduh waduh, voleee sengkek me kalo jadi bf ko.. ekeke

    buzzybug

    Wed 4 Jun 08 at 10:43 pm

  8. nak jugak!!!!!!!! nak jugak!!!!!!!!!!!…

    wakakakkakaka….

    me:
    wah ganasznye.. ko nakper?

    lydiarayyan

    Thu 5 Jun 08 at 7:46 am

  9. buzzy:
    heheehe…. apa yg ko nak tu?

    lyd: sibukk aa ko ni.. ahakss.. jgn jeles!!

    ammvoiii, korang madu-madu jangan gado-gado yer.. malular kat oghang.. uhuhu

    t.a.t.a

    Thu 5 Jun 08 at 8:59 am

  10. en_me : hahahaha… x sengkek la sapa jadi bf saya… saya bukan materialistik… hehehe…

    tata : mana bleh bagitau kau apa yg aku nak… hehehe…

    cek buzz, untunglar bf awak yer.. jgn mare noo, me gurau2 jak..

    buzzybug

    Thu 5 Jun 08 at 9:08 am

  11. wah…semuanya telefoto lens..

    mancongkam kannnns..

    chot

    Thu 5 Jun 08 at 10:06 am

  12. wao..lens mahal nih.. tak berdaya memilikinya..

    xper, kiter pasang angan angan duluuu..

    apis17

    Thu 5 Jun 08 at 12:15 pm

  13. errkk..mahal tu hadiah tu:)ahaks,kna kumpul duit bertahun2 nak beli..haha..napa nak malu en_me?thanks bg hadiah..huhu..suka tau!

    hensem kater puteri yg jeliter tewww.. kannns

    Princess Liyana

    Thu 5 Jun 08 at 4:49 pm

  14. minyak wangi….! hehehe 😉

    ammvoii, wangi wangi giteww

    nono

    Thu 5 Jun 08 at 5:59 pm

  15. huhu..memang hensem..uhuhu:)

    *terkelip kelip me dibuatnyer*

    Princess Liyana

    Thu 5 Jun 08 at 10:46 pm

  16. nak hadiah….(walopun tak masuk bertanding!!)

    tata: tahniah!..kerana berjaya jeleskan aku…huhuhuhu..

    buzzy: ooo..patut aku takde bf..aku tak materialistik..tp..duiticalistikplastik!

    weiiii cek lydia tewww, saborje lar.. ihihi

    lydiarayyan

    Fri 6 Jun 08 at 7:20 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: