Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

paipku pecah lagi

with 7 comments

please follow the rules (not related story)
birdpark, kuala lumpur

Minggu lepas me panggil tukang paip cina itu, mCL. Suruh periksa paip yg selalu bocor di rumah sewa II me yg itu.

Bila mCL periksa dengan pekerja indon itu, mCL bilang memang patut pun selalu pecah paip itu.

takde logo sirim maa..

Me kena ganti juga seluruh saluran paip dari meter luar ke dalam rumah terus ke tangki di loteng itu. Kos penggantian itu sebulan sewa beb.

Alahai.

Written by en_me

Wed 4 Jun 08 at 12:03 am

Posted in property

7 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. alah… kalo ada cop pun kerap vocor tak guna jugak..
    erkk… ape keje nak cabut vulu vurung itew??

    abis nak pakai paip yg macamaner erk? kalo x cayer yg ada cop gittewww..

    suealeen

    Wed 4 Jun 08 at 1:15 am

  2. nak kena selalu semak no sirim yek… aku ni jarang sekali semak… hampehs..

    samerlar me gittewww

    tasikmerah

    Wed 4 Jun 08 at 10:52 am

  3. Blog ini dipaut dengan lumayan oleh KNB. Hehe.

    ehehe, kecik tapak tangan, tapak sulaiman me tadahkan.. anyway, thanks bro..

    KNB

    Wed 4 Jun 08 at 11:44 am

  4. itu takleh claim ngan tuan umah ker??

    tuan umah yg ganti paip, guner duit tuan umah lar .. alahaiii tuan umah tewww

    cendawanintim

    Wed 4 Jun 08 at 12:45 pm

  5. Peraturan kat atas tu, kalau dah kita tak leh nak feed the birds camne kita nak pull the feathers? dan camne kita nak wat sumer tu kalau kita tak tangkap the birds dulu kan?

    ammvoiii, kannnnnss

    t.a.t.a

    Wed 4 Jun 08 at 3:22 pm

  6. la patutlah senang rosak. hehe🙂

    kannns

    KNizam

    Wed 4 Jun 08 at 10:14 pm

  7. kalau ganti sikit rugi.. jadi kena ganti dengan paip yg ada logo SILIM.. balu bagus.. manyak masyuk, penuh poket tokei.. haha

    wah, fandainyer cekgiu.. gittewwww larrr

    apis17

    Thu 5 Jun 08 at 12:25 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: