Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

take me higher theme

with 13 comments

‘take me higher’ is the ultraman tiga’s opening theme
plaza angsana

Minggu lepas masa jalan-jalan kat tempat membeli belah itu, ada sesi pergambaran bersama ultraman dan raksasa. Kebetulan me bawa dslr me yg itu.

Tapi untuk bergambar, kena belilah dulu patung ultraman yg kecil. Harga RM19.90 saja.

Memang me ambil gambar banyak-banyak guna dslr me. Dan ada jurukamera penaja yg ambil gambar juga. Tapi kena tunggu 10 minit untuk cetakan gambar.

Lepas jalan-jalan pusing pusat beli belah itu, me pun balik. Terlupa pula nak ambil gambar percuma yg sudah dicetak dari jurukamera tadi.

Alahai.

Written by en_me

Sat 31 May 08 at 12:01 am

Posted in photography

13 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Comelnyer adik yg buat gaya ultraman itu…

    memang sonok nengok budak2 bergaya gittewww.. kanns

    Flame

    Sat 31 May 08 at 12:15 am

  2. rugi ler.. gambar free..

    untung batu tenggelam..

    Maryam

    Sat 31 May 08 at 7:22 am

  3. Mesti penat org yg jadi maskot ultraman tu.

    penat berbayar takper cektata ittewww..

    t.a.t.a

    Sat 31 May 08 at 9:32 am

  4. huhu..suka tgk ultraman kecik2 dulu:)

    sekang nih masih suker tak? hmmmm

    Princess Liyana

    Sat 31 May 08 at 9:37 am

  5. agaknye sape la yg jadi ultraman tu..haha

    ahaha, apek jual skrap getah kot… ammvoiii

    mahsyar90

    Sat 31 May 08 at 10:08 am

  6. wah..otoman la 🙂
    cite lawan raksasa yg tak pnh berkesudahan…layan..zaz..hehe

    memang kener layannn nih..

    fathiyah

    Sat 31 May 08 at 11:18 am

  7. err…tak de ke mana2 bahagian angsana yg kena fire?

    uwaaa, sukernyer tengok kemusnahan dimaner maner yer.. uhuhu

    asuhara

    Sat 31 May 08 at 11:34 am

  8. cam best je amik gambar ngan ultraman tuh… even saya dah besar, if ada orang jadi ultraman camtu, saya nak je amik gambar ngan org tu… hehehe…

    ehehe, kita berjiwer kanak-kanak gittewww..

    buzzybug

    Sat 31 May 08 at 12:27 pm

  9. en ultraman, who seems getting active with interesting blog.

    Rgds,
    Yusuf

    thanks mas yusuf..

    madurejo

    Sat 31 May 08 at 6:11 pm

  10. caya la ultraman tuhhh.. ;P

    ultraman memang voleee dipercayaiii.. kannns

    nono

    Sat 31 May 08 at 11:25 pm

  11. yeah yeah. otomen taro. *main hentam je neh* 😛

    gasaklaaa.. kannns

    diya

    Sun 1 Jun 08 at 4:12 pm

  12. lama tak jumpa resakser ultraman. hehe 🙂

    ahaha, ultraman dengan raksaksa tengah berehat lar..

    KNizam

    Sun 1 Jun 08 at 6:42 pm

  13. ultraman taro seh!

    zasss.. ultraman pun menembak tepat pada dada raksasa ittewww..

    aliff

    Mon 2 Jun 08 at 6:09 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: