Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

The Age That I Wish To Go Back To: The Tag

with 16 comments

at the age of 22 plus
northern arizona university, flagstaff, arizona

Me sudah di tag oleh puteri liyana yg muda dan jelita itu. Jutaan terimakasih.

InstructionsTitle: The Age That I Wish To Go Back To
Requirement: Write about the one age that you wish to go back to and why?

Memang sedap berangan. He he he.

Umur yg me hendak patah balik ialah masa me umur 22 tahun. Dimana me boleh buat keputusan untuk tidak berkahwin sehingga umur 30 tahun. Bekerja dengan penaja me ketika itu. Boleh keliling dunia dahulu. Kumpul duit banyak-banyak gitu.

Tadaaa, dah siap entri me yg ini. Tapi me tak hendak tag orang lain. Bukan hidup me hendak susah lagi menyusahkan orang lain. Voleee kan kan.

PASCA NOTA: Atas permintaan luarbiasa, me kena tag akak waterlily yg disana disana.

Alahai.

Written by en_me

Wed 28 May 08 at 7:10 pm

Posted in ho hum

16 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Abang Me..
    Hehehe..
    Nak berpatah balik gitew..
    Kalau saya.. nak berkahwin saja..
    Hehehe

    iye, i know how do u feel my bro.. ader lagik 7 bulan itttewww.. ekeke

    Polar Bear

    Wed 28 May 08 at 7:46 pm

  2. tu en_me ke masa muda2 dulu? fuyooo… rambut panjang~ rock laaa…😉

    maser zaman amy search gittewww laaa

    buzzybug

    Wed 28 May 08 at 10:22 pm

  3. fuyo ala2 remy and roy dalam gila2 remaja lah eheheh

    hingatkan macam hero heroin hindustani gittewww.. koser uu

    ad3ck

    Wed 28 May 08 at 10:37 pm

  4. waaa ensem lah en me masa muda2 dulu… skang pun ensem gakss… ekekeke

    ensem dulu ensem sekarang iye.. ehehe

    diya

    Wed 28 May 08 at 11:13 pm

  5. wah sungguh tidak tahan tie ituewwww

    hairieusoff

    Thu 29 May 08 at 9:11 am

  6. Waahhh cool la itu rambut. mmg zaman masa tu rambut camtu kan? hahahah cool! err siapa itu?

    me:
    maser zaman amy search giteww.. alala

    t.a.t.a

    Thu 29 May 08 at 9:25 am

  7. hensem jejaka berambut ala azroy tu….apa?taknak kawin?skrg kalau en_me tak kawin lagi mesti menyesal kan?

    me:
    kan me bilang, bukan xnak kawin, tp lambat skit laa akak.. ammvoii

    mamawafiy

    Thu 29 May 08 at 9:37 am

  8. pergh..kompom tahap azroy….kem salam kat farouk!!!

    me:
    ammvoii, macam ‘gila2 remaja’ katernyer..

    lydiarayyan

    Thu 29 May 08 at 12:49 pm

  9. mak oiiiiiiii…

    Menyesal Mr Ah Fa potong rambunt minggu lepas sey, winter dah masuk ni.

    Tapi takpe, susah nak pikir time rambut tengah lebat tuu😀

    memang feewwwit la en me itu sey😀

    me:
    ammvoii, awalnye winter.. takleh nak pakai kain pelekat lar mrahfa itteww yer.. ehehe

    Mr Ah Fa

    Thu 29 May 08 at 2:49 pm

  10. ye la ye la lambat adikku (yg lebih ‘berumur’ dari kakaknya ini)…
    lyd: faruq dah ke ganu….nanti kem slm melalui sms je la

    yg ko pakey nick ‘mama’ tewww yg me respek skit.. ekeke

    mamawafiy

    Thu 29 May 08 at 2:51 pm

  11. ensemnye waktu muda2 dulu.skangpun mesti ensem kan.?.uhuhu
    wah!kahwin sahaja.tak salah.lagi bagus..huhu
    thanks jawab tag princess:)huhu…

    me:
    u r welcome my princess yg jeliter teww..

    Princess Liyana

    Thu 29 May 08 at 3:30 pm

  12. setiap yang berlaku tu tentu ada hikmah kan bro en_me? kita pun rs nak patah balik je (if dapat) tapi rsnya if perjalanan hidup ni perfect sangat, kita tak akan dapat define apa itu hidup kan?

    waduh waduh.. fandai sungguh cek nono bebicara..

    nono

    Thu 29 May 08 at 4:04 pm

  13. en_me ke tu…huhu cute jugak! haha🙂

    ahaha, tang maner yg cute gittewww..

    aishah

    Thu 29 May 08 at 6:13 pm

  14. perghh ..rampa beb … wa cakap lu ..muda2 mesti rock punya perghhh….

    takkanlah dah tua gini rock fulakk.. koser uu

    cicak

    Thu 29 May 08 at 6:27 pm

  15. hahah.. lawak la bro en_me ;P

    jap jap, me tergaru garu carik aper yg me cakap tadi yg lawak banget.. uhuhu

    nono

    Thu 29 May 08 at 6:33 pm

  16. Ala me, kenapa tak tag kak Lily🙂

    now, i tag u.. but do u dare to do it?

    waterlily

    Fri 30 May 08 at 12:19 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: