Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

too many tenants style

with 8 comments

have another green tea break
the coffee bean, senai international airport

Kelmarin apek kedai kunci sudah baiki dan ganti kunci bilik flat rumah murah sewa yg rosak. Cuma pintu bilik yg terkopak akan diganti minggu depan.

Me kena serahkan kunci pada mamat penyewa baru itu. Di lapangan terbang katanya. Sedang bertugas. Sedang melayan kapal yg baru tiba. Tapi mamat bilang rakan dia akan ambil kunci dari me.

Me bergegas ke sana. Tapi bila me tunggu dan telefon, rakan mamat bilang dia baru dalam perjalanan ke tempat kerja. Walaupun masih bengang dan keliru, me tak kisah. Me serahkan kunci pada rakan mamat yg gendut itu juga.

Alahai.

(chicken pox counter: day huit)

Written by en_me

Mon 26 May 08 at 12:04 am

Posted in property

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. memang best minum teh panas dalam cawan putih yang besar tuh. last sekali saya buat mcm tuh masa kat lcct buat day trip ke kb. hehe🙂 minum kul 4 pagi ! hehe🙂

    it’s called jamaican tea.. RM7.50 secawan ..

    KNizam

    Mon 26 May 08 at 7:43 am

  2. kikiki, macam-macam ragam penyewa en me itu ye?
    Green tea tu anti-oxidant, sapa yang minum bole awet muda.
    Nanti kulit en me tu pun mesti bersih jugak lepas baik chicken pox tu🙂

    amvoii, awet mude katernye.. n ganteng koyok badang.. ehehe

    Mr Ah Fa

    Mon 26 May 08 at 11:58 am

  3. jgn salah bg kunci kt org lain dah la me…

    itu cume kunci pintu bilik.. Bukan pintu utama

    tasikmerah

    Mon 26 May 08 at 12:21 pm

  4. Jangan baran2 ek:)sbr je..uhuhu

    me memang tgh sabar ni.. grrr

    Princess Liyana

    Mon 26 May 08 at 12:29 pm

  5. Laa kalau kunci bilik camne dia nak masuk? wahhh bijak bijak!

    laa kesiteww fulakk

    t.a.t.a

    Mon 26 May 08 at 3:48 pm

  6. senang2 jual aja rumah tu.. amacam?

    ko hingat senang macam jual sayur ker bro.. uhuhu

    apis17

    Mon 26 May 08 at 8:30 pm

  7. en me..org kata kalo demam campak..banyakkan minum ayaq kelapa..amalkan la..insyaAllah ok nanti

    iye, me sudah minum segala jenis air kelapa dan juger 100 plus.. bukan setakat minum, mandi air kelapa pun sudah, cumer belum mandi air bunga sajer lagik.. walopun doktor me tak bilang apa-apa.. yg betulnyer, kena tunggu dua minggu untuk sembuh.. gittewww, uhuhu

    inah

    Mon 26 May 08 at 9:53 pm

  8. huh… tenant lama tu tak ganti pun pintu yang terkopak tu.. ada satu bilik tombol pintu pun tercabut punya ganeh.. alahai…

    me:
    thats d risk we have to take.. uhuhu

    suealeen

    Wed 28 May 08 at 10:39 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: