Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

passion of piping engineers

with 9 comments

not engineering photography
azw and nik and me (taking the picture of course)

Memang rakan sepejabat me, jurutera aZw itu baru beli kamera dSLR itu. Sony alpha-200 pada harga dua hibu hinggit (lagi sekupang).

Penat saja me suruh beli canon eos itu. Tapi aZw bilang,

aku nak dslr yg ringan dan paling murah.. dan tokey kedai kamera tu bilang ini model terkini!

Cerita lain, hari ini cuti sempena hari wesak. Tapi banyak program me nak buat.

Alahai.

Advertisements

Written by en_me

Mon 19 May 08 at 12:03 am

Posted in photography

9 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. aik takkan dok jengguk kawan tu belek kamera DSLR. ke me sudah berpunya canon eos? kalau dah ade bile plak nak snap muke sendiri?

    kamu juger masih tidak tahu ghupernyer.. abis kamu hingat me tangkap picture itteww dengan haper? uhuhu

    shahrilaley

    Mon 19 May 08 at 12:40 am

  2. ehem. 2K. tak mampu-lah dek non, en me dieee…

    ker nak mintak sponsor nih.. ehehe

    crayon kakak

    Mon 19 May 08 at 12:48 am

  3. aku juga hingin memiliki EOS, hapa kan daya haku hanya insan biasa yang tidak memang lumayan

    insan biasa pun bukan tak bermakna takder masalah kan kan..
    btw, camaner ujan emas dinegeri oghang ittewww?

    HE

    Mon 19 May 08 at 8:44 am

  4. bila la nak beli satu camera gedabak tuh. hehe 🙂

    ko nak beli camera gedabak nak watper bro? ehehe

    KNizam

    Mon 19 May 08 at 9:05 am

  5. Passion of En. Me – PDMS Engineer ader tak?

    ahaha, lawakla ko bro.. abis blog ‘memang lumayan’ ini saper punyer passion gittewww.. ammvoiii

    Polar Bear

    Mon 19 May 08 at 9:07 am

  6. itu mmg uniform en me ke? kaler biru?

    dikaternyer uniform me gittewww.. koser u

    t.a.t.a

    Mon 19 May 08 at 11:06 am

  7. ahaks. boleh jugak en me. tapi, kite nak dslr yg kaler pink. ade tak?

    ammvoiii akak crayon ittewww.. minggu lepas me nak kasik hadiah ko tak sudi, inikan fuler camera dslr yg canggih manggih gittewww..

    crayon kakak

    Mon 19 May 08 at 11:08 am

  8. waa nakkkk dslr.. hurmm.. 😦
    kang pergi cari kat courts mamoth baru tau.. haha

    kat courts mammoth ittewwlaa kawan me menang satu juta hinggit.. ko cayer tak? hmmm

    apis17

    Mon 19 May 08 at 12:14 pm

  9. smart la en_me! kalau jadi uniform pun ok gak apa… haks haks haks..

    t.a.t.a

    Mon 19 May 08 at 6:02 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: