Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

the women & family car guide

with 8 comments

one more to ten thousandth kilometers
location: sungai besi toll plaza

Cerita pasal cikcity me itu. Sudah hampir lima tahun me memakainya. Bulan november nanti sebetulnya.

Banyak suka duka. Tapi cikcity akan tetap jadi teman setia. Buat kaum kerabat tercinta.

Dari odometer itu, me tahu. Cikcity sudah lebih perjalanannya dari van buruk unser me yg hampir tujuh tahun usianya. Bulan september nanti.

Oopss, sebelum me terlupa. Cikcity hendak me hantar servis rupanya.

Dan cerita terkini, pagi ahad tadi, masa me kaum kerabat hendak bersarapan di luar. Me mulakan enjin unser itu, tapi tidak boleh. Rupanya bateri sudah mati. Memang sudah lama me tidak ganti bateri itu.

Alahai.

Written by en_me

Sun 18 May 08 at 12:09 pm

Posted in transportation

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. ay.. eh lawa template baru en me..

    ahaha, template, entri, blog, vukanlah hakmilik.. kekal.. bro..
    anyway, thank u for rajin coming2 komen2 kat blog me yg inih.. tanper korang saperlah me yg inih juger.. ehehe

    apis17

    Sun 18 May 08 at 2:59 pm

  2. mungkin itu tandanya van buruk unser sudah merajuk dgn me & sekeluarga… kesian die. kalau die boleh cakap mau la nyebut me telah berat sebelah & lebih sayang kan Cikcity dari die. heheheh….

    salam perkenalan

    salam kenal juger.. ammvoiii sudah komen2 gittewww cek shahrilaley itteww..

    shahrilaley

    Sun 18 May 08 at 3:28 pm

  3. Hehe hehehe mr. me…
    Sudah berunser..
    Bercity ler pula..
    Then berkompressor ler gitew..
    Tapi setia pada unser yang satu..
    Hehehe

    ahaha bro polar itteww.. kete lembu sebenar namer diberi.. dalam blog me yg memang lumayan ini.. berkawan biar beribu.. setia tetap pd yg nombor satu.. ammvoiii

    Polar Bear

    Sun 18 May 08 at 5:44 pm

  4. erk.. saya tak faham apa yang dimaksudkan dengan van, unser semua?
    Boleh terangkan tak?
    Aduii…
    Maafkan saya, sebab saya memang sakit kepala hari ni. Ngehehe..

    namfaknyer kamu varu sajer singgah2 kat blog me yg inih.. kalo kamu selalu singgah mesti kamu sudah tahu.. tp xper, kater orang jerman ittewww – ‘alon alon asal kelakon’

    SangPelangi

    Sun 18 May 08 at 7:43 pm

  5. ermm..ape lagi..bila nak tukar ke BMW😛

    naper nak pakai kete ‘Banyak Makan Wang’ itteww beb? kalo me sudah ader ‘kete lembu‘ yg samer kelas.. uhuhu, tahu xper

    inah

    Sun 18 May 08 at 8:53 pm

  6. Ohhhooooo…dah faham!!!
    Saya dah baca dah entri di blog lama itu.
    Dah pandai main pindah-pindah ya kamu. Hehehe..
    Lepas ni tak mahu terlepas lagi cerita-cerita menarik. Kehkeh..

    me pong x faham.. ko nih gender aper? hisssh

    anyway, thank u singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ‘memang lumayan’ inih.. smoga kiter jd rakan siber yg baik baik nooo..

    SangPelangi

    Sun 18 May 08 at 11:41 pm

  7. ahak, unser iteww sekadar di pinggiran rupanyer, kasihan unser,gading di service, tanduk beguna juga…alahai tanduk dah merajuk..

    HE

    Mon 19 May 08 at 8:41 am

  8. setelah lama berkhidmat utk en me sekeluarga, mereka pun perlukan rehat.
    berehat sebentar.

    yes, take a break, try kitkat gittewww..

    t.a.t.a

    Mon 19 May 08 at 11:04 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: