Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

fish n chips

with 17 comments

happy mother’s day at fish market
tebrau city

Kelmarin me jumpa penyewa baru. Pekerja di lapangan terbang itu.

Dia memang hendak sewa rumah flat murah itu sebab rumah lain tingkat lebih tinggi katanya. Tapi mamat itu komplen pula pasal pintu yg rosak dan kunci pintu bilik yg tidak boleh digunakan.

Me terpaksa akur dan janji akan baiki.

Cerita lain, alhamdulillah me sudah selesaikan urusan pendaftaran aDm di kolej matrikulasi melaka itu semalam. Me selamat pergi dan selamat kembali.

Cerita lain lagi, basikal aQi yg baru dibeli pancit pula tayar hadapannya. Me bawa basikal aQi juga ke bandar koboi itu. Sumbat dalam cikcity. Selepas kedai cina tukar tiub tayar, me bayar tujuh hinggit.

Alahai.

Advertisements

Written by en_me

Tue 13 May 08 at 12:03 am

Posted in property

17 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. yeahhh 1sttt~!! *takde ke award utk org yg slalu bagik 1st komen mcm diya, ngehh*

    alhamdulillah… en me selamat sampai juak… πŸ˜€

    ok, bak ko punye namer, ic, alamat surat menyurat.. tahniah tahniah wat akak crayon ittewww..

    tanper korang, saperlah me yg inih..

    crayon kakak

    Tue 13 May 08 at 1:03 am

  2. bila baca bab sewa rumah ni rasa macam sirap + darah ada kat muka..
    dah 1 1/2 bulan penyewa tu tak bayo.. sok nak gi bagi notis.. sabo je la..
    bukan tak kesian, kesian… yang dok situ pun orang kita gak dlm 4 orang..
    yang tak bayo tu co dia orang la… dilema..

    siram jer dengan air sirap.. ekeke..
    kalo x berani dilambung ombak, jgn berumah ditepi pantai.. orang bilang..

    suealeen

    Tue 13 May 08 at 1:04 am

  3. huh… beza seminit jek.. cis!

    cek sue-aleen, cuber n cuber lagik.. wah, macam me wat peraduan cabutan bertuah pulak kat sinih.. ihihi

    suealeen

    Tue 13 May 08 at 1:04 am

  4. hari ibu just dpt msg Umi je. nti blk br leh celebrate kot.. huhu.. tp cam biase la, big boss yg kuar duit. kkuang3~ akhir2 sem ni anakanda da miskin.

    ‘big boss’ saper yg sebenor-benornyer.. ehehe, untungnyer.. tp big boss kuar duit bukan kemaner, untuk saham maser depan jugak kan kan

    arasis

    Tue 13 May 08 at 1:47 am

  5. murah rezeki..dapat penyewa..
    dpt monthly income lebih ni

    untung sabut timbul gittewww.. sewa hanya untuk bayar hutang bank.. ekeke

    deennasour

    Tue 13 May 08 at 3:34 am

  6. En. Me.. Kungfu Panda..
    Hehehe..

    ko komen salah entri ko bro? hmm, me konpius laaa

    Polar Bear

    Tue 13 May 08 at 7:15 am

  7. muat jugak basikal tu disumbat dalam cikcity. ek, hehe. πŸ™‚

    me:
    ala senang je, ko bukak pintu petisejuk, kdian ko masukkan gajah dlm petisejuk.. tadaa..

    aishah

    Tue 13 May 08 at 8:06 am

  8. lepas tu bila semua binatang dlm hutan berkumpul, binatang apa yg tak hadir?
    heheheh.. fames betul teka teki ni..

    me:
    ammvoiii, cek tata main teka teki dgn me yer..

    t.a.t.a

    Tue 13 May 08 at 9:50 am

  9. owhh bile la en me nk banje i
    hikhik

    me:
    ammvoiii.. Mentang2 ko jauh kat kelate itteww

    Soot Spirit

    Tue 13 May 08 at 10:03 am

  10. wah wah wah… sedapnya manhattan fish n chip… the best yang aku pernah makan… ahhhh… hujung minggu mesti pergi…. (kenapa aku sungguh terpengaruh nih???..)

    me
    memang sodapp.. Tak hengat penyakit.. ehehe

    tasikmerah

    Tue 13 May 08 at 10:04 am

  11. fish and chip. laparnya. hahah

    me:
    jom banjer me..

    Aisyah

    Tue 13 May 08 at 3:06 pm

  12. umah sewa tu kat ne eh?
    and again,sapa la si en_me?
    sy kenal eh?since i saw my link in ur favourites so i guess we know each other.but the thing is, sy tak dapat cam sapa la si en_me ni. πŸ™‚
    describe urself ok?

    PS,baru masuk matriks melaka ek?tahniah. πŸ™‚

    bro, me cumer penyafu samfah jak.. uhuhu

    @2hunt

    Tue 13 May 08 at 4:10 pm

  13. salam,
    terima kasih lawat blog saya. blog saya sifatnya sebagai pelepasan kepada tekanan kerja. semoga persahabatan alam maya berkembang baik.

    aliff

    salam juger wat brader aliff ittewww..
    timekaceh juger krna membalas lawatan ittewww..

    aliff

    Tue 13 May 08 at 6:20 pm

  14. salam..sama la menu..celebrate mother’s day for my kakak la..we all gi cailis fish n chip..kat tepi laut…sonok gak

    tepi laut ker tepi swan river yg chanteq ittewww bro? mesti mancongkam kan kan

    arsaili

    Tue 13 May 08 at 9:08 pm

  15. cikct byk berjasa tuh…
    sdp tak mkn kat manhanttan fish market?
    tak pnh try..teringin gak πŸ™‚

    iye, memang x dinafikan, cikcity jasa pada kuarga me yg inih.. ehehe
    makan memang sodappp, bayar itteww yg tak sodappp.. addduiiii

    fathiyah

    Tue 13 May 08 at 10:25 pm

  16. The legend regarding Kungfu Panda..
    This what I know..
    He doesn’t know to kung fu
    He like to eat and always be the winner
    He is the one that always like to help people
    Panda promise he will learn KUNG FU..

    Ada persamaan ngan En. Me tak? Huhuhu

    pandai pandai jer ko nih..
    sumer tuh xder ciri2 seorang ME.. alala

    Polar Bear

    Tue 13 May 08 at 10:44 pm

  17. hehe. tanpa en me sapelah akk crayon inik… πŸ˜€

    ammvoiii, akak crayon yg vogue ittewww..

    crayon kakak

    Tue 13 May 08 at 11:19 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: