Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

my tenant paying me half

with 10 comments

gunung pulai, a view from ioi mall

Kelmarin, penyewa rumah II telefon me. Kata duit sewa sudah ada. Tapi kena potong sebab ganti paip air rumah yg sudah rosak dan pecah.

Kebetulan, hari ini me hendak ambil duit deposit dan sewa dari penyewa baru untuk rumah murah flat me yg itu. Sudah tiga bulan rumah itu tiada penyewa.

Alahai.

Written by en_me

Sat 10 May 08 at 12:05 am

Posted in property

10 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. banyak sungguh rumah dia… tapi orang rumah satu jer kan..??๐Ÿ™‚

    ammmvoiiii cek tasek yg muder dan jeliter itteww..

    tasikmerah

    Sat 10 May 08 at 9:46 am

  2. assalamualaikum… bayar separuh ok la lagi.. ni dah 2 bulan tak bayo2 my house rent… dah la security company tapi delay bayo.. bleh? kalo family ke orang bujang ke tak pe la jugak.. ampehhzz

    waalaikumsalam cek sue-aleen ittewww, mesti ramai yg dok dalam rumah sewa ittewww kan kan.. siannyer ..

    suealeen

    Sat 10 May 08 at 10:21 am

  3. kagum dgn aset nya en_me…

    ahaha, aset nya sebegitu, masalahnya pun sebegitu jugak bro..

    hairieusoff

    Sat 10 May 08 at 11:21 am

  4. Kak lady ni…ada sebijik rumah pun susah bebenor org nak sewa….

    alahai akak lady ittewww, kasik sewa murah murah jak..

    kak lady

    Sat 10 May 08 at 11:46 am

  5. woah~ byk nye umah…
    nanti nak cari rumah sewa boley la cari en_me, kan? ihik๐Ÿ™‚

    manyak umah manyak tanggungan jawaban gittewww.. ammvoiii cek azreen yg manisme itteww

    azrn

    Sat 10 May 08 at 1:46 pm

  6. en_me, aku nak menuntut ilmu hartanah dari ko. boleh?

    bro ross itteww, kater oghang, kalo takut dilambung ombak, jgn berumah ditefi fantai.. ammvoiii

    roshaizul

    Sat 10 May 08 at 2:39 pm

  7. hye there…thanks for visting my blog.๐Ÿ˜€
    and really appreciate that u baca my posts.kekekke

    so kalau leh tanya la,ni sape ek?๐Ÿ™‚

    me cumer penyafu samfah jak.. uhuhu

    @2hunt

    Sat 10 May 08 at 8:06 pm

  8. nape en me tukar blog?

    ammvoiii, kalau tiada angin, masakan pohon akan bergoyang kan kan cek inah yg vogue ittewww..

    inah

    Sat 10 May 08 at 11:15 pm

  9. HUHUHUHUHU…
    Rumah kat KL encik me itueww aper cerita..
    Johor berkereta..
    Kl bermotor..
    Low profile betul kat kl…

    iye 3x, me kan cumer penyafu samfah jak.. ehehe

    Polar Bear

    Sun 11 May 08 at 7:15 am

  10. byk rumah en_me.. rumah saya errr.. rumah emak saya sebenarnya.. heheheh

    naper? nak satu ker.. ehehe

    t.a.t.a

    Mon 12 May 08 at 2:42 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: