Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

uniformly perfect job

with 13 comments

uniformly perfect
plaza angsana

Me perasan masa majlis cabutan bertuah sijil simpanan premium SSP bank simpanan nasional BSN (www.bsn.com.my) tempohari. Petugas wanita bsn itu memakai pakaian seragam warna merah kuning.

Semalam bila me berurusan macam biasa di kaunter bsn jalan tun sambanthan itu, me terkejut sebab semua kerani kaunter berpakaian seragam baru. Tiada lagi corak bunga biru putih. Macam selalu.

Yg kerani lelaki pun kemas berkemeja putih. Tali leher merah.

tag: semalam aku pergi cabutan ssp

Alahai.

Written by en_me

Thu 8 May 08 at 12:04 pm

Posted in photography

13 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. apa guna berkain batik,
    kalau tidak dgn sujinyer;
    apa guna beristeri chanteq,
    kalau tidak sedap masakannyer.. ammvoiii

    en_me

    Thu 8 May 08 at 9:35 am

  2. Cantik tak bajunya tu?agak2?uhuhu

    ehehe, chanteq chanteq mancongkam gitewww.. ammvoiii

    Princess Liyana

    Thu 8 May 08 at 12:56 pm

  3. apa guna berkain batik,
    kalau tidak dgn sujinyer;
    apa guna beristeri chanteq,
    kalau tidak sedap masakannyer.. ammvoiii

    aku jawab.

    kalau tidak dengan sujinya
    gayanya kurang langkahnya sumbang
    kalau tak sedap masakannya
    jangan meradang jangan menendang!!!

    huhuhuhuhuh

    ammvoiii, encek ross itteww jawab jawab fantun me juger yer..

    roshaizul

    Thu 8 May 08 at 1:04 pm

  4. err sesi berbalas pantun lak.. alamak tak terror.. huhuh..

    baju tu kureng cantik.
    saya tak suka ppuan pakai baju kebaya atau kurung,
    tapi tangan suku.. cam ape je.

    baju kebaya baju kurung,
    baju pilihan anak mak andam.. ammvoiii
    x paham x paham.. uhuhu

    t.a.t.a

    Thu 8 May 08 at 1:37 pm

  5. lawa uniform baru tu….kaler merah kuning mcm keselangoran je….heh

    me:
    ammvoi selangor katernyer..

    cikf=)

    Thu 8 May 08 at 2:35 pm

  6. merah tu mancongkam jiwo kan??.. kan??..

    me:
    merah itteww darah yg parah..

    tasikmerah

    Thu 8 May 08 at 2:48 pm

  7. wah semakin meriahlah BSN berwarna merah dari biru ke merah

    me:
    iye smoga meriah sokmo..

    yazid husain

    Thu 8 May 08 at 6:09 pm

  8. nampaknya en. me pengguna setia bank bsn iteww

    mesti ko nak tau naper?
    sobab me sudah bernazar gittewww..

    apis17

    Thu 8 May 08 at 6:36 pm

  9. mcm jersi selangor… sapa yang design tak hengat itewww….

    warna sajer macam jersi bro, tapi corak dier lain.. kan kan

    hairieusoff

    Thu 8 May 08 at 10:46 pm

  10. diorang baru tukar partii eh??? BSN dah jadi parti roket kot… Dah kuar dacing. Hehe. Suke ati je. lalala

    chewah cek sindarella yg jeliter ittewww.. aper aper ajer laa.. alala

    Sindarellalalala

    Thu 8 May 08 at 11:23 pm

  11. walaupun beberapa kali menukar uniform..pattern kabaya masih di kekalkan…hehe

    iye, kebaya itteww menarik .. dgn susuk tubuh yg mancongkam beb.. ekeke

    chot

    Fri 9 May 08 at 12:53 am

  12. saya pun sokong komen tata. mana best baju kurung atau kebaya lengan dipendekkan. it has to be short sleeves. okay, maybe mudah untuk mereka menekan keyboard tanpa gangguan sleeves.

    kebaya sudah kurung pun sudah
    apa apa sahaja saya tak kisah
    harap en_me faham komen echah
    kalau tak faham pun tak apalah

    ammvoooiiii berpantun pulak!

    chewah, cek echah yg jeliter berfantun fantun dengan me laa..

    aishah

    Fri 9 May 08 at 11:05 am

  13. amboi cha cha.. berpantun ehh..
    hahaha.. en_me tak faham ke komen saya? huhuh

    betul la cam cha cha kata..
    dah nama nya baju kurung ngan kebaya
    awat tangan tu nak dikerat²?
    biar la pjg terus..

    me:
    wahh cek tata yg vogue itteww.. me kan orgtua lambt nk paham kan kan.. Jap me nk amik cemin mata mane me letak tadi.. uhuhu

    pengkomen blog en_me

    Fri 9 May 08 at 5:03 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: