Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

nurse’s day

with 22 comments

yb of ampang (i also don’t know her and of course she is not a nurse)
dr rozaidah talib

Minggu depan, me kena hantar aDm masuk kolej matrikulasi melaka itu.

Itu hari, me tanya pasal rakan aDm yg lembut-lembut itu. Rakan aDm, me panggil sYd saja dan beliau tinggal sama taman dengan me. aDm dan sYd adalah rakan satu asrama di sekolah teknik pontian itu. aDm bilang sYd cuma dapat 1A dalam spm yg lepas dan dia sudah pun diterima mengikuti kursus jururawat.

Kebetulan hari ini hari jururawat sedunia. Me nak ucap selamat hari jururawat untuk misi2 semua, yg banyak memberi jasa kepada pesakit2 di Malaysia semoga maju jaya dan dapat berkhidmat dgn lebih sabar.

PASCA NOTA: Ramai yg belum tahu me sudah pindah ke blog lain yg lebih lumayan. Oleh itu, sila tinggalkan emel anda atau emel me yg ini:

yginsaf@lycos.com

Alahai.

Written by en_me

Tue 6 May 08 at 12:02 am

Posted in miscellaneous

Tagged with ,

22 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. en_me, sy juga tak kenal dia, tapi lawa la baju yg dia pakai tu.
    so nice the combination corak dan warna nya yg lembut..
    tapi lagi cantik dan manis kalau dipadan kan dgn tudung.

    t.a.t.a

    Tue 6 May 08 at 3:43 pm

  2. err of course she is also nurse. she is nurse to her husband’s heart, to the children and the family.

    t.a.t.a

    Tue 6 May 08 at 3:45 pm

  3. en_me err saya lagik! boleh betulkan grammar tak? tertinggal ‘a’.
    tengkiu🙂

    t.a.t.a

    Tue 6 May 08 at 3:48 pm

  4. Yg Insaf..
    Mati2 ingat nurse yang berjaye tadi..hehe

    Selamat Hari Jururawat & Hari Ibu!

    @LiENZ

    Tue 6 May 08 at 7:09 pm

  5. selamat hari jururawat & hari ibu kepada emak aq

    yazid husain

    Wed 7 May 08 at 10:07 pm

  6. my mum is also a nurse.😉

    aishah

    Thu 8 May 08 at 9:54 am

  7. nak tanya sapa t.a.t.a tu ye?

    apis17

    Thu 8 May 08 at 7:34 pm

  8. datin mana tue en_me🙂

    nUUr

    Thu 8 May 08 at 9:15 pm

  9. HUH??
    BAJU LG KILAT DR KETE..
    CMNE TU??

    nano

    Fri 9 May 08 at 1:01 pm

  10. igtkan nurse td.hehe..
    ni tgh tggu hari ibu. nk wish umi tsayang.hehe..

    arasis

    Sat 10 May 08 at 9:12 am

  11. assalamualaikum cik me…
    huhu sy nk mintak bantuan sket..
    saya nie baru je uat blog…
    tap x pndai ape2 pon..
    nk post blog x tau cemane
    nk design layout lg lo..
    hrp cik me dpt mmbantu…
    huhu
    terime kasih ye

    ieya

    Sat 10 May 08 at 2:42 pm

  12. en me..adik inah pun masuk KMM..jumpa di sana😛

    inah

    Sat 10 May 08 at 8:37 pm

  13. selamat hari jururawat + hari ibu + hari belia

    redapples

    Mon 12 May 08 at 7:59 pm

  14. lawa, mesti ramai patient hehehe

    kawaii_desu

    Fri 16 May 08 at 12:31 am

  15. siapa tu.. lawa kereta tu hehe

    zino

    Sat 17 May 08 at 12:18 am

  16. erk? nape pindah blog lak en_me?
    patut pun rase pelik tak update2 entry ni.. pepun, do buzz me, ok!

    akagi_84@yahoo.com

    muzem

    Sat 17 May 08 at 10:48 am

  17. En_me.
    Adikmu jururawat? Ehem2.. ngahahaha

    SangPelangi

    Sun 18 May 08 at 10:05 pm

  18. Eh, SyD tu lelaki ke perempuan? silap eh?

    SangPelangi

    Sun 18 May 08 at 10:12 pm

  19. Salam bro….yb of Ampang…napa tetiba ada gambar dia….mak bro ek???

    Wanhidayat

    Wed 21 May 08 at 4:49 pm

  20. slamat hari jururawat kepada jururawat yg menyambut kelahiran aku dulu🙂

    tedungs

    Sat 24 May 08 at 12:18 am

  21. oh tatau pulak … dia yb ampang ek .. ampang mana ?? ampang segala ampang ke ??

    kita penduduk ampang yg dah makan bertahun2 pun x kenal dia

    ish ish😀

    Lily

    Sat 24 May 08 at 12:24 pm

  22. mmg dah pindah sungguh ke ni?

    kawaii_desu

    Sun 1 Jun 08 at 1:31 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: