Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

entering the waterfall resort

with 20 comments

entering the resort

Kelmarin me sampai juga ke air terjun kota tinggi. Memang ramai orang. Terutamanya mamat dan minah kilang dari nepal dan vietnam tentunya.

Me tidak mandi. Me cuma ambil gambar saja macam biasa.

ferris11.gif More pictures on aminus3

foreigners by the waterfall

Cerita lain, me cuma nak bagitahu, hari ini (23hb April) adalah Hari Buku Sedunia.

Alahai.

Written by en_me

Wed 23 Apr 08 at 12:04 am

Posted in miscellaneous

Tagged with ,

20 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Waduh…
    Mana gambar orang2 yg mandi NYeR..
    Huhuhuhu

    me:
    ammvoiii, nak tengok orang mandi gitteww

    Polar Bear

    Wed 23 Apr 08 at 6:03 am

  2. Celebrating life with beautiful photoshot😀
    En me apa khabar?

    Me:
    me kat sini ok2 je.. Ko kabare?

    Mr Ah Fa

    Wed 23 Apr 08 at 7:22 am

  3. mengapa kamu tak mandi?
    skodeng org mande yeah?
    hikhik😛
    knapa eh gmba2 harini
    kaler dia mcm pelik
    pastu kamu sharpen kn gmab tu ke?
    mcm terover sharp plak😕

    Me:
    fuyoh, mata ko memang sharp gitteww

    Soot Spirit

    Wed 23 Apr 08 at 1:48 pm

  4. gmba yg 1st tu yg pelik~
    lupa nk ckp
    gmba awek lawa plak
    amboi encik me itu~ haha😛

    me:
    ko pong jelite juger.. Ammvoiii

    Soot Spirit

    Wed 23 Apr 08 at 1:48 pm

  5. Dah berbelas tahun aku tak ke tempat itu. memalukan warga Johor betullah…

    kalo ko gi next time mesti ko tkezut.. Dah byk upgrade, tiket masuk pun mahal tahap angkasa gitteww..

    jp

    Wed 23 Apr 08 at 4:13 pm

  6. gua lama x pegi ini tempat lepas gua tinggalkan ini negeri…..

    dulu gua naik sampai kolam atas….memang best siot…

    hi bro insan.. kolam atas yg dalam itteww sudah ‘no entry’.. mungkin sebab banyak kemalangan jiwer agaknyer..
    btw, ko kat negeri maner sekarang?

    insan

    Wed 23 Apr 08 at 6:24 pm

  7. boleh bilang dgn jari berapa kali jer sampai johor,inikan pulak nak pi mandi air terjun kat situ.huhuhu.

    best nyer mandi air terjun!

    memang best kalo mandi air terjun, sejuk macam dalam ais gittewww..

    mimi

    Wed 23 Apr 08 at 6:38 pm

  8. waaa. sudah lama teringin nak ke air terjun kota tinggi dan pantai desaru ;(

    ko bawaklah awek gi saner.. mesti syahdu beb!

    ف wildchild ۞

    Wed 23 Apr 08 at 7:08 pm

  9. arrgghh..dh lame x gi jalan2~

    ko pun dah lamer x singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih.. uhuhu

    cikf=)

    Wed 23 Apr 08 at 8:35 pm

  10. aku tak sempat klu nak g jalan2 ni..tension aku

    tension pasal housemates lagi ker bro?

    hafifi

    Wed 23 Apr 08 at 9:19 pm

  11. ades!!
    nape amek gambar luar jer…
    skali dalam la..
    kodeng skali..
    opss!!

    memang ader bro menteil, ko klik link ke aminus3 ittewww..
    atau CLICK yg ini ..

    menteil

    Wed 23 Apr 08 at 10:19 pm

  12. wah..tempat jatuh lg dikenang..ini kan pulak tmpt kami berendam..hehhehe
    dulu kami (geng 10 bdk hitam) mandi manda kat sini..ms tu murah lg..termasuk cewek2 eng kat tmpt en.me tu..cik tirah & cik fira yg manis gitu..🙂
    fira tu teror berenang..champion

    ahaha, tempat kecik mana leh berenang, berendam lamer2 bolehlah kot.. kan kan, ammvoiii

    fathiyah

    Wed 23 Apr 08 at 10:39 pm

  13. Salaam alaikum w.b.t… HOw are u bro? MasyaAllah, not just the photo snaps are cool, but u got a PR 8 blog!! How u did it maan?🙂

    waalaikumsalam encek neezam, thanks for singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih for d 1st time..
    blog bukanlah hakmilik kekal.. ngeh 3x

    Forumer

    Wed 23 Apr 08 at 11:00 pm

  14. cute minah kilang baju belang. alahai…

    ahaha, itteww minah vietnam lah bro..

    si dugong

    Wed 23 Apr 08 at 11:11 pm

  15. mahal tu nak masuk sana sekarang.. lagi2 tak boleh bawak outside food.. kitorg selalu sorok food dlm beg!! ahahah

    iye 3x.. me luper nak citer pasal outside food.. dia orang yg bawak bakul penuh bekalan makanan itteww kener tinggal kat warung depan.. sian beb! uhuhu

    athirah

    Wed 23 Apr 08 at 11:33 pm

  16. Last time aku pegi air terjun ni. 15 tahun dah. ahahaha..

    kamu ni, nak ambik gambar aweks, kenapa sipi-sipi aja?huhu

    last time ko pegi, beraper umur ko.. ekeke

    atiqahnasir

    Wed 23 Apr 08 at 11:36 pm

  17. Last time saya pegi air terjun ni masa umur 5 tahun.Ho… 15 tahun yang lepas tu. ahahaha..

    kamu ni, nak ambik gambar aweks, kenapa sipi-sipi aja?huhu

    gambar sipi sipi aweks sebab me yg femalu gittewww.. volleee kan kan

    atiqahnasir

    Wed 23 Apr 08 at 11:38 pm

  18. best nye gi waterfall.. hoyeah~

    me:
    tp kalo dpt berendam lagi best.. Ahaks

    AyUmi

    Thu 24 Apr 08 at 3:10 pm

  19. been there long time ago…
    (yeke?cam baru je…)

    mima

    Wed 30 Apr 08 at 4:57 pm

  20. […] ke felda linggiu, me kena juga menghala ke air terjun kota tinggi. Me baru ke air terjun itu dua minggu lepas. [+ unrelated fotopages […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: