Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

petronas super car, no more

with 8 comments

prepaid parking ticket (unrelated story)
jalan tebrau, johor bahru

Peraduan petronas super car sudah tamat. Sebab itulah me tiga bulan lepas menjadi pelanggan petronas yg setia.

Di buletin utama tv3 pun sudah tidak kedengaran iklan petronas super car itu.

Cerita lain, semalam lepas kerja me ikut serta kumpulan projek main bola bowling. Termasuk pengurusan dari Belanda. Makanan stail buffet memang mancongkam. Tapi sistem komputer dan laluan bola bowling tempat me main itu yg rosak. Me balik awal. Padan muka si cosmic bowl itu.

Alahai.

Written by en_me

Fri 11 Apr 08 at 12:01 am

Posted in transport

Tagged with , ,

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. untung sabut timbul..

    en_me

    Thu 10 Apr 08 at 9:16 pm

  2. ala dah abis ke..huhu,bru je nk guna petronas hasil boikot brg belanda nih (shell)

    alahai, me tengah keje projek orang belanda aram*jadah nih.. kene bhenti keje ke gamaknyer.. aduuiiih!

    nUUr

    Fri 11 Apr 08 at 3:22 am

  3. Huhuhu..
    Berhenti?
    jangan…. kalau kerja ngan syarikat belanda.. macam mana company nak survive?
    Huhuhu.. lambat2 kan ajer

    ko nak haku jadik durian belanda ker.. uhuhu juger

    Polar Bear

    Fri 11 Apr 08 at 6:07 am

  4. tak dapat hadiah tak kan tak nak isi minyak kat situ lagi hehe..

    tp kalo isi dpt kete lg best kan kan..

    zino

    Fri 11 Apr 08 at 3:31 pm

  5. “Vrrrooom! Vroooomm!!”

    wah, sungguh power vunyi itteww!

    muzem

    Fri 11 Apr 08 at 8:38 pm

  6. encik me terer bowling ke??meh lawan ngan inah..lalalalala

    ammvoiii.. Uoolss janganla buli2 me one yg dah tua ni.. Jap me yg nyanyuk ni nak amik tongkat me, (sambil tketar2 huyung hayang carik spek maner me letak tadi.. ) Uhuhu

    inah

    Fri 11 Apr 08 at 9:19 pm

  7. ::: tertarik dgn kupon tuh hehe.. better tukar kpd sistem mesin mcm di KL.. kupon yg saya ada skrg, tak luak2 pon. konpius dgn kupon melaka.. selalu gak tersalah ketik kupon ikut negeri hehehe.. nice pix..

    sebenarnya sistem kupon itteww mengikut cara negara singapor yg telah mengguna sejak berzaman-zaman.. tp masalahnyer begitulah, banyak sangat jenis kupon mengikut zon-zon tertentu.. leceh beb!

    btw, thank u bro singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ini for d 1st time.. jgn serik2 noo

    ::: ReActivate :::

    Sat 12 Apr 08 at 11:30 am

  8. aloo…. ada cadagan x dengan bermidalkan rm5k kat mane yg terbaik di laburkan duit tu so secure income bulan2 n ujung tahun?

    hemmet

    Wed 28 May 08 at 3:17 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: