Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

how to develop digital films

with 7 comments

satisfaction guaranteed, even with graffiti
puduraya bus station

Kelmarin me pergi cuci gambar perjalanan ke pulau mutiara itu. Di kedai foto kl sentral.

kurang 100 keping = 50 sen
lebih 100 keping = 40 sen
lebih 200 keping = 35 sen

kata awek cun sambil tolong kira, pakai kalkulator. Ada seratus sembilan puluh lima keping. Awek suruh lebihkan dua ratus keping. Me akur.

Tengahari sudah siap. Masa ambil gambar, awek berseloroh,

naper banyak2 xde pun gambar en_me?

Me cakap, me tidak penting.

Mamat kedai foto pun sibuk tanya jenis kamera yg me pakai. Katanya,

en_me pakai kamera apa? cantik sungguh gambar..

Kalaulah mamat kedai foto itu baca blog me yg ini. Mesti mamat dan awek sudah tahu.

Alahai.

Written by en_me

Sat 29 Mar 08 at 12:03 pm

7 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. siput gonggong lagi best.. happy weekends wat kengkawan sumer..

    en_me

    Sat 29 Mar 08 at 12:22 pm

  2. apalagi en_me, masa tu lah nak promote blog yg insaf nehhhh

    xperlah encek azhar itteww.. saperlah me yg inih dgn blog yg semberono .. ehehe

    Azhar Ahmad

    Sat 29 Mar 08 at 2:11 pm

  3. Orang kata..
    kalau beli camera mahal..
    gambar2 itew bukan untuk si pembeli kamera..
    tapi.. untuk kepuasan si pembeli mengambil gambar..
    Huhuhu..

    tapi ramai yg beli sebab nak wat bisness.. gitteww.. ammvooii

    Polar Bear

    Sat 29 Mar 08 at 4:18 pm

  4. salam sabtu en.me🙂
    saya tak paham gambar kat atas tu
    maksud tersirat ke???
    ye ye..saya pon nak puji ni..
    mmg gmbr2 yg en.me amik tu cantik
    ada kelas gitu..hehe🙂

    gambar kat atas tuh me cumer nak tunjuk, dalam keadaan cahaya yg kurang pun, suasana yg seram pun, gambar tetap mancongkam sehh!

    anyway, thank u akak long itteww..

    fathiyah

    Sat 29 Mar 08 at 4:46 pm

  5. hai.. sape boley challenge en me iteww.. sekali dia snap pkai DSLR nye itu..

    ammvooiii dhik thirah itteww, me nih kan buah cempedak luar pagar gitteww.. uhuhu

    athirah

    Sat 29 Mar 08 at 7:01 pm

  6. Ngeh ngeh ngeh, kalo mereka itu tau kamera en me, misti depa pengsan berbuih mulut seh😆

    Uhm, 450D baru launch tau en me ituuuuu, wik wik wik😀

    iye me sudah tahu.. tp me no regret one uooollss.. koser.. ekeke

    Mr Ah Fa

    Sun 30 Mar 08 at 5:10 am

  7. murahnye.. 35sen? katne?
    saya ada lebih 400 keping nak g anta..tp sumer mahal..

    kl sentral.. Kat ampg park memang dh fix x kira kuantiti, tp kalo byk dpt free 8R gitteww..

    نورنانا

    Mon 31 Mar 08 at 7:58 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: