Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

yaasir: one year

with 17 comments

fascinated by the eos sound

Hari ini harijadi yaasir yg pertama. [+ newborn last year]

Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki sentiasa.

Hari ini juga harijadi Albert Einstein itu.

Alahai.

celebrating with a pandan cake, a week later

Written by en_me

Fri 14 Mar 08 at 12:02 am

Posted in birthday

Tagged with , , ,

17 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. assalamualaikum,

    cantiknya gambar. Ini mesti guna DSLR kan? Jelas gambarnya. Mabruk kepada baby yaasir di atas ulangtahun yang pertama.

    Nak tanya sikit ttg kamera. Kalau kita nak beli camera, kita patut pilih megapixel yang tinggi ke? atau optical zoom yang tinggi? Kata lah megapixel 8.1 dan optical zoom 3x. Satu lagi 7.1m.p dan optical zoom 5x. Yang mana lebih baik?

    bukan, me guna hanfon jer.. ekeke, gurau2 gitteww akak husna ..

    pada me pentingkan megapixel 8.1 itteww.. optical zoom second choice.. good luck sis..

    husna

    Fri 14 Mar 08 at 2:33 am

  2. En Me, Puan Dy kata anak en me comel sangat😀

    Semoga panjang umur murah rezeki untuk yaasir itu, hohoho, sekali sama besdey dgn Einstein daaa…

    Fuh yoo😀

    alahai, moga2 korang mendapat bayi yg comel juger ittteww nanti my bro..

    bukan, Einstein yg sama besdey dgn yaasir.. ekeke

    Mr Ah Fa

    Fri 14 Mar 08 at 5:05 am

  3. Wah dah setahun dah diyer..
    Nanti kalau Yaasir datang KEy L..
    Saya belanja Makan Bubur Ayam McD..
    Huhuhu

    wah! pokcik itteww nak banjer erk.. thank u 3x

    Polar Bear

    Fri 14 Mar 08 at 8:16 am

  4. kawaiiii…!!

    saya suke kanak2 comel…

    kanak2 mengada2?..saya menyampah…

    memang ramai orang suker kanak2 comel.. ader yg x suker ker?

    lydiarayyan

    Fri 14 Mar 08 at 8:55 am

  5. selamat ulang tahun yang pertama untuk baby yassir…🙂

    thank u mokcik echah itteww..

    aishah

    Fri 14 Mar 08 at 10:09 am

  6. selamat ulang tahun yasir. cutenye

    thank u pokcik ajit itteww..

    yazid husain

    Fri 14 Mar 08 at 7:06 pm

  7. untungnya dia dapat berkongsi haribulan dan bulan yang sama dengan einstein. semoga segala urusan Yaasir dipemudahkanNya😉

    dah besar nanti, Yaasir jangan lupa baca blog papa ;p

    insyaAllah.. kalo nanti yaasir dah besar kiter tunggu samer2..

    ف wildchild ۞

    Fri 14 Mar 08 at 9:45 pm

  8. semoga yasir juga bijak spr albert einstein..

    hepi besday to yasir…sowi,auntie xde hadiah..
    erkk..auntie..mcm tua sgt je..hihi

    insyaAllah juger cik fauzani..

    cikf=)

    Sat 15 Mar 08 at 9:21 am

  9. Waaa comelnya…… Bilalah saya nak ada anak ya…

    calon is3 sudah ader kah encik azhar yg vogue itteww?

    Azhar Ahmad

    Sat 15 Mar 08 at 12:13 pm

  10. selamat ulang tahun adik cute…

    tq mokcik itteww..

    nuriman

    Sun 16 Mar 08 at 10:28 pm

  11. matanya berkaca mengharap sesuatu dr en_me…
    nk motobot kot, hihi…

    bukan mengharap sesuatu laa bro.. tp terpukau dengar bunyi kamera eos yg mancongkam itteww!

    anakkawi

    Wed 19 Mar 08 at 2:32 pm

  12. assalamualaikum wrwb

    actually saya dah pun beli kamera olympus 7.1 megapixel 5 x optical zoom. Harga asalnya rm1300.00 +- tetapi tengah promosi jadi rm 1000.00. Ngam2 budget hehe.

    Ok lah kot..nantilah bila2 saya masukkan gambar2 tu dlm blog saya. Baru2 ni ambik 3 keping gambor di Telok Cempedak, Kuantan selepas selesai mengahdiri Konvensyen PUM di MRSM Kuantan. Maktab kite menang 10 anugerah gittewwwww…mancongkammm.

    waalaikumsalam wrwb juger..
    wah, kamera baru gitteww.. tapi kan sudah bagitau soh beli 8 megapixel, yg ko beli 7.1 megapixel afsal? uhuhu, me xleh nak jadi guru noo..

    husna

    Wed 19 Mar 08 at 8:42 pm

  13. […] Yaasir sejak pandai berjalan, memang suka. Tapi kalau penat, merengek-rengek minta didukung. […]

  14. […] Begitu cepat masa berlalu kan. Rasanya baru semalam me bonceng aTi pakai motorsikal buruk me dan masuk longkang. Masa itu aTi sebaya yaasir (1). […]

  15. […] Yaasir (1) sudah besar. Sudah pandai menyedut air sirap guna straw. Menyembur keluar pun pandai juga. Seronok gila sampai terkekeh-kekeh ketawanya. Sampai basah merah baju yg dipakainya. […]

  16. […] upacara sebenar, gambar diatas dan dibawah adalah sesi kejar mengejar yaasir (1) dengan anak ayam warna kuning cair itu. Lihatlah ibu ayam yg sungguh garang […]

  17. […] ini juga harijadi yaasir yg kedua tahun. [+ 2007 | 2008 […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: