Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

agi idup agi ngelaban

with 10 comments

but first you have to be matriculated

Siang tadi aDm dapat keputusan SPM. Pagi-pagi lagi sibuk makcik pakcik (doktor-doktor) aDm di luar negeri telefon.

Seperti keputusan PMR aTi, dan yg seperti me jangkakan, aDm juga dapat keputusan yg mengecewakan. Walaupun me dah janjikan hadiah yg lumayan sekiranya dapat keputusan cemerlang.

Hari minggu yg lepas, me pergi ke plaza angsana. Kebetulan ada pameran ‘jom masuk u’ oleh universiti seluruh negara. Me ambil banyak risalah-risalah juga.

Sambil itu me pun baru tahu apa itu program matrikulasi.

Alahai.

Written by en_me

Thu 13 Mar 08 at 12:01 am

10 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. sabar en_me…🙂

    iye, kesabaran yg ada batasnyer.. uhuhu

    anakkawi

    Thu 13 Mar 08 at 12:36 am

  2. huhu… takpe, tau jugak kan? zaman kita dulu, mana ada camni semua… harap apply ikut pos je

    Ikut pkembangan zaman gitteww..

    kawaii_desu

    Thu 13 Mar 08 at 4:32 am

  3. Lahhh cik me tak bagitahu pun cik me turun johor…..

    alahai, sapelah me yg inih nk bgtau kemane me nk turun.. uhuhu

    Azhar Ahmad

    Thu 13 Mar 08 at 5:59 am

  4. en_me baru tahu ke matrikulasi tu apa? heheh…😉

    iye, zaman me dulu2 manelah ada mende2 canggih mcm gitteww

    aishah

    Thu 13 Mar 08 at 8:33 am

  5. takpe en_me, kalo tak dapat masuk u pun, byk lg path lain yg leh dipilih. cth terbaik, isi jek borg SPA tu. apply pelatih kolej perubatan, pelatih penolong pegawai kesihatan persekitaran ke.. huhu. okies?. take care, bro..

    thank u my bro..
    aDm dah mohon UM.. moga2 berjaya.. insyaAllah..

    muzem

    Thu 13 Mar 08 at 10:43 am

  6. nanti kena tinggal PS2 kat umah la ek.. dpt masuk U nanti mesti hadiah lagi lemayan, kereta mainan atau motosikal pun dah cukup kan?

    p:s/ kat cc pun sempat lagi lawan web en me inih.. setia sungguh.. hehe..

    tengoklah nanti, untung sabut timbul.. kater uncle kamal itteww..

    apis17

    Thu 13 Mar 08 at 11:58 am

  7. nanti kena tinggal PS2 kat umah la ek.. dpt masuk U nanti mesti hadiah lagi lemayan, kereta mainan atau motosikal pun dah cukup kan?

    p:s/ kat cc pun sempat lagi lawan web en me inih.. setia sungguh.. hehe..

    ahaha, terimakasih encik apis17 yg itteww.. tanper korang, saperlah me yg inih.. uhuhu

    apis17

    Thu 13 Mar 08 at 12:01 pm

  8. blog pokcik kamal tak boleh masuk nanti mesti ngamuk lagi uncle tuh..

    iye, uncle kamal yg budiman itteww..

    apis17

    Thu 13 Mar 08 at 12:06 pm

  9. Hehehe..
    malas2 gitew…
    tapi masuk universiti … tutuh ajer anak en. me .. iteww..
    Cakap kat adm.. kalau suka komputer.. jadi programmer macam en. Me..
    Kaya gitew… walaupun barang naik…

    me vukan programmer laa.. Dikaternyer kaya gitteww..

    Polar Bear

    Thu 13 Mar 08 at 5:51 pm

  10. kata emak, “setiap anak ada rezekinya masing², yang penting doa dari kedua ibubapa untuk masa depan anak yang lebih baik”.
    en me, usah kecewa… percayalah dia akan lebih hebat dari itu.

    thank u cik liza itteww.. nasihat mu kan me kenang..

    citong

    Fri 14 Mar 08 at 10:05 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: