Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

some prefer rice

with 14 comments

dunia akan aman kalo madu-madu sumer leh bergumbira seperti inih

Terimakasih me ucapkan pada dhik thirah yg baru dapat bonus. Belanja makan tengahari minggu lepas. Me dan aJi.

Walaupun sepatutnya makan di subway. Tapi terbabas ke kenny rogers itu. Bukan salah me, tapi aJi yg tidak berselera nak menjamah sandwich tuna yg besar dan panjang sekaki gitu.

Semoga dimurahkan rezeki dan dipercepatkan dapat jodoh. Untuk dhik thirah dan geng yg jelita itu.

Alahai.

madu 1, madu 2, madu 3, madu 4 (tipu je)

Current music: Siti Nurhaliza & Too Phat “Dua Dunia”

Written by en_me

Tue 11 Mar 08 at 12:02 am

14 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. perut oh perut,
    kenapa engkau sakit?

    macam-mana aku tak sakit,
    makan nasi mentah – makan nasi mentah

    nasi oh nasi,
    kenapa engkau mentah?

    macam-mana aku tak mentah,
    api tak mahu menyala – api tak mahu menyala..

    en_me

    Mon 10 Mar 08 at 6:56 pm

  2. rasanya amik gambar tempat terang dengan flash off lagi cantik.. tak la berkilat sangat orangnya..

    p:s/ kalau diberi pilihan 1-4, ehem.. yg keempat itewwlah jawapannya..tumpang lalu.. 🙂

    wah, kalo pasal pompuan, nak yg berdahi licin jugak erk.. ekeke

    apis17

    Tue 11 Mar 08 at 12:34 am

  3. Tahniah Athirah.

    athirah same office dgn en_me ke? she was my ex schoolmate mase sek ren 😉

    so, korang nih memang owang KL erk?

    NoktahHitam

    Tue 11 Mar 08 at 3:45 am

  4. En_me, yup orang Kuale.

    (which could be mistaken as Kuale Kangso haha)

    ok my bro, smoga kite leh jadi kawan siber yg baik, walopun blainan cara ideologi politikus gitteww..

    NoktahHitam

    Tue 11 Mar 08 at 4:39 am

  5. saye suke macaroni cheese kat kenny~
    nyum…nyum~

    jom, banjer me makan

    cikf=)

    Tue 11 Mar 08 at 8:57 am

  6. hehehe madu 4..bagus…

    sukernyer mama itteww?

    mamawafiy

    Tue 11 Mar 08 at 11:56 am

  7. madu 4?
    muahahahahaha
    ade niat ke?
    *wink*

    saperlah me yg inih nak bermadu2 macam uncle kamal gitteww..

    iziana

    Tue 11 Mar 08 at 12:14 pm

  8. alhamdulillah…bila en_me nak belanja kita pulak agaknya… 😉

    ahaha, no problemo..
    tp nanti jgn bagi alasan xde transport la, itu lah ini lah.. korang no buli2 me k.. aisehh, me nih kan orang tua.. jap, me nak amik tongkat jap sambil teraba-raba terketar-ketar cari cermin mata.. uhuhu

    aishah

    Tue 11 Mar 08 at 3:21 pm

  9. menu wajib bile bertandang ke Kenny: makaroni keju & teh-o-ais-limau =)

    wah, peminat keju gitteww.. tp ice lemon tea kedai mamak pun leh wat.. ehehe

    muzem

    Tue 11 Mar 08 at 3:27 pm

  10. Kalaulah […] hahahhahah…..

    Azhar Ahmad

    Tue 11 Mar 08 at 7:38 pm

  11. amboi……happynyer cik-cik ber’4′ tu…..cik athirah tak blanje saya makan pn,…..ni yang kene tuntut nih…..hehehehehe

    ahaha, tuntut sehh jangan x tuntut.. sebelum wang bonus itteww habis..

    dal_sonic

    Tue 11 Mar 08 at 8:19 pm

  12. haiyo.. en me, expose gambar saye yang tak lawa ini!! ahhahhaha.. takpe..takpe.. nasib baik saye sporting orgnyer.. hehehhehe..
    terime kasih le doa-doakan saya itu..AMIIIINN.. (panjang aminnyer itu..)!
    erm..kesian Aji yang tak gemar makan fastfood itu..

    Noktah Hitam : thanks! ye, en me.. org KL!! tp edwin ni mmg semangat kuala kangsar nye menebal.. hehehe..jgn marah yek!

    Dal: cik dal, kamu yang menyorok kat putrajaya tu.

    alamak, dah buat mcm blog sendiri pulak.. sowii en me itu.. 🙂

    saper kater gadis melayu x lawa x menarik hati.. nanti marah jamal abdillah itteww..
    iye 3x, me doakan sambil promosi gambar korang.. ehehe, jangan marah dhik thirahh gitteww..

    athirah

    Tue 11 Mar 08 at 11:00 pm

  13. En. Me..
    Mungil2 cewek2 giteww
    Sejak tgk gambar kawan encik me kat office lama tu kahwin…
    geram betul saya..

    tahun 2009 baru nak carik awex.. lamer lagi tuh bro.. ehehe

    Polar Bear

    Wed 12 Mar 08 at 6:37 am

  14. hai apa khabar?wah lama x jumpa siap tayang gambar cewek ek?

    cewek2 itteww orang lain yg punyer.. ehehe

    nuriman

    Thu 13 Mar 08 at 11:11 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: