Memang Lumayan

dagang Pak Malau dagang bertempat, dagang me musafir lalu ..

gebeng story: my siesta

with 9 comments

siesta or noon nap inside the car with open windows is also part of activities
pantai balok, gebeng, kuantan

Minggu lepas me nonton HBO cerita ‘Blood Diamonds’ itu. Hero dia, Leonardo de Caprio. Cerita perang saudara di Sierra Leone. Me rasa memang realistik dan menarik juga.

Tapi mQ komen pula,

x best sebab hero dia mati kat akhir cite..

Me juga ada beli DVD aram*jadah cerita ‘Jumper’. Me dah tonton guna laptop apple me yg itu. Good but not great, me punya pandanganlah.

Me agak mesti ada sambungan jadi Jumper 2 dan Jumper 3. Macam trilogi ‘Matrix’ gitu.

Alahai.

Current music: Maria Juhandi “Bintang Kehidupanku”

Written by en_me

Tue 4 Mar 08 at 12:03 pm

9 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. negeri pahang aman sentosa,
    kaya dengan tumbuh-tumbuhan;
    hajat dihati hendak buat jasa,
    mudah-mudahan Tuhan kabulkan..

    en_me

    Tue 4 Mar 08 at 3:04 pm

  2. En me, Mr Ah Fa pun baru tgk Blood Diamond tu, kesian kat hero tu,last-last je jadi org baik😀

    Kalo en me tak suka crite jumper tu…takmo la tengok🙂

    Haa, cuba en me tgk KFC kat belakang signboard Balok tu, baru beroperasi sejak bulan 12/2007 gitu😀

    sebab hero itteww tahu dia nak mam*puih.. ekeke, tapi memang emotional beb!

    ‘jumper’ me x cakap x best.. me bilang ‘good but not great’ .. maksudnyer ‘best’ tuh antara ‘good’ dengan ‘great’.. ala macam belajar bahasa english dulu2 kat soklah gitteww..

    aha, nampak gak yer ko signage KFC itteww, me sengaja letak.. ekeke

    Mr Ah Fa

    Tue 4 Mar 08 at 3:41 pm

  3. Eh silap, bulan 12 2006😀
    Maap maap🙂

    ahaha, ader orang wat silap ghupernyer.. jap, me nak amik cermin mata me (terketar-ketar sambil tercarik-carik sambil teraba-raba).. alahai

    Mr Ah Fa

    Tue 4 Mar 08 at 3:41 pm

  4. Haaa.. baru nk ckp,
    rasenye kfc tu dah lame bukak, huhu :p
    oowhh dtg kuantan meyh??
    xsinggah kat penempatan banjir ke?
    huhuhu :p

    p/s : eyh cm ramai ckp jumper tu bes jek..?

    ‘jumper’ me x cakap x best.. me bilang ‘good but not great’ .. maksudnyer ‘best’ tuh antara ‘good’ dengan ‘great’.. ala macam belajar bahasa english dulu2 kat soklah gitteww..

    nano

    Tue 4 Mar 08 at 4:33 pm

  5. hoho..jumper itu mmg tergantung..mgkin kite kene men’jumper’kn diri jgk kot bru phm

    ahaha, macam cite ‘matrix’ yg mula-mula gitteww.. x paham juger..

    nUUr

    Tue 4 Mar 08 at 7:32 pm

  6. anda ni duduk kuantan ka?

    jap, me (yg tua bangka nih) nak amik bil api jap (sambil teraba-raba carik cermin mata me).. nak tengok alamat (sambil ketar-ketar).. me baca (tergagap-gagap)..
    J-A-LAN B-U-KIT S-E-KILAU.. ehehe (gurau2 gitteww dhik iziana)

    iziana

    Tue 4 Mar 08 at 8:09 pm

  7. Ahahahahha, me tak suka nengok DVD… Suka tengok yang real….

    maksud ko yg real skrin putih di pawagam itteww ker.. itupun x real beb! ekeke

    Azhar Ahmad

    Wed 5 Mar 08 at 1:20 am

  8. Jumper tu mungkin ada orang yang suka..tapi kawan2 perempuan cakap macam tak berapa best.

    uhuhu, kawan2 pompuan itteww.. me pun x cakap best, cumer okay2 sajer..

    aishah

    Wed 5 Mar 08 at 8:52 am

  9. tua sangat ker en_me ni.. […]

    muder dr datuk K..

    mamawafiy

    Wed 5 Mar 08 at 10:06 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: